נאמר לי שטרייד1 עושה זאת.פורסם במקור על ידי אריאל2
לא בדקתי
רונן
נאמר לי שטרייד1 עושה זאת.פורסם במקור על ידי אריאל2
לא בדקתי
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
לא הבנתי מה אמרת... סטיית התקן היא מידת התנודתיות של של המחירים.פורסם במקור על ידי mronen62
זה שונות מנורמלת .. מנייה תנודתית יש לה סטיית תקן גבוהה, ומניה לא תנודתית יש לה סטייה נמוכה.
קצת איבדתי אותך
[quote=אופסשםמשתמש]לא הבנתי מה אמרת... סטיית התקן היא מידת התנודתיות של של המחירים.פורסם במקור על ידי mronen62
זה שונות מנורמלת .. מנייה תנודתית יש לה סטיית תקן גבוהה, ומניה לא תנודתית יש לה סטייה נמוכה.
קצת איבדתי אותך[/quote:iofp0do0]
בולינג'ר בודק את פיזור סטיות התקן הממוצע (קונים ביחס למוכרים) לאורך 20 יום. זה לא מה שמעניין אותנו.
מה שמעניין אותנו הוא הסטייה הפנימית - התנודתיות בין גבוה יומי לנמוך יומי.
עוד הצעה לשימוש במתנדים לצורך קביעת סטופ לוס, הוא חיתוך המחירים את הממוצע נע קצר (5) וממוצע נע בינוני (13) והחיתוך ביניהם (קצר חותך מטה את הבינוני). ישנן עשרות גישות לשימוש בכלים טכנים לצורך הפעלת סטופ לוס.
ובכל מקרה כבר כתבתי שאני לא נשען על מתנד זה או אחר בקביעת הסטופ לוס.
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
סטופ לוס הוא המלך !!!
ריכוז תשובות שנתתי בעניין הסטופ לוס בעבר
פורסם במקור על ידי mronen62
קישורים לאשכולות נוספים:
איך קובעים נקודת סטופ לוס נכונה ? [קישור]
---
:!:
---