x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: מיצוי גליל 5470

מיצוי גליל 5470

שלום לכולם,

רכבתי על הגליל הזה במשך קצת יותר משנה (מסביבות 130) ובחודש האחרון הוא רק יורד.
    כבר הייתי ב +15% וכרגע הרווח "התדרדר" ל +13%

אני מניח שההמלצה היא לצאת ממנו כי גם הריבית עד לפדיון היא בסביבות ה- 0%.

נניח שאני מעוניין להשקיע את הסכום הזה באג"ח ממשלתי (לא רוצה לוותר על השערות בראש בגלל יותר מדי אג"ח קונצרני ), מה אתם ממליצים?

Re: מיצוי גליל 5470

עוד נקודה - הכסף לא מיועד למטרה מסויימת, כך שהטווח יכול להיות ארוך

yoovals שלום,
    מכיוון שאתה "נעול" על ממשלתי, בתקופה של עליות ריבית רצוי האג"ח בריבית משתנה/גילון.
    או להמתין בצד (בעו"ש) למיצוי ירידות המחירים הצפויות (ככל שאפשר לצפות אותן...) ולחזור בנקודה נוחה יותר.
    לשיקולך ובהצלחה.

תודה על התשובה,

אני לא ממש "נעול" על הממשלתי, אבל נראה לי שיש לי מספיק ני"ע בעלי סיכון ואני גם צריך לישון קצת בלילה
    אם יש אג"חים קונצרניים "חסרי סיכון" (בזק, בנקים וכו') המספקים מעט יותר תשואה מהגילונים, גם הם באים בחשבון.

יובל שלום,
    מאחר ואני כבר איבדתי את שערותי לא אכתוב לך על מה אני הייתי הולך,
    כדי לנסות לענות לך, כתוב בבקשה לכמה שנים אתה עוד רוצה לשמור על שיער ראשך

הי רם,

ההשקעה היא לטווח ארוך - אין לי בעיה לפגוש את הכסף הזה גם בעוד 5 שנים ואפילו יותר (הסכום בגליל היה פחות מ- 10% מהכסף הנזיל שלי)

יובל שלום,
    אתה עקשן
    תראה מה קורה היום לכל הגלילים / הממשלתיים הצמודים בעקבות העלאה "קטנטונת" של 0.25% ריבית
    אז מצא לך משהו סולידי בריבית משתנה (לדוגמא: שטראוס ג') עד "יעבור זעם"(עד שנגיע לצפי סיום העלאת הריביות) ושם תוכל לחזור לגליל האהוב עליך בתנאים משופרים ושיערך אפילו יתארך

שקול והצלח.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות