x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 28

נושא: אוכף.

Re: אוכף.

לגיל הנחמד שלום.
    לעניות דעתי אם המדד משנה כיוון אז מצד אחד יש צדק בדבריך שהצד החלש שקידמתי פתאום מתחזק ועלול לעלות לי עד אלף ש"ח.אבל בכ"ז תביא בחשבון גם שהצד שמקודם היה חזק עכשיו הוא הרי נחלש ,בדיק באותה המדה שהצד החלש התחזק.
    ואז הרי אני נישאר מאוזן.
    האם אתה מסכים ?בתודה וברכה .
    יוסף

יוסף,

מסכים למה שכתבת, אבל בכל זאת צריכים להיות מודעים לכך שברגע שהזזת רגל שנחלשה הפכת את האסטרטגיה שהייתה עד אז "קניה של פרפר בכסף" למכירה של שני מרווחים, אך בשונה ממכירת מרווחים מחוץ לכסף או רחוקים, מה שבפועל נוצר זה מכירת מרווח בתוך הכסף ומרווח בכסף.

השאלה, האם הסיכון שהוא כעת 2000 ש"ח שווה את התמורה שקיבלת.

באם אני מבין את "הראש" שלך, הכיוון הוא שבכל פעם שהמדד זז , אתה אמור לקנות את הרגל שנחלשת ולמכור מחדש רגל דומה שהיא בכסף או יותר קרובה לכסף.

ניהול כזה יכול לעבוד טוב באם המדד זז במהלך החודש רק בכיוון אחד, אולם באם הוא מדשדש הלוך חזור או משנה כיוון, אתה עלול להכנס פתאום לסיכון של 2000 ש"ח פחות סך התקבולים שקיבלת במצטבר.

קשה לתת תשובה מדוייקת איך אמורים להתנהל נכון, אולם אם כבר להתעסק בפרפרים בתחילת החודש, הייתי חושב על אסטרטגיה של מכירת פרפר רחב בכסף וקניית הגנות בדמות קונדורים (סתם חומר למחשבה)

אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

גיל תודה.
    היתי שמח אם משהוא יכול לשאול את המרצה יוסי אלוף את השאלה.

ציטוט פורסם במקור על ידי יוסף
    גיל תודה.
    מציע לך להריץ סימולציה עם מחירי עבר ולראות כיצד מתנהג לפי פרמטרים שונים, כיצד אפשר וכדאי לנהל.

[quote=אורחאן]
    ציטוט פורסם במקור על ידי "יוסף":d17ag2kl
    גיל תודה.
    מציע לך להריץ סימולציה עם מחירי עבר ולראות כיצד מתנהג לפי פרמטרים שונים, כיצד אפשר וכדאי לנהל.[/quote17ag2kl]

אורחאן - אם איזה תוכנה ניתן לבצע סימולציה הכוללת לחודשי עבר עם נתונים אמיתיים כפי שהיו בפועל?

אני משתמש בטריידור שהיא נחשבת לאחת מהתוכנות המתקדמות בשוק ולא ידוע לי על אפשרות לעשות זאת באמצעותה. האם לך ידוע?

[quote=דמקה][quote="אורחאן":396fx00i]
    ציטוט פורסם במקור על ידי "יוסף":396fx00i
    גיל תודה.
    מציע לך להריץ סימולציה עם מחירי עבר ולראות כיצד מתנהג לפי פרמטרים שונים, כיצד אפשר וכדאי לנהל.[/quote:396fx00i]

אורחאן - אם איזה תוכנה ניתן לבצע סימולציה הכוללת לחודשי עבר עם נתונים אמיתיים כפי שהיו בפועל?

אני משתמש בטריידור שהיא נחשבת לאחת מהתוכנות המתקדמות בשוק ולא ידוע לי על אפשרות לעשות זאת באמצעותה. האם לך ידוע?[/quote:396fx00i]

בהנחה ורוצים בשילוב האולטימטיבי - להבין ולהרוויח, חובה חובה חובה להריץ סימולציות מול נתונים הסטוריים לכל מיני תיזות, מחשבות, הרהורים ועצות, שאנו מגדלים או מלקטים מכל מיני מקומות. בוודאות ומניסיון אישי, זה חוסך הפסדים צורבים ותורם תובנות יקרות מפז. למשל, יעזור לזהות ולנתח פרמטרים חשובים תוך בדיקת רגישויות שונות (מה, כמה ומתי).

קיימות לא מעט אפשרויות, התלויות בצרכים ובתקציב. אפשרות בסיסית לדוגמה - התבססות על הנתונים ההיסטורים היומיים, שזמינים בחינם באתר הבורסה.

בהנחה ורוצים בשילוב האולטימטיבי - להבין ולהרוויח, חובה חובה חובה להריץ סימולציות מול נתונים הסטוריים לכל מיני תיזות, מחשבות, הרהורים ועצות, שאנו מגדלים או מלקטים מכל מיני מקומות. בוודאות ומניסיון אישי, זה חוסך הפסדים צורבים ותורם תובנות יקרות מפז. למשל, יעזור לזהות ולנתח פרמטרים חשובים תוך בדיקת רגישויות שונות (מה, כמה ומתי).

קיימות לא מעט אפשרויות, התלויות בצרכים ובתקציב. אפשרות בסיסית לדוגמה - התבססות על הנתונים ההיסטורים היומיים, שזמינים בחינם באתר הבורסה.[/quote]

אורחאן - גם אם תתבסס על נתוני הבורסה הקיימים, הרי אתה לא יכול להזין אותם עצמאית אחד אחד כדי לבדוק. אתה צריך תוכנה שיודעת בעצמה לקחת את הנתונים ולאפשר לך לבצע סימולציה עם נתוני אמת. ולכן שוב השאלה:

אתה מכיר תוכנה/אתר/סימולטור שיודעים לעשות את זה?

ציטוט פורסם במקור על ידי דמקה

קיימות לא מעט אפשרויות, התלויות בצרכים ובתקציב. אפשרות בסיסית לדוגמה - התבססות על הנתונים ההיסטורים היומיים, שזמינים בחינם באתר הבורסה.
    אורחאן - גם אם תתבסס על נתוני הבורסה הקיימים, הרי אתה לא יכול להזין אותם עצמאית אחד אחד כדי לבדוק. אתה צריך תוכנה שיודעת בעצמה לקחת את הנתונים ולאפשר לך לבצע סימולציה עם נתוני אמת. ולכן שוב השאלה:

אתה מכיר תוכנה/אתר/סימולטור שיודעים לעשות את זה?[/quote]

אני מכיר 2 אפשרויות
    1. אתר מסחרי (=בתשלום) שמציע שירותי סימולציה מול נתוני מסחר של מחצית השנה האחרונה במעוף. לא יודע מי עומד מאחוריו, אמינות הנתונים וכו'.

2. בניתי לעצמי סימולטור שכזה. הוא מוריד את נתוני המסחר מדי יום מאתר הבורסה (כרגע יש נתונים ממחצית 2008 ועד היום), מאפשר להגדיר ולנהל בקלות פוזיציות ולבחון את התקדמותן לאורך תקופה מוגדרת. בנוסף הוא מציג את נתוני השוק בפרספקטיבות שונות - מפת אופציות פתוחות בתאריכים שונים, התקדמות MAX PAIN מול המדד, P/C כללי ובסטרייק, גרפים של ניירות ועוד. במאמר מוסגר, השבוע הוספתי לו מודול לבחינת אסטרטגיית שוקת עם החוקים ששחקן העלה עד כה.

כיצד בנית כזה סימולטור? אתה מתכנת?
    אולי תשתף אותנו בסימולטור שלך כפי שעשה HRL?

ציטוט פורסם במקור על ידי דמקה
    כיצד בנית כזה סימולטור? אתה מתכנת?
    אולי תשתף אותנו בסימולטור שלך כפי שעשה HRL?
    יודע גם לתכנת.

אשמח לשתף ואני משוכנע שזה יכול לתרום רבות, רק שזה מורכב. זה לא אקסל אלא אפליקציה לכל דבר ועניין, המחייבת מסד נתונים מקומי (עבור המידע ההסטורי). עם זאת, במידה ויהיה מספיק עניין, אוכל לבדוק את האפשרות להפיק גרסה שניתן להתקינה בקלות יחסית.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות