x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: דירת השקעה בלוד רמלה

דירת השקעה בלוד רמלה

לירן מה המצב
    אני מחפש דירה להשקעה מזה כבר שנה עד עכשיו התמקדתי באשקלון עקב צניחת מחירי הדירות שם. לצערי עקב שיקולים שונים אי הבנות וחוסר הסכמה על המחיר הריאלי של דירות באיזור הישן הסתדרות שפירא לא הצלחתי להגיע לעמק השווה ולקנות דירה באיזור, כרגע המחירים שם עלו פלאים והגיעו לרף שאני לא מוכן לחצות לכן עברתי להתמקד בעיר לוד. הייתי שמח אם יש לך מידע על העיר חלקים טובים פחות טובים יותר וכמו כן הבנתי שהגיע לשם גרעין דתי ואמורים להצטרף אליו עוד גרעינים נוספים האם אתה יודע באיזה חלק של העיר הם ממוקמים ומה הצפיי שם לעלית מחירים אשמח לשמוע כל מידע שיש לך בעניין זה
    תודה רבה עידו

Re: דירת השקעה בלוד רמלה

היי עידו,

אכן אתה צודק ואזור לוד - רמלה באר יעקב הינם ה... אזורים החמים כיום במיוחד לנכסים להשקעה עקב הקרבה למרכז במחיר שפוי ותשואה נאה.

בלוד - האזור המתפתח ביותר בבחינת תנופת בנייה הינו לוד החדשה , האזור המזרחי יותר כאשר אם הינך בוחן כדאות באזורים ותיקים הסמוכים לתנופת בנייה הסיכוי לשבח על הנכס גבוה יותר כמו כן כיוון שבנייה החדשה כבר לא זולה כל כך הביקוש באזורים אלו בין מחפשי היד השנייה גובר.

כמו כן בבאר יעקב תנופת הבנייה אדירה ומתפתח שם שוק של שכירויות נהדר, רבים מרוכשי הדירות החדשות מציפים את האזור הותיק + בתי הקרקע בביקושים מסוג זה .

אל תהסס להעזר בי והמון בהצלחה,

לירן מורנו, עו"ד
    050-7816842
    המידע המוצג בפורום הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לו ואינו מהווה המלצה לנקיטת הליכים או להימנעות מהם. כל המסתמך על המידע בכל דרך שהיא עושה זאת על אחריותו בלבד ומסיר מעורך הדין וממנהלי האתר כל אחריות.

Re: דירת השקעה בלוד רמלה

ציטוט פורסם במקור על ידי מורנו לירן
    היי עידו,

אכן אתה צודק ואזור לוד - רמלה באר יעקב הינם ה... אזורים החמים כיום במיוחד לנכסים להשקעה עקב הקרבה למרכז במחיר שפוי ותשואה נאה.

בלוד - האזור המתפתח ביותר בבחינת תנופת בנייה הינו לוד החדשה , האזור המזרחי יותר כאשר אם הינך בוחן כדאות באזורים ותיקים הסמוכים לתנופת בנייה הסיכוי לשבח על הנכס גבוה יותר כמו כן כיוון שבנייה החדשה כבר לא זולה כל כך הביקוש באזורים אלו בין מחפשי היד השנייה גובר.

כמו כן בבאר יעקב תנופת הבנייה אדירה ומתפתח שם שוק של שכירויות נהדר, רבים מרוכשי הדירות החדשות מציפים את האזור הותיק + בתי הקרקע בביקושים מסוג זה .

אל תהסס להעזר בי והמון בהצלחה,

לירן מורנו, עו"ד
    050-7816842
    אני מציע לבדוק היטב את לוד רמלה מאורות הסמים של המדינה וכן מקרי פשע לא מעטים עקב ריבוי בני מיעוטים שם וכן השתלטות שלהם על כל מיני שכונות.
    בלא לפגוע באף אחד חלילה יש רק מיעוט קטן שצריך להזהר ממנו

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות