x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: רציתי לשתף אותכם בטרייד שאני רוצה לקחת

רציתי לשתף אותכם בטרייד שאני רוצה לקחת

יש מצב בצמד NZDJPY גרף של שעתיים שיווצר סטיה עם פתיחת הנר הבא בתור (למעשה הסטיה כבר קיימת האישור יתקבל כנראה בנר הבא) יש סיכוי סביר לעשות כמה פיפסלך טובים למי שיקח את הטרייד הזה (זאת לא המלצה רק דעה) בכל מקרה זהירות נדרשת בנוסף לכל הזהירויות מכיוון שהמסחר דליל ביותר בשוק עקב סוף שנה אזרחי חוזר ואומר לא המלצה רק דעתי גילוי נאות אני כנראה אקח את זה אם תצא לפועל (כשהסטוקסטי יחתוך המהיר את האיטי)

Re: רציתי לשתף אותכם בטרייד שאני רוצה לקחת

אילן אני מקווה שדיברת שתיקח שורט(לא ציינת באיזה כיוון אתה חושב לקחת את הטרייד )

צודק סטס, אבל ביינתיים עוד לא יצאה מהכוח אל הפועל בנר שהתחלף אז עדיין שב ואל תעשה עדיף

עידכון לשעה 20:04 GMT TIME

מצורף גרף מה שרואים זה שיא ושיא גבוה יותר הבעיה שהסטיות במתנדים התמתנו הגם שהסטוכסטי חתך המהיר את האיטי

בעיה נוספת אם מדברים על מסחר דליל בגלל סוף שנה אנחנו מתקרבים ללילה עם מסחר דליל עוד יותר ולכן אני אישית לא הייתי ממליץ

אילן אני חושב שכל משאמרת צודק אני הייתי מוסיף פיבו' מהתחתית לפני הטופ הראשון ומהתחתית לפני הטופ השני עד הטופ שני(בשני המקרים) ככה זה יתן לך קוי תמיכה ויעדים אומנם אני מגיב רק מהגרף שאתה העלתה אבל אני חושב שעדיין יתן את השורט לפחות עד פיבו 50 השני.

מסכים איתך מנהל יקר, אבל אני הסתייגתי כרגע מהטרייד ולו רק מהסיבה שהמסחר דליל ביותר אולי יותר מאוחר שהחברה במזרח יתעוררו אשקול מחדש

עידכון נוסף

צר לי לאכזב אותכם הטרייד לא יצא מהכוח אל הפועל התבנית השתבשה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות