האם עדיין שווה להחזיק?
האם עדיין שווה להחזיק?
למיכאל שלום,
מה השתנה לדעתך ? (אני מניח שמה שהשתנה שאתה ברווח הון?)
לדעתי כעת, מאחר ואג"ח ה' שילם קופון, יש עדיפות יחסית לאג"ח ג' (תשואה גבוהה יותר ופירעון מוקדם בשנה).
לעניות דעתי יש בו עדיין תשואה נאה ופרמיה סבירה, אם כך (לדעתי ), מדוע לא?
לשיקולך.
תודה על תשובתך
לגבי אגח ה' - המלצתך ?
צריך רק לקוות שטאוואר תעבור מדיבורים למעשים, ותתחיל סוף סוף להציג רווחים...
מיכאל,
הוא בסדר, 8% תשואה לפדיון זה לא דבר של "מה בכך",
אך כפי שציינתי, כרגע לדעתי עדיפות לג' (אני נמנע מאג"ח ב' עקב היותו "דל סחירות").
בתפיסתי כרגע, שישלמו את ג' ואז נראה אם כדאי בפדיון להצטרף לאג"ח ה'...
כל טוב.
אני מחזיק את שני האגחים........
כמובן שמרווח![]()
אבל מתלבט לגבי המשך החזקת אגח ה'
מיכאל,
ה' סגר היום מעל ג' , אבל, תשואה נוכחית לה': 6.7%, תשואה נוכחית לג': 14.4%.
הנתונים לפניך, נשאר רק להחליט.
גילוי נאות-אני עברתי מ ה' ל ג'.
לשיקולך ובהצלחה.
היי רם,
אם אפשר לשאול, מה הסיבה שעברת מג' לה'?
עד כה הבנתי שנכון להיום ג' עדיף.
סליחה,
טעות.
כמובן שעברתי מ-ה' ל-ג'.
מצטער , ותודה רבה על התיקון.
(רואים שאת מבינה).
לידיעתכם,
טאואר קופצת ביותר מ-7%: דו"ח התאחדות השבבים הבינלאומית מספק רוח גבית
סך המכירות של השבבים ברחבי העולם הסתכמו ב-22.6 מיליארד דולר בחודש נובמבר, עלייה של 3.7% לעומת אוקטובר
מאת: נועם הוד 20:02 | 04.01.10
התאחדות השבבים הבינלאומית (SIA) הודיעה היום כי נרשמה עלייה של 8.5% במכירות שבבים בנובמבר לעומת החודש המקביל אשתקד, הודעה שמעניקה היום רוח גבית למניות השבבים בוול סטריט.
סך המכירות של השבבים ברחבי העולם הסתכמו ב-22.6 מיליארד דולר בחודש נובמבר, מדובר בעלייה של 3.7% במכירות בהשוואה למכירות חודש אוקטובר. לעומת חודש נובמבר אשתקד מדובר על עלייה של 8%.
למרות הזינוק החד בביקוש לשבבים במחצית השנייה של 2009, רמת המכירות עדיין נמוכה בכ-13.2% בהשוואה לתקופה המקבילה בשנת 2008. על פי דיווחי ה-SIA, מכירות השבבים בעולם הסתכמו ב-11 החודשים הראשונים בכ-202.1 מיליארד דולר, לעומת מכירות בהיקף של 232.7 מיליארד דולר בתקופה המקבילה בשנה שקדמה לה.
"שנת 2009 מסתיימת עם רמת מכירות גבוהה בתחומי ה-IT והתמונה כרגע נראית טוב יותר לעומת התחזיות המוקדמות, כך אמר ג'ורג' סקליזה, נשיא התאחדות השבבים הבינלאומית בתגובה לדו"ח החודשי.
על רקע הדיווח, מניות השבבים מארוול (סימול: MRVL), טאואר-ג'ז (סימול: TSEM), מניית AMD (סימול: AMD), אינטל (סימול: INTC) ומניות טקסס אינסטרומנטס (סימול: TXN), רושמות עליות שערים נאות.