x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 23

נושא: יש כניראה אנשים צרי עין בעולם..

Re: יש כניראה אנשים צרי עין בעולם..

אני אסביר איפה מתחילה הבעיה שלי.
    כשאתה כותב כאן אני גם כאן וגם שם זה לא מדוייק.
    השקענו במערכות האבטחה ים כסף בשביל לאתר IP הצלבות מידע וכדומה. אתה לא סתם כותב שם אתה אחד העובדים.
    כשליאור וידר מסתובב באתר אהלן וסהלן האתר שלו כמו שלנו - אבל זה מאוד צורם לנו שאנחנו יודעים על מקרים שהועפו אנשים כי צינו את האתר שלנו ואם תרצה אני גם אעביר לך שמות.
    כששאלו את שחקן על טלנירי או ספונסר או כל אתר אחר הוא ענה: אין תגובה.
    בלי עקיצות,משחקים,סימני שאלה- פשוט אין תגובה וזה הכל. גם עכשיו כתב שאינו מתכוון להתיחס לנושא הזה.
    אז נכון שעיתונות יודעת לעשות מטעמים אבל אם לא נותנים לה את החומרים (במקרה הזה בכל אופן) היא לא היתה יכולה לבשל.מה היה קשה לענות א יודע מה המניע שלו? מה היה קשה להגיד אני עסוק באתר שלי ושלי בלבד -למה לכתוב זה לא בסדר?!?!?!?
    אל תאשים את הכתב שעשה שישו ושימחו: אם לא הייתם נותנים לו עם מה אולי הכותרת היתה רק על התיק השנתי שלכם.

זה באמת לא משהו מזיק, להפך עוד פרסום גם לשחקן מעוף.
    מהנסיון שלי ברשת ויש לי די הרבה, לא היה מעולם מישהו שהתקרב לרמה של שחקן מעוף, זה כמו שחקן ליגת על כאשר עד היום הטובים ביותר שראינו הם ליגה א'. אני לא אומר את זה מתוך זלזול, גם שחקני ליגה א' הם שחקנים לא רעים בכלל והרבה יותר טובים מחובבנים כמו 98% מהאחרים ויש מה ללמוד מהם, אבל שחקן מעוף פשוט משהו שונה לגמרי.

אתה טועה בגדול...
    ראשית איני עובד ספונסר... זה יקרה ביום שאקבל משכורת ממנו, וסביר להניח שאסרב פשוט כי נמאס לי להיות שכיר...
    שנית... אני חוזר ואומר לך שלא היו דברים מעולם !
    נכחתי בעת הריאיון ושמעתי בדיוק מה נאמר...
    מעולם לא שמעתי את ליאור מתבטא לגבי פורומים אחרים, ואני חוזר ואומר לך שאם היו תגובות שהוזכר בהם הפורום הזה ונמחקו, לא זו הייתה הסיבה...
    בספונסר מקפידים להימנע מלתת במה לפורומים אחרים וזו החלטה אסטרטגית שלהם, אפשר לקבלה ואפשר גם לא... אבל לטעמי זה לגיטימי וזה קיים גם בפורומים אחרים...
    בקיצור, אין לי שום אינטרס כאן, למעט הצורך המסויים למנוע מהעניין להתנפח למימדים לא ריאליים ומיותרים לחלוטין...
    אם תקרא גם את תגובתי לכתבה עצמה תראה את תפיסתי בעניין...
    הכתב חיפש ליצור מהומה, ואתה יודע מה ? הצליח לו יופי וחבל...
    תראה לפחות את הצד החיובי (אם אין ברירה אחרת)...
    לפחות שני האתרים זכו היום למנת יתר של קוראים חדשים
    ואגב, נושא האבטחה שהזכרת מיותר לחלוטין, ולחינם מציג אותי באור לא ראוי... אין כל צורך ב"הצלבות IP" וכו... הרי אני כותב בדיוק באותו כינוי... ובכל האתרים, אין לי כל צורך או סיבה להסתיר זהותי...

אני לא יודע אם אתה מקבל משכורת או לא? אבל אתה עובד ספונסר
    תתחיל לדרוש....

תגובה שלי לנושא הכתבה היום..

אגיב בקצרה כי כל הסיפור התנפח למימדים מדהימים:

העובדות הנכונות והאמיתיות: הכתב אכן דיבר איתי 40 דקות כשהייתי ברכב והיו איתי עוד 2 אנשים שיכולים להעיד על העובדות, בשיחה דובר רק על אתר ספונסר ומדד ספונסר ואיך זה הגיע לכאן..... ובסוף על הדרך בדקה האחרונה הכתב שאל אותי "מה דעתך על זה ששחקן מעוף לא מזדהה?" אז עניתי לו בשלוף "כנראה יש לו סיבה" וזה כל הסיפור ומזה באה כזו כותרת מפוצצת כי ככה מוכרים עיתונים וכותרות באתרים האלה ולא היה שום פיפס מעבר לזה וכנראה זה שלא היתה היום שום חדשה משמעותית אחרת תרם לכל הסיפור.
    מי שמכיר אותי כבר לא מעט שנים יודע שבחיים לא הייתי מלכלך על אף אחד אחר, מה עוד שאין לי מושג מי זה שחקן מעו"ף וכבודו במקומו מונח ואני יכול רק לפרגן על העשייה שלו ומדי פעם אני נכנס לכאן ונהנה לקרוא ככה שאל תסחפו לכותרת שאני ממש לא עומד מאחוריה ואם תשימו לב כל הכתבה מדברת עליי אישית ועל ספונסר וחוץ מהכותרת כמו שברור גם שם לא דיברתי מילה על שחקן מעוף או על שום דבר שלא קשור לספונסר.

מי שרוצה להאמין שיאמין, המוניטין שלי חשוב לי מעל לכל וזו האמת.

בהצלחה,
    ליאור

חברים, הכתבה בגלובס קצת הפתיעה אותנו אך מה שהיה היה, ואין טעם להמשיך לעסוק בנושא.
    הבורסה גדולה מספיק לכל האתרים וכל אחד יעשה כטוב בעיניו.
    אנו מצידנו ננסה לשמור על חלקת האלוהים הקטנה שלנו, ולהשביח את הקיים.

אמן

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
    חברים, הכתבה בגלובס קצת הפתיעה אותנו אך מה שהיה היה, ואין טעם להמשיך לעסוק בנושא.
    הבורסה גדולה מספיק לכל האתרים וכל אחד יעשה כטוב בעיניו.
    אנו מצידנו ננסה לשמור על חלקת האלוהים הקטנה שלנו, ולהשביח את הקיים.
    Y Y Y Y לא מאמין איזה תגובה כל מילה מיותרת

Admin... רק כדי לסגור את הנושא...
    איני ולא הייתי מעולם עובד ספונסר !
    אני משמש בתור אחד המנהלים באתר, עקב העובדה שהתבקשתי לעזור בניהול וניתוב הפורום לאור כמות הכותבים העצומה...
    וכן מכיוון שאני ייחודי בשיטת הניתוח שפיתחתי...
    נכון לשנתיים האחרנות אני עובד רק של עצמי ומבחירה...
    נכון הוא שעיקר פעילותי שם, הן מתוקף האחריות שהוטלה עלי והן מבחינת טעם אישי, ואני מניח שגם אתה תקבל זאת כלגיטימי...
    אני כן מבקר וקורא באתרים אחרים כגון זה, מתוך עניין ולמידה ואיני מסתתר מאחרוי אף כינוי אחר ב-15 שנים האחרונות... וגם אין לי צורך, איני מתבייש במי שהנני...
    מטבע הדברים אני כותב הרבה פחות באתרים אחרים, הן מתוך לויאליות למקום שבו צמחתי והתפתחתי, והן מתוך כך שבכל אתר יש את אלו שתורמים לו נקודתית ויש להעריכם על כך, ולתת להם לעשות עבודתם ללא הפרעות...
    אך אני עצמאי לחלוטין בדרכיי ואיני מחוייב חוקית לאף אחד וגם לא אסכים להיות כזה...
    בסה"כ באתי הנה עכשיו לנסות לשפוך מעט אור על הדברים , להעמידם בפרופורציות ולנסות להפסיק את מחול השדים הזה, שרק מוציא רוע מכותבים מסויימים כפי שראית בתגובות המיותרות לחלוטין לכתבה...
    יש מספיק מקום ברשת לכמה פורומים שרק ירצו בכך, וכל אחד כבודו במקומו מונח ויש מספיק דברים לעשות מלבד לייצר מתחים...
    המשך יום נעים...

ויי מהומה רבה על לא דבר אפשר לחשוב אם ההוא אמר ככה או ככה כל אחד שיאמין באמת שלו, מה איכפת לכם מה אצל אחרים. חוצמזה בלי קשר עם כל הכבוד לכל האחרים אני באמת לא מאמין ,ואני לא מגזים!, שיש מישהו ,אפילו ברמה עולמית ,שמסוגל להכות את השוק ברמה של שחקן מעוף . ראו את את הסיכום השנתי שלו ל 2009 וכל מילה נוספת מיותרת.(46 שבועות 10% זה מטורף.מאות אחוזים)
    חוצמזה בסוף יתברר ששחקן מעוף וספונסר זה אותו אחד..

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות