הרבה כמוני פה רוצים להבין איך מגיעים ומהו הפרמטר שצריך (בטחונות או משהו אחר )למצב שלכל אסטרטגיה שבועית תהיה השקעה/סיכון שווה !!!!
כלומר לא להגיע למצב כמו חודש שעבר שבגלל אסטרטגיה אחת שהפסדנו בה ו3 שהרווחנו בסיכומו של החודש דווקא הפסדנו!!! אנחנו רוצים לחלק סיכונים שווים בכל אסטרטגיה כך שאם אסטרטגיה אחת מפסידה מ4 אז בסופו של דבר החודש מורווח ולא מופסד כמו שקרה חודש שעבר!!
עכשיו השאלה איך עושים את זה?
האם זה שכל אסטרטגיה תהיה בעלת אותו בטחונות אומר חלוקת סיכונים נכונה ?
ואם כן מאוד יהיה חשוב וכבר נאמר פה שבכל אסטרטגיה ששחקן מעלה הוא ירשום מה כמות הבטחונות לכפולה אחת של אסטרטגיה שלו ואז כל אחד יחליט כמה כפולות הוא רוצה לשים בהתאם לבטחונות שלו בחשבון האישי שלו וכך אני וכל אחד נוכל לחלק סיכונים ברמה שווה
עכשיו אם הנ"ל לא נכון כלומר כדי שתהיה חלוקת סיכונים שווה זה דבר שלא קשור כלל לכמות בטחונות אז מה כן הפרמטר שצריך לדעת כדי שתהיה חלוקת סיכונים שווה בין כל האסטרטגיות
ואם שחקן יעלה את הפרמטר הזה פעם אחת בלבד בזמן העלאת אסטרטגיה שבועית בהודעתו הראשונית זה סופר יעזור ויפתור את הדבר הכי חשוב שהוא חלוקת סיכונים נכונה חלוקת השקעה נכונה
כי אני באופן אישי ולדעתי עוד כמה פה אפילו שהיתה 2 אסטרטגיות בחודשיים קודמים שהפסידו מבין 8 סך הכל אני עדיין הפסדתי ולא רק הפסדתי אלא הפסדתי צורב בחודשיים האלו !!
אשמח לתגובות ולתשובות
זהו דיון חשוב מאוד לדעתי והותיקים פה אשמח אם יעזרו
תודה :|