לפני מספר חודשים נתקלתי בסימבול KBLB כסימבול מניות קטנות הנסחרות בOTC כPENNY STOCK ,זירת מסר למניות קטנות בשווי נמוך. הרעיון מהפכני מאחורי החברה סיקרן אותי
ושיכנע אותי להביא את ה"אני מאמין" שלה לאתר כאן לטובת הקוראים.
זאת אינה המלצה. איני יועץ ולכן איני מייעץ. הסיכון והתנודתיות פה גבוהה בשל מחירה הנמוך
ואם זאת פתחתי פוזציה צנועה במטרה לבחון אותה בתקופה מוגדרת מראש של 12 חודש.
Kraig Biocraft Laboratories, Inc. (Trading Symbol: KBLB) is a biotechnology company focused on the development of commercially significant polymers and high performance fibers. KBLB investments in genetic research are targeted for product development and innovative near term solutions to meet the practical problems of our world.
KBLB[
http://www.kraiglabs.com/about-kraig-labs.htm/ are working in cooperation with university scientists and laboratories to create new polymers with potentially broad applications for consumers and industry in the multi-billion dollar marketplace for high performance polymers.
(סימול מסחר: KBLB) היא חברת ביוטכנולוגיה בפיתוח של פולימרים מסחרית משמעותית וסיבים ביצועים גבוהים. ההשקעות במחקר גנטי ממוקדות לפיתוח מוצרים ופתרונות חדשניים מונח ליד לפגוש את הבעיות המעשיות של העולם שלנו.
עובדים בשיתוף פעולה עם מדענים באוניברסיטה מעבדות ליצור פולימרים חדש עם פוטנציאל יישומים רחב עבור הצרכנים והתעשייה של רב בשוק מיליארד דולר עבור פולימרים ביצועים גבוהים.