x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 30

נושא: רבותיי שאלה חשובה שהרבה שואלים ואין תשובה מדויקת

Re: רבותיי שאלה חשובה שהרבה שואלים ואין תשובה מדויקת

כאחד שהבין בעצמו את העניין רק אחרי חודשיים של מסחר
    באופציות אני חייב לומר שהעניין אינו טריוויאלי לרוב האנשים.
    ההסבר של RH2000 מדוייק ומי שלא הבין בקריאה ראשונה
    שיקרא עוד פעמיים שלוש כי כך בדיוק צריך לנהל את זה.

שימו לב שהחישוב הוא
    ביטחונות פחות הפרמיה שקיבלתם בפתיחת האסטרטגיה
    פרמיה = תקבולים פחות עלויות
    פרמיה יכולה להיות שלילית או חיובית.
    אם תקפידו שכל אסטרטגיה תהיה באותו סכום סיכון
    לא יקרה מצב שבשבוע אחד תרויחו 500 ש"ח
    ובשבוע אחר תפסידו 20,000.

בהצלחה לכולם.
    Long

אם הסטטיסטיקה שפרסם ADMIN בסיכום שנתי נכונה (רווח ממוצע של אסט' 10% והפסד ממוצע של 18% לאסט' מפסידה) אזי יש כאן תוחלת חיובית מאוד (בהנחה שיחס כשלונות/ הצלחות ישאר דומה בעתיד)

אני עוד לא עשיתי הרבה אסט' אבל לפי תגובות חלק מחברי הפורום (שביצעו את האסט' כלשונן) נראה שהפסד לאסט' (גם אם כל האסט' בוצעו עם אתם בטחונות) מוחקים רווחים של חודשים רבים.

האם אכן ההפסד הממוצע לאסט' היה 18% או שאולי יותר?

כל הכבוד לדמקה???? איפה? מה הוא כתב?

אפשר רק לדעת דבר אחד: למה ומי מחקו את ההודעה שלי?
    אני מבין שהיו בה כל מיני תובנות שלא מעוניינים שכולם ידעו אבל מכאן ועד למחוק אותה...

דברנו על אמת ועל להיות אמיתיים - זה ממש לא יפה. עבדתי מאד קשה כדי לכתוב את ההודעה הזו ולא חסכתי שום תובנה - הכל אמת לאמיתה עד הפרט האחרון.

אני ממש ממש ממש מאוכזב, מכל הלב :shock: :shock: :roll:

ציטוט פורסם במקור על ידי דמקה
    אפשר רק לדעת דבר אחד: למה ומי מחקו את ההודעה שלי?
    אני מבין שהיו בה כל מיני תובנות שלא מעוניינים שכולם ידעו אבל מכאן ועד למחוק אותה...

דברנו על אמת ועל להיות אמיתיים - זה ממש לא יפה. עבדתי מאד קשה כדי לכתוב את ההודעה הזו ולא חסכתי שום תובנה - הכל אמת לאמיתה עד הפרט האחרון.

אני ממש ממש ממש מאוכזב, מכל הלב :shock: :shock: :roll:
    אני לא :o

אני מאוד :(

יש פה כנראה :twisted: ש :roll: לשמיים
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

מי מחק מה?
    אתמול מי שהיה בלילה יודע שהיה קצת ברדק בצט כי הורדנו אבטחה לכמה דקות לטעון משהו.כתוצאה מזה הבוקר יש קצת בעיות ואנחנו מטפלים בהן אם לזה התכונת.לא יודע מה היו התובנות אל אתה מוזמן להעלות שוב.
    בלי שום קשר לזה בנוגע למודעה אחרת שלך-ראיתי שאתה כותב של שנה חודשיים השוקת הרחוקה מפסידה (בהודעה אחרת למטה) ואז... לא יודע מאיפה הסטטיסטיקות האלה אבל הם מאוד רחוקות מלהיות מדויקות.תשים לב שאתה מציג עובדות שהן באמת עובדות.סתם כדי שתדע ב 10 שנים אחורה 3 חודשים בלבד המדד בצע תנועה תוך יומית של מל 12%.כלומר אם כתבת 12% לצד היית מרויח כל הזמן.פעם אחת תנועה של 15%-כלומר אם היית עושה תאורית 16% לא היית מפסיד.אני לאמצפה שתעשה 16% אבל אני חושב שבשוקת רחבה מפסידים רק ממש במקרי קיצון וזה לא בגלל ניהול לא נכון אלא בגלל שכתבת קושקת קרובה בעצם (הכל יחסי).

ציטוט פורסם במקור על ידי admin
    כמה מלל כשהפתרון הוא פשוט - עובדים על אותו סכום.
    ואז קסם = 10% שווים בדיוק אותם 10%....
    אדמין, אני חשבתי שנשמת אפו של פורום זה ייצור דיבור ושיח ללא גבולות, מה היתה עושה עם לא היה כל המלל הרב הזה, האתר היה קומל.

ראשית הנפח והתנועה באתר היה פוחת ושנית היה משעמם.

אל תשכח שכותבים , אדם עושה קודם כל סדר לעצמו בראש וכאשר קוראים ומלבנים את הסוגיות מקבלים ערך מוסף רב, ותובונות חדשות וזה הדבר החשוב ביותר.

ברור, שצריך לדבר באחוזים ובאותו מכנה משותף , כך הרווחים וההפסדים נעשים על אותו הבסיס.

מה שחשוב זה שאנשים יפנימו כי אין ארוחות חינם, אין סיכוי בלי סיכון והאתר , האסטרטגיות אינם חברת ביטוח (וגם חברת ביטוח תמיד תמצא איזו שהיא החרגה).

הדבר החשוב ביותר לדעתי זה שאנשים בחודשים הראשונים שלהם במסחר באופציות יעבדו במסגרות קטנות הן ביחס להון שלהם ואפילו חשוב יותר גם מבחינה מוחלטת.

אחוזים , אחוזים אבל כאשר מפסידים 1000 ש"ח באופן מוחלט הרבה יותר קל לעכל זאת מאשר כאשר מפסדים עשרת אלפים ש"ח, ושניהם יהיו 10 אחוז, (הראשון מי 10K והשני מי 100K).

אני אישית היתי ממליץ שלא לעבור בשלב ראשון 10K וכל זה על מנת להרגיש את השוק , למשש אותו, לחוש אותו, כיוון שמסחר באופציות שונה מאוד ממסחר במניות.

צריך להתרגל לעוצמות השינוי במחירים (דלתא) חשוב מאוד להבין שיש דד ליין ואז מרגישים מצויין את הטאטה (במיוחד כאשר כותבים) ואם קונים אז מבינים כי אסור למדד לעצור , הוא חייב לרוץ לכיוון שלך ורק אז אולי תרויח. ושלא לדבר על סטיות התקן.

את כל הדברים האלה חייבים להרגיש בהתנסות אמתית במסחר ולדעתי חייבים לעשות זאת בחודשים הראשונים בחשבון קטן באופן אבסולוטי.

רונו, תרשה לי להמחיש לך מה הכוונה בדוגמא:

נניח שהחלטת להקדיש 100K ש"ח לאסטרטגיות של שחקן מעוף.
    המשמעות היא שאתה הולך לסכן 30K, כנלמד בקורס.

דוגמא לאסטרטגיות השונות:
    אם הבטחונות הנדרשים 20K והתמורה נטו 5K יש לבצע פעמיים כדי להשיג 10%=3K
    אם הבטחונות הנדרשים 8K והתמורה 3K יש לבצע 6 פעמים כדי להשיג 10%=3K
    אם הבטחונות 12K והתמורה 10K יש לבצע 15 פעם כדי להשיג 10% = 3K
    Enter at your own Risk

ציטוט פורסם במקור על ידי יעל10
    רונו, תרשה לי להמחיש לך מה הכוונה בדוגמא:

נניח שהחלטת להקדיש 100K ש"ח לאסטרטגיות של שחקן מעוף.
    המשמעות היא שאתה הולך לסכן 30K, כנלמד בקורס.

דוגמא לאסטרטגיות השונות:
    אם הבטחונות הנדרשים 20K והתמורה נטו 5K יש לבצע פעמיים כדי להשיג 10%=3K
    אם הבטחונות הנדרשים 8K והתמורה 3K יש לבצע 6 פעמים כדי להשיג 10%=3K
    אם הבטחונות 12K והתמורה 10K יש לבצע 15 פעם כדי להשיג 10% = 3K
    לכאורה החישוב נראה מתאים. אבל אין כאן התייחסות לסיכון שבעניין. באפשרות 3 הסיכון גדול בהרבה מהסיכון באפשרות 1 (בטחונות של 180K מול בטחונות של 40K). יוצא שהפסד באפשרות 3 יניב הפסד כבד יותר לעומת הפסד באפשרות 1.

לכן אני לא בטוח שזו השיטה הנכונה על מנת לקבל תוחלת חיובית.

ציטוט פורסם במקור על ידי admin
    כמה מלל כשהפתרון הוא פשוט - עובדים על אותו סכום.
    ואז קסם = 10% שווים בדיוק אותם 10%....
    גם לי יש הצעה לפתרון פשוט, שיחסוך הפסדים, כאבי ראש ומכאובי כיס לא מבוטלים -

1. יש לחייב מעבר של הקורס על מנת לבצע את האסטרטגיות. אפשר לבצע זאת באמצעות הקמת פורום סגור עבור הנושא, עם הרשאות גישה רק לבוגרים.
    2. יש להוסיף לסילבוס הקורס נושא - הנחיות לביצוע של אסטרטגיות שחקן.

כפי שאני רואה את זה עכשיו - מתפתח כאן סוג של מערב פרוע. יש אנשים שמסתנוורים מסיסמת ה-10%, מחשבים אקסרפולציות פנטזיונריות, מהמרים על סכומים גבוהים ללא כל תכנון השקעה מינימלי וסובלים מהפסדים שמסבים להם נזק פיננסי כבד ועוגמת נפש רבה מאוד.

אני מוצא לנכון הזכיר את מה שכתוב בכניסה לאתר - "שחקן מעוף מציין כי המסחר בנגזרים על כל גווניו הינו מסוכן וקרוב לוודאי שיסב נזק לפועל בו". יכול להיות שיש מקום להבליט יותר את המסר החשוב הזה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות