x

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 33

נושא: שיכון ובינוי על שולחן הניתוחים [TA75, נדלן15]

Re: מניית שיכון ובינוי

הי רונן

ובאותו עיניין של יעדים ..

נניח שהמניה תגיע לנקודת ההתנגדות שלה באזור ה930, שם היתה תקרה כפולה בסוף 2007, אז לפי שיטתך מה תעשה בנקודה זו?

1. תמכור חלק מהסחורה ע"מ לשמר את האיזון היחסי בתיק (כמו שכתבת בדוגמא)?
    2. סתם תמכור חלק או הכל, כי זו נקודה טרוויאלית, (ואולי המתנדים יהיו ב OB)? כלומר take profit?
    3. לא תנקוט בשיטת ה take profit ולא תמכור אף לא מניה אחת ב930, אלא תצמד לאיזה סטופ לוס שהחלטת עליו באופן אישי, עפ"י הניסיון, הגרף, האינטואיציה, ומצב השוק בכלל.
    4. אחר. תוכל לפרט?

זה לא בחן את עצמך .. אני באמת רוצה ללמוד ממך .. יש לי בעיה רצינית עם הנושא הזה.

תודה על כל הזמן שאתה משקיע בנו. באמת אין לי מילים. ואם תוכל להמליץ על איזה קפה אתה מזריק לורידים ע"מ לעמוד בכל המשימות שלך אל תוך הלילה, אשמח.

ציטוט פורסם במקור על ידי אליש
    רונן מהו היעד לעליה ?
    ציטוט פורסם במקור על ידי wwoof
    ובאותו עיניין של יעדים ..

נניח שהמניה תגיע לנקודת ההתנגדות שלה באזור ה930, שם היתה תקרה כפולה בסוף 2007, אז לפי שיטתך מה תעשה בנקודה זו?

1. תמכור חלק מהסחורה ע"מ לשמר את האיזון היחסי בתיק (כמו שכתבת בדוגמא)?
    2. סתם תמכור חלק או הכל, כי זו נקודה טרוויאלית, (ואולי המתנדים יהיו ב OB)? כלומר take profit?
    3. לא תנקוט בשיטת ה take profit ולא תמכור אף לא מניה אחת ב930, אלא תצמד לאיזה סטופ לוס שהחלטת עליו באופן אישי, עפ"י הניסיון, הגרף, האינטואיציה, ומצב השוק בכלל.
    4. אחר. תוכל לפרט?
    אם תוכל להמליץ על איזה קפה אתה מזריק לורידים ע"מ לעמוד בכל המשימות שלך אל תוך הלילה, אשמח.
    שלום חברים,

1) כתבתי מספר פעמים בהזדמנויות שונות שאינני חסיד של שיטת היעדים (TP) ואני מוכן לקחת כל מה שהשוק יתן לי, מבלי לקבוע מראש, מהי נקודת היציאה שלי.

2) ישנם מקרים שאני יכול להעריך / לחזות יעד פוטנציאלי לעליה, כאשר היעד מבוסס על תבנית. אין זה אומר, שהיעד הוא נקודת יציאה בשבילי, אלא רק "תמרור דרך". (ראו מקרה "נובה").

3) כאשר המניה מתקרבת ליעד פוטנציאלי או לחילופין לאיזור התנגדות/תמיכה, זה גורם לי לעקוב ביתר תשומת לב אחר איתותים ובמידת הצורך לקרב את נקודת הסטופ לוס, אך בשום אופן לא לצאת.

4) דילול מניה (שלא עקב שבירת SL), מתבצע כאשר חלקה היחסי בתיק עולה מאד עקב רווח מצטבר, ואזי, על מנת להתאים את האיזון בתיק להגדרת ניהול הסיכונים שלי, אני מבצע מימוש חלקי (תמיד בעליות שערים).

5) אני שותה קפה נטול-קופאין (קופסא ירוקה) - מעדיף את ג'יקובס.

בהצלחה,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

עדכון על שיכון ובינוי, פורסם ב-31.12, בשעה 18:10

שו"ב נדלן הקצתה למוסדיים 13% ב-290 מ'שח, רווח לשוב 130 מ'שח.

למידע נוסף

http://maya.tase.co.il/bursa/report....port_cd=501275

רונן - האם לדעתך הדבר עשוי להשפיע על התנהגות המניה?
    אבישי

שלום רונן

דעתך כרגע על שיכון ובינוי תודה

Re: שלום רונן

תבצע בבקשה חיפוש בפורום.

תודה

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

אני יודע,חיפשתי ובגלל זה גם קניתי אבל פשוט זה היה לפני הרבה זמן,אולי משהו השתנה בנתיים.

א. מה יכול להשתנות ? שים סטופ לוס ותהיה רגוע.
    ב. מבקש לשאול שאלות הנוגעות למניה כלשהי, רק בשרשור המניה. מנסה ליצור סדר כלשהו כאן ...

תודה,

רונן
    ---

עדכון 7/1/10:
    ציטוט פורסם במקור על ידי mronen62
    המניה פרצה מעלה את רמת 704.4 במחזור גבוה, וסיפקה תוך כך איתות קניה.
    יעד הפריצה במניה (גובה הדשדוש) הושלם והמהלך העולה נבלם (זמנית) ברמת 819.
    כעת מבצעת המניה תיקון קל דרומה, במטרה להכניס את המחירים אל תוך רצועת הבולינג'ר העליונה. בתום התיקון, צפויה המניה לההמשיך צפונה.

המחזורים שווריים וכך גם המתנדים.

פריצת רמת 820 מעלה (במחזור גבוה) תספק איתות קניה נוסף.
    למי שבפוזיציה - ברכות. להציב סטופ לוס ולהרגע.

רונן
    ---

Re: שיכון ובינוי בעיניים טכניות [TA75, נדלן15]

תודה רבה

Re: שיכון ובינוי בעיניים טכניות [TA75, נדלן15]

רונן השער כעת 746 ואני מימשתי לפני שלושה ימים ב 815 האם יש מקום להכנס שנית .?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות