x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 25

נושא: סטופ לוס הוא המלך !!!

סטופ לוס הוא המלך !!!

תוכל להסביר איך קובעים נקודת סטופלוס נכונה במידה ולא רוצים לעוף מהמניה על טווחים קצרים??

צרפתי גרף של קרדן ששם כל שבירה של התעלה העולה היה, להבנתי, נקודת יציאה מהמניה. שם קל לי להבין שאם לא רוצים לעוף על כל ירידה קלה היה קו תמיכה שנתן סימן והקו העולה הכללי של התעלה היה סימן שני (המקווקו). הקו העולה השלישי הוא קצת בעייתי כי אף אחד לא רוצה להפסיד 35% בירידה, אבל אם לוקחים שיקול של טווח ארוך, שאכן נתמך על המקווקו, סביר להניח שיש לקחת את זה בחשבון (או שיש דרך אחרת?)
    לעומת זאת צרפתי גרף של קמהדע, שאחרי העליה החזקה לא ברור לי היכן להציב סטופלוס. גם כאן השבירה הראשונית הובילה להפסד גדול של 45% אך היא שוב תקנה למעלה ובעצם דישדשה לאורך זמן (זאת אין לדעת אלא רק בדיעבד). רק בשבירת הקו המקווקו ניתן היה להבין שהיא יוצאת לירידה יותר משמעותית
    תוכל לתת כמה כללים איך נכון להציב סטופלוס?
    השאלה היא כמובן באופן כללי ולא לגבי שתי המניות הספציפיות האלה!!!!

Re: מהו הסטופ לוס הנכון?

תריץ חיפוש באתר. כתבתי אלפי מילים בשבועיים האחרונים על עניין הסטופ לוס.
    [תוצאות חיפוש]

שבת שלום,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

עקבתי לא מעט אחרי קביעת הSL שאתה נותן. תמיד הוא קרוב לשבירת תעלה עולה או קו תמיכה. בטווח הקצר זה נכון (למרות שלעיתים יש שבירה קטנה ומיד חוזר לעלות), אך מהו הניהול הנכון אם לא רוצים לעוף על כל שטות ולהיות במניה לטווח ארוך?

ציטוט פורסם במקור על ידי ron1
    עקבתי לא מעט אחרי קביעת הSL שאתה נותן. תמיד הוא קרוב לשבירת תעלה עולה או קו תמיכה. בטווח הקצר זה נכון (למרות שלעיתים יש שבירה קטנה ומיד חוזר לעלות), אך מהו הניהול הנכון אם לא רוצים לעוף על כל שטות ולהיות במניה לטווח ארוך?
    אני לא נותן אף פעם SL. לעיתים אני מציין מהו הסטופ שלי.

סטופ לוס צריך לשקףך את הסכום אותו אתה מוכן להפסיד בטרייד הזה, ואין לו ולא כלום עם תעלות, קוי תמיכה או כלים טכניים אחרים.
    הסטופ משתנה מאדם לאדם ומטרייד לטרייד והוא מותנה באופי המשקיע/סוחר ובגודל הפוזיציה.

תקדיש קצת זמן על מנת לנבור בתשובות שלי מהעבר ואני מקווה שתבין.

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

אני באופן אישי מגדיר תמיד סטופ-לוס לכל מניה שאני קונה מיד לאחר הקניה.
    את הסטופ אני מגדיר על אחת מהאפשרויות הבאות:

1. השפל האחרון של המניה
    2. שבירה של קו מגמה עולה כלפי מטה
    3. במקרה של פער מחירים - על הנמוך היומי של היום שלפני הפער

איש איש והסטופ שלו

ברור שזה תלוי באופי ההשקעה, אופי המשקיע וכמות הכסף.
    השאלה היתה איך נכון טכנית לקבוע SL.
    תודה בכל אופן
    KAPAKO - גם אני משתמשת לבצע את כלל 1 ו-2, אבל לפעמים יש מניות שאני נזרקת מהן סתם, במיוחד שההסתכלות היא יותר לטווח ארוך ואני לא רוצה לעוף על כל ירידה.
    אגב, למרות ששיקולי הSL, דומים בין סטופ בכניסה למניה לבין הסטופ כאשר כבר מורווחים ורק רוצים לקרב אותו, אני רואה בכל זאת הבדל כשיש כבר רווח ורוצים לשקול נכון איך להמשיך איתו ולא סתם לעוף.

לצערי אין נוסחת קסם כזאת (וחבל), תמיד הסטופ יכול לזרוק אותנו מהמניה ושניה אחרי זה היא טסה למעלה - קרה לי כמה פעמים.
    אפשר לשים את הסטופ על השפל האחרון בגרף השבועי אבל צריך לקחת בחשבון הפסד מקסימאלי הרבה יותר גדול וגם זה לא נותן ערובה שהמניה תמשיך למטה ולא תעשה פניית פרסה.

אפשרות שלישית היא להגדיר סטופ על 50%-80% מהאחזקות ולתת לשאר לרוץ עם השוק בדיוק כמו שעושים עם take profit אבל שוב זה מאוד אינדיבידואלי לאופי המשקיע.

ציטוט פורסם במקור על ידי ron1
    תוכל להסביר איך קובעים נקודת סטופלוס נכונה במידה ולא רוצים לעוף מהמניה על טווחים קצרים??

צרפתי גרף של קרדן ששם כל שבירה של התעלה העולה היה, להבנתי, נקודת יציאה מהמניה. שם קל לי להבין שאם לא רוצים לעוף על כל ירידה קלה היה קו תמיכה שנתן סימן והקו העולה הכללי של התעלה היה סימן שני (המקווקו). הקו העולה השלישי הוא קצת בעייתי כי אף אחד לא רוצה להפסיד 35% בירידה, אבל אם לוקחים שיקול של טווח ארוך, שאכן נתמך על המקווקו, סביר להניח שיש לקחת את זה בחשבון (או שיש דרך אחרת?)
    לעומת זאת צרפתי גרף של קמהדע, שאחרי העליה החזקה לא ברור לי היכן להציב סטופלוס. גם כאן השבירה הראשונית הובילה להפסד גדול של 45% אך היא שוב תקנה למעלה ובעצם דישדשה לאורך זמן (זאת אין לדעת אלא רק בדיעבד). רק בשבירת הקו המקווקו ניתן היה להבין שהיא יוצאת לירידה יותר משמעותית
    תוכל לתת כמה כללים איך נכון להציב סטופלוס?
    השאלה היא כמובן באופן כללי ולא לגבי שתי המניות הספציפיות האלה!!!!
    אני רואה שאתה מתעקש על הגדרת סטופ מבחינה טכנית, אז השיטה שאני נוקט היא קו מקביל מתחת לקו המגמה המינורית. קו המגמה משמש לי לאיתות ראשון ושבירת המקביל שלו, לקו הסטופ לוס הנגרר.

במקרה של קרדן זה יראה כך:

[attachment=0:31d2ktjw]SL01.jpg[/attachment:31d2ktjw]

במקרה של קמהדע זה יראה כך:
    [attachment=1:31d2ktjw]SL02.jpg[/attachment:31d2ktjw]
    מקווה שהבנת

שבת שלום,

רונן
    ---

הי רונן

יכול להיות שהתבלבלת בניתוח המניה של קרדן ונקודות הכניסה הן 1,3 (ולא 1,2) ונקודות היציאה הן 2,4 (ולא 3,4) ?

סטופ לוס הוא המלך !!!

רונן שלום.
    כל הכבוד!
    אני מוריד כובע פעמיים לפניך ועל ניסיון שלך וידע שלך בתחום.
    תהנוג לעיין בניתוחים טכניים שאתה עושה כאן.
    טרם השתמשתי בהמלצותיך (וחבל בהחלט) אבל נהנתי ממקצועיותך.
    יישר כח!!!
    שאלתי בנוגע לסטופ לוס: למרות שיש לי תנאים די סבירים מבחינת עמלות בבנק, בטרייד דרך הבנק לא ניתן להפעיל stop loss.
    הצבת "סטופ לוס" טאורטי והפעלתו "ידנית" עלולה לגרום להפסדים במידה ותהיינה ירידות חזקות ומהירות וכמובן דורשת מעקב מתמיד - שלא תמיד ניתן לבצע (מעבר למספר פעמים ביום).
    לאילו סוגי מעקב הינך מתכוון במקרים שהמלצת (כמו קמטק ו/או אינטרנט זהב או דומה)?
    אולי במידה ואין "פלטפורמת מסחר" ראויה (אשר מאפשרת הצבת סטופ לוס) אין להיכנס למסחר כזה? :?:
    בכבוד רב,
    יגאל.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות