שלום רן
מחפש אג"ח להשקעה של 1 שנה בערך(דרך אגב 1 שנה נחשב לטווח בינוני?)...יש המלצה?
שלום רן
מחפש אג"ח להשקעה של 1 שנה בערך(דרך אגב 1 שנה נחשב לטווח בינוני?)...יש המלצה?
שנה נחשב לטווח זמן קצר מאד.
אם אתה מדבר על אג"חים סולידיים - עדיף לא להשקיע כרגע כי התשואות נמוכות יחסית והשנה הזאת עומדת להיות מאתגרת (עליות ריבית, התאוששות שטיבה לא ברור, הסדרי חוב נוספים).
אם אתה מחפש אג"ח מסוכנים יותר (ומודע לאפשרות שתפסיד) - יכול להיות מעניין לקנות אג"ח שנכנס להסדר (אפריקה, לידר) ומתומחר בשוק פחות משווי ההסדר (לדעתך).
נ.ב. זה לא רן, זה רם :-)
מאור שלום,
בנוסף לתשובתו של שילה, בתקופה הקרובה בסולידיים רצוי בריבית משתנה (לאור צפי עליית הריבית וירידת מחירם של הצמודים/ריבית קבועה כפי שהוסבר).
אם אתה מוכן ללכת על סיכון, תמורת סיכוי כמובן, יש לי כמה הצעות שיתכן ויעניינו אותך.
לכן, אבקש לדעת מה רמת הסיכון שאתה מוכן לה.
סיכון של בערך 30%
אם אתה מעוניין באגחים בעלי פוטנציאל עלייה גבוה לשנה בשנה הקרובה (וכמובן שרמת הסיכון בהם גבוהה גם כן) הייתי בודק את האגחים הבאים:פורסם במקור על ידי maor1980
טאגור קפיטל אג"ח א
נאנט אג"ח ג
מטיס קפיטל אג"ח א
ב.יאיר אגח 6
דלק נדלן אג"ח כה
מלרג אגח ב
אגח נוסף ברמת סיכון גבוהה אבל עם אפשרות לרווח גדול הוא:
לנדמארק אגח א
מידע על כל האגחים הנ"ל אפשר למצוא ע"י חיפשו בפורום זה.
בהצלחה
"כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."
מאור שלום,
להלן תשובה שכתבתי היום לשואל אחר, מתאים גם לך:
הכי מומלצת כרגע לדעתי ב.יאיר 6, יש סקירה רחבה על כך בפורום.
מומלצות נוספות (וגם עליהן כתבנו..), טאואר ג', ב.יאיר 5, דלק נדל"ן ג', אביב ד', טאגור א'.
נסתפק בינתיים בכך.
חובה עליך לבדוק היטב לפני רכישה...
בהצלחה.
(אין בתשובתי זו סתירה למה שכתב יניב ידידי, רק הערה: לנדמארק זה סיפור של שיקולים לכניסה לנייר בהסדר, זה כבר סיפור אחר, מסכים יניב?)
מתי אני לא מסכים איתך רם?
כמובן שההמלצות שלי הגיעו לאחר שהבנתי (או לפחות כך חשבתי) שמאיר מחפש אגחים עם "אקשן" ופוטנציאל עלייה גבוה. כמו שצויין ויודגש שוב בניגוד לשאר האגח של לנדמארק נמצא בהסדר וההשקעה באגח זה שונה לחלוטין.
"כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."
שלום רם
באותו עניין
אני מחפש השקעה באג"ח עם תשואה של 6-8 אחוז לשנה עם סיכון נמוך
יש דבר כזה?
אני מעדיף לפזר את ההשקעה ולא לשים את כל הביצים בסל אחד
האם תעודת סל יכול להיות פתרון?
אם כן איזה?
תודה רבה
לאריק שלום,
בעת הזו, לשנה בתשואה שביקשת ובסיכון נמוך, לא קיים !
האם ישנם כבר פרטים על המתווה על המתווה שמתגבש בלנדמארק או איפה לפחות כרגע הדברים עומדים?
ישנם נכסים טובים כלשהם לחברה? (חוץ מהפסדים צבורים..חח)