x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: איפה בדיוק מחפשים ארביטראז' באופציות לחודש הבא?

איפה בדיוק מחפשים ארביטראז' באופציות לחודש הבא?

שלום לכולם,

אני סוחר עם ordernet. אם אני נכנס לרשימת ההיצע וביקוש של החודש הבא, אני מחפש את הארביטראז' ברשימת ההיצע או ברשימת הביקוש?
    בנוסף, אני צריך ללחוץ על כל שורה כדי לראות את הנתונים, במקום לראות את הכל בבת אחת. מישהו אולי מכיר את התופעה הזאת?

תודה רבה,
    רפאל.

Re: איפה בדיוק מחפשים ארביטראז' באופציות לחודש הבא?

רפאל ,

ארביטרא'ז הוא שילוב של פעולות שמבצעים בכדי להשיג רווח כתוצאה מעיוותי מחיר המתרחשים לפרקי זמן קצרים , קשה לראות אפשרות לארביטראז'ים בבורסה בתל אביב וקשה יותר לתפוס אותן , זה מצריך ידע בכדי להבחין מתי יש מולך ארביטרא'ז וכן מערכות מהירות במיוחד שבדר"כ אינן נמצאות אצל אנשים פרטיים .

הסיבה שאתה צריך ללחוץ על כל שורה בכדי לראות את הנתונים היא מכיון ויש לך מערכת שנותנת נתונים לפי דרישה ולא מערכת שמעדכנת אוטומטית את הנתונים , באפשרותך לשנות זאת אצל ספק התוכנה אם זה מפריע לך , אלא שמן הסתם זה יעלה לך כסף ו/או שתצטרך לעמוד בכמות מסוימת של פעולות , לכן רצוי שתבדוק תחילה אם זה משתלם עבורך .

בהצלחה

דורון תודה,

בנוגע לאיפה מחפשים - עכשיו אני יודע שכדי לקנות את העליון והתחתון (קודם כל קונים, בגלל הבטחונות), צריך מבחינה הגיונית להסתכל על ההיצע, לראות בכמה מוכנים למכור לך, במילים אחרות. וכשכותבים פעמיים אמצעי - על הביקוש, בכמה מוכנים לקנות. רק אם הביקוש באמצעי הוא גדול מהממוצע של ההיצע של העליון והתחתון - יש ארביטראז'.
    קרנות הגידור וכו' לא נוגעות כמעט בארביטראז'ים של החודש הבא, המערכות שלהם מושקעות בחודש הנוכחי, ולכן זה משאיר לנו אפשרות לתפוס כמה באמצעים הפרימיטביים שלנו - ראש ואצבעות. (להוציא מהשבוע האחרון של החודש, שבו כבר מתחילה פעילות בחודש הבא, ויש חשש "להתקע" באמצע תהליך הקנייה-כתיבה. לכן, בזמן הזה מחפשים ארביטראז'ים לא בחודש הבא אלא בזה שלאחריו. למשל- אם אנחנו בסוף דצמבר, מחפשים בפברואר).

רפאל

אם באמת תצליח למצוא פער שבן אנוש יכול להתמודד איתו - אשמח מאוד לראות דוגמה.
    במילים אחרות, למיטב ידיעתי רבים וטובים חיפשו (בעיקר בעקבות הקורס) אך ללא הועיל.

הממ...
    כשיוסי מדבר על זה, זה נשמע יותר מבטיח...

ציטוט פורסם במקור על ידי refaelag
    דורון תודה,

בנוגע לאיפה מחפשים - עכשיו אני יודע שכדי לקנות את העליון והתחתון (קודם כל קונים, בגלל הבטחונות), צריך מבחינה הגיונית להסתכל על ההיצע, לראות בכמה מוכנים למכור לך, במילים אחרות. וכשכותבים פעמיים אמצעי - על הביקוש, בכמה מוכנים לקנות. רק אם הביקוש באמצעי הוא גדול מהממוצע של ההיצע של העליון והתחתון - יש ארביטראז'.
    קרנות הגידור וכו' לא נוגעות כמעט בארביטראז'ים של החודש הבא, המערכות שלהם מושקעות בחודש הנוכחי, ולכן זה משאיר לנו אפשרות לתפוס כמה באמצעים הפרימיטביים שלנו - ראש ואצבעות. (להוציא מהשבוע האחרון של החודש, שבו כבר מתחילה פעילות בחודש הבא, ויש חשש "להתקע" באמצע תהליך הקנייה-כתיבה. לכן, בזמן הזה מחפשים ארביטראז'ים לא בחודש הבא אלא בזה שלאחריו. למשל- אם אנחנו בסוף דצמבר, מחפשים בפברואר).

רפאל
    כן , זה מה שיוסי לימד אותנו.
    ... אבל מאז לא מצאתי אפילו אחד וכבר מזמן הפסקתי לחפש.

אבל אם תמצא אחד , ספר לנו.

ציטוט פורסם במקור על ידי erezk
    ציטוט פורסם במקור על ידי refaelag
    דורון תודה,

רפאל
    כן , זה מה שיוסי לימד אותנו.
    ... אבל מאז לא מצאתי אפילו אחד וכבר מזמן הפסקתי לחפש.

אבל אם תמצא אחד , ספר לנו.
    אני דווקא פגשתי כמה כאלה.
    המעניין הוא שנפגשנו דווקא בחודש הנוכחי , אך המפגש היה חפוז מדי לטעמי (הממושך שבהם ארך כחצי דקה).

קשה לי מאוד להאמין, אבל אולי אנחנו מפספסים משהו. צריך לשאול את יוסי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות