לי יש כמה הסתייגויות:
ראשית לגבי אלביט הדמיה ו - אם כבר ללכת על אלביט הדמיה, הייתי מחליף אותו באלביט הדמיה אג 1, שהוא אג"ח להמרה שקלי של אלביט הדמיה. מדובר באג"ח שהוא בעל מח"מ קצת יותר ארוך ממה שהגדרת (4 שנים), אבל הוא נותן 5.76% ובעיקר - פרמיית ההמרה עליו לא גבוהה (כ-50%), דבר שעשוי לאפשר לך להנות מהעליות במניה.
לגבי בית הזהב - לטעמי האג"ח לא נותן שום פיצוי לסיכון שקיים בו. אם כבר אג"ח נדל"ן במח"מ קצר הייתי שוקל את אלרוב ז'.
לגבי חלל תקשורת ה - אם כבר בוחרים בחלל תקשורת (ואני לא התעמקתי בדוחות שלה) עדיף לבחור בחלל תקשורת ב - מח"מ קצר יותר בחצי שנה, נותן 4% לשנה + מדד, וההטבה הגדולה - מדובר באג"ח להמרה שפרמיית ההמרה עליו היא 20%....
ושוב, אני בדעה שכדאי כרגע להמתין בצד.
אם כבר מתעקשים על קונרצנים סולידיים יחסית במח"מ בינוני, בנוסף לאלביט הדמיה 1 שציינתי, הייתי בודק את:
דש אייפקס ב - מח"מ 2.43, תשואה 2.87% + הצמדה.
לוינשטיין ב - אותו מח"מ, 3.3% + הצמדה + בטחונות בדמות שעבוד על חצי מזכויות החברה בבניין קומברס ברמת החייל.
גולד אג"ח ב - מח"מ 2.93, תשואה 5.33% + מדד (אני מניח שהחברה לא מוכרת לרוב האנשים, אשמח להרחיב אליה אם היא מעניינת מישהו).
עמיר שיווק ב - מח"מ 3.87, תשואה 3.87% + מדד (גם החברה הזאת יחסית לא מוכרת ואשמח להרחיב עליה).