x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 25

נושא: סטופ לוס הוא המלך !!!

Re: מהו הסטופ לוס הנכון?

ציטוט פורסם במקור על ידי kapako
    הי רונן

יכול להיות שהתבלבלת בניתוח המניה של קרדן ונקודות הכניסה הן 1,3 (ולא 1,2) ונקודות היציאה הן 2,4 (ולא 3,4) ?
    צודק בהחלט. טעות סופר.
    תיקנתי במקור.

שבת שלום,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

Re: לרונן - Stop loss

ציטוט פורסם במקור על ידי eagle
    רונן שלום.
    כל הכבוד!
    אני מוריד כובע פעמיים לפניך ועל ניסיון שלך וידע שלך בתחום.
    תהנוג לעיין בניתוחים טכניים שאתה עושה כאן.
    טרם השתמשתי בהמלצותיך (וחבל בהחלט) אבל נהנתי ממקצועיותך.
    יישר כח!!!
    שאלתי בנוגע לסטופ לוס: למרות שיש לי תנאים די סבירים מבחינת עמלות בבנק, בטרייד דרך הבנק לא ניתן להפעיל stop loss.
    הצבת "סטופ לוס" טאורטי והפעלתו "ידנית" עלולה לגרום להפסדים במידה ותהיינה ירידות חזקות ומהירות וכמובן דורשת מעקב מתמיד - שלא תמיד ניתן לבצע (מעבר למספר פעמים ביום).
    לאילו סוגי מעקב הינך מתכוון במקרים שהמלצת (כמו קמטק ו/או אינטרנט זהב או דומה)?
    אולי במידה ואין "פלטפורמת מסחר" ראויה (אשר מאפשרת הצבת סטופ לוס) אין להיכנס למסחר כזה? :?:
    בכבוד רב,
    יגאל.
    דילמה קשה ואני לא בטוח שיש לי תשובה ברורה עליה.
    במסחר בחו"ל - אין הרי כל בעיה, והבעיה מתעוררת במסחר בתל אביב.
    גם אני עומד בפני בעיה דומה ומשתמש בסטופ לוס טיאורטי וברוב המקרים מפעיל אותו אך לא מקבל בדיוק את הסטופ בנקודה בה רציתי... זה פאקטור שיש לקחת בחשבון.
    אין לי פתרונות קסם עבורך, מלבד אולי לעבור לבנק או לבית השקעות המאפשרים הצבת סטופ לוס (יש כאלה).
    קח בחשבון שגם הצבת סטופ לוס ממוכן, לא תפעיל אותו תמיד בנקודה בה רצית (Stop Limit) שכן השוק עלול לעיתים לברוח מטה ... ובמצב זה, עדיפה הצבת Stop market בה אתה מקבל מה שהשוק מוכן לתת לך.
    צר לי אך זה המצב ועליך להתמודד עם הנתונים שהשוק מאפשר לך.
    בכל מקרה, הצבת סטופ לוס (טיאורטי או ממוכן) עדיפה בעיניי על פני אי-הצבת סטופ לוס כלל.

שבת שלום,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

סטופ לוס - שאלה כללית.

שלום לכולם,

במידה ואני לא סוחר דרך הבנק, מישהו יודע באיזו פלטפורמה יש אפשרות להגדיר סטופ לוס.
    על פי ניסיון של חבר, במערכת ORDERNET שמספר בתי השקעות משתמשים בה, הדבר בלתי אפשרי - האם זה נכון?

תודה מראש,
    אסף.

Re: סטופ לוס - שאלה כללית.

בקרוב הם יוצאים מערכת עם סטופ לוס

ציטוט פורסם במקור על ידי asafzula
    שלום לכולם,

במידה ואני לא סוחר דרך הבנק, מישהו יודע באיזו פלטפורמה יש אפשרות להגדיר סטופ לוס.
    על פי ניסיון של חבר, במערכת ORDERNET שמספר בתי השקעות משתמשים בה, הדבר בלתי אפשרי - האם זה נכון?

תודה מראש,
    אסף.
    מערכת טרייד 1 מאפשרת הצבת SL ממוכן
    ---

תודה רונן - יש לך מושג אילו בתי השקעות עובדים איתה?
    האם הניסיון שלך איתה היא רק עם השוק הישראלי או גם עם שוק חו"ל? האם היא מערכת אמינה מבחינת מהירות ועמידות? קראתי על אי אילו מערכות שקורסות מידי פעם...
    האם היא תומכת במסחר באופציות?

תודה מראש ושבוע טוב,
    אסף.

ציטוט פורסם במקור על ידי asafzula
    תודה רונן - יש לך מושג אילו בתי השקעות עובדים איתה?
    האם הניסיון שלך איתה היא רק עם השוק הישראלי או גם עם שוק חו"ל? האם היא מערכת אמינה מבחינת מהירות ועמידות? קראתי על אי אילו מערכות שקורסות מידי פעם...
    האם היא תומכת במסחר באופציות?

תודה מראש ושבוע טוב,
    אסף.
    אין לי שום ניסיון איתה וזה גם לא הפורום המתאים.
    יש שירשור שלם נדמה לי על המערכת בפורום הראשי.

רונן
    ---

שאלה לרונן, חיפוש אחר הSTOP LOSS האולטימטיבי

כולם מכירים את זה שלא חותכים מניות בזמן ומגיעים להפסדי ענק.
    ומצד שני, קובעים סטופ לוס 7 אחוז, המניה מגיעה. חותכים ומשם היא מזנקת למעלה 20%.

אני בטוח שזה קרה לכל אחד.

האם נעשה איזה מחקר בתחום,לבדוק לאיזה סטופלוס יש את התוחלת רווח הכי מוצלחת והכי מעט false positive ? ברור שלא לכל מניה צריך להיות אותו סטופלוס, יש מניות תנודתיות יותר ופחות.

אני מניח שצריך סטופלוס שתלוי בסטיית תקן.

יש איזה כלי שאתה מציע ?
    אני מכיר 2 אפשרויות :
    רצועות בולינגר צרות
    או פרבוליק SAR

תודה מראש.

Re: שאלה לרונן, חיפוש אחר הSTOP LOSS האולטימטיבי

ציטוט פורסם במקור על ידי אופסשםמשתמש
    כולם מכירים את זה שלא חותכים מניות בזמן ומגיעים להפסדי ענק.
    ומצד שני, קובעים סטופ לוס 7 אחוז, המניה מגיעה. חותכים ומשם היא מזנקת למעלה 20%.

אני בטוח שזה קרה לכל אחד.

האם נעשה איזה מחקר בתחום,לבדוק לאיזה סטופלוס יש את התוחלת רווח הכי מוצלחת והכי מעט false positive ? ברור שלא לכל מניה צריך להיות אותו סטופלוס, יש מניות תנודתיות יותר ופחות.

אני מניח שצריך סטופלוס שתלוי בסטיית תקן.

יש איזה כלי שאתה מציע ?
    אני מכיר 2 אפשרויות :
    רצועות בולינגר צרות
    או פרבוליק SAR

תודה מראש.
    אין דבר כזה "סטופ לוס אידיאלי".
    סטופ לוס משתנה ממניה למניה, מטרייד לטרייד ומושפע (בין השאר) מגודל הפוזיציה ומאופי המשקיע.
    כל אחד מפתח לעצמו את הכלים בעניין זה (אני עושה למשל שימוש בקו המקביל לקו המגמה המינורית, כפי שהסברתי לפני כמה ימים. תבצע חיפוש).

סטופ לוס לא יגזר לעולם מסטיות התקן, אלא מהתנהגות המחירים עצמם.
    אחד הכלים לביטול "חיתוך" מוקדם הוא בדיקת התנודתיות (Volatility) של הפעילות התוך יומית במניה. מתנד ה- ATR משמש לבדיקת התנודתיות.

מעל לכל חשוב לזכור שה-SL הוא כלי למזעור הפסדים פוטנציאליים וככל כלי אין בו מצב אידיאלי.
    עדיף לחסל פוזיציות ולחזור אליהן, מאשר לראות איך הכסף נוזל מהפוזיציה בעיניים כלות.

בהצלחה,

רונן
    ---

Re: שאלה לרונן, חיפוש אחר הSTOP LOSS האולטימטיבי

יש איזושהי תוכנה שיכולה למכור את הנייר אוטומטית ברגע שזה מגיע לנקודת ה-SL ? הכוונה למסחר בארץ.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות