שלום רב
מה דעתך על האג"ח הנ"ל? אמנם הוא נראה אג"ח זבל, אך לאור ההודעה במערכת מאיה (מצ"ב) כי יום הפירעון נדחה בחודשיים בלבד (מצד אחד לא נורא כ"כ ומצד שני נראה כי החברה מראה רצינות לגבי יום הפירעון)
האם לדעתך שווה להיכנס לזה?
תודה רבה
שלום רב
מה דעתך על האג"ח הנ"ל? אמנם הוא נראה אג"ח זבל, אך לאור ההודעה במערכת מאיה (מצ"ב) כי יום הפירעון נדחה בחודשיים בלבד (מצד אחד לא נורא כ"כ ומצד שני נראה כי החברה מראה רצינות לגבי יום הפירעון)
האם לדעתך שווה להיכנס לזה?
תודה רבה
שלום כלום,
מי אמר שזו הדחייה האחרונה?
זה אג"ח מסוכן, בוימלגרין בבעייה קשה.
היי רם
תוכל לפרט קצת יותר בבקשה?
מצב קשה זה אומר שלא יהיה החזר כספי ואם רצה לדחות אז למה להחליט על חודשיים ולא ישר חצי שנה לדוגמא?
אודה לך על תשובתך
עמיחי
ידידי כלום,
זו לא הדחייה הראשונה, היו כבר לפניה.
כנס להודעות החברה במאיה ותעיין כמה חודשים אחורה.
קיים הסדר לגבי האג"ח . ההסדר עדיין לא הוגש לביה"ש . ישנן דחיות כבר מספר פעמים של מועד הפרעון היות וטרם הוגשה בקשה לאישור ההסדר בבימש . לפני כחודש איים בית ההשקעות פסגות כי יגיש לפירוק אם עד סוף השנה לא תהיה בקשה להסדר לבימש.
היתה אמורה להיות שוב דחיה של תשלום הקרן וריבית אבל בפעם האחרונה לא אושרה הדחיה ע"י בעלי האג"ח . הפרעון אמור להיות ב 18 לחודש ינואר.
אני מניח כי אם ישנה שוב בקשה לדחיה אז אולי ישנה סיבה , אחרת בעלי האגח יסרבו להארכה.
בסה"כ הכוונות טובות השאלה אם יש יכולת כספית לבוימלגרין להעביר את ההסדר .
בוימלגרין מובל כיום ע"י אלי יונס ממזרחי לניהול נכון של אזורים . ע"י השבחת אזורים שווי בוימלגרין יצמח גם הוא.
אני מניח כי בסוף ההסדר יצא לפועל , מה שיקפיץ את האג"ח.
בכל מקרה הייתי ממליץ על אגח ג' , שם לפחות יש בטחונות - מתחם אסותא.
לאגח א' אין ביטוחנות.
בהצלחה.