x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 30

נושא: אלביט הדמיה על שולחן הניתוחים [TA75, US]

אלביט הדמיה על שולחן הניתוחים [TA75, US]

אם אפשר לקבל ניתוח של אלביט הדמיה
    תודה מראש
    גילי

אלביט הדמיה על שולחן הניתוחים [TA75, US]

ציטוט פורסם במקור על ידי gilshw
    אם אפשר לקבל ניתוח של אלביט הדמיה
    תודה מראש
    גילי
    תקציר טכני:

המניה במגמה יורדת בגל המשני מאז 29 בנוב' 09.
    המחזורים דוביים וכך גם המתנדים.

תמיכה קרובה - 7460
    התנגדות קרובה - 8700

נראה כי הסנטימנט הדובי במניה ימשך בטווח המידי.

המניה דואלית ונסחרת בנאסד"ק בסימול EMITF.

שבוע טוב,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

אלביט הדמיה

לרונן התותח עוקב אחרי התקצירים שלך קונה את ההמלצות שלך ו מהתיק בבקשה אם תוכל לתת תקציר לאלביט הדמיה חיפשתי לא היה קישור תודה יום טוב

Re: אלביט הדמיה

הנה הקישור

שבוע טוב,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

Re: אלביט הדמיה בעיניים טכניות

עדכון 24/12/09:

התיקון השוורי במניה נבלם על ידי ממוצע נע 20 (הגבול שבין רצועות הבולינג'ר) ופניה כעת שוב דרומה.

תמיכה קרובה - 8000.

שבוע טוב,

רונן
    ---

רונן אין עליך תודה

רונן שלום.
    לאור הכתוב, אתה ממליץ להוציא כסף שהושקע במניית אלביט הדמיה? או לחכות ולתת לו לעלות חזרה?

תודה

ציטוט פורסם במקור על ידי משקיע בקטנה
    רונן שלום.
    לאור הכתוב, אתה ממליץ להוציא כסף שהושקע במניית אלביט הדמיה? או לחכות ולתת לו לעלות חזרה?
    תודה
    זו שאלה סובייקטיבית.
    שאל את עצמך, כמה אתה מוכן עוד להפסיד במניה הזו ?
    אם התשובה היא X - תציב שם סטופ לוס ותמכור אם תגיע לשער שנקבת.
    אם התשובה היא "לא מוכן להפסיד עוד" - צא.

מבחינה טכנית, פני המניה - דרומה.

שבוע טוב,

רונן
    ---

רונן שלום רב, קניתי ב-17/12 את מניית אלביט הדמיה (היום שבו דווח על גריעתה של המניה ממדד ת"א 100, כמדומני).
    לאחר מכן היא עלתה בשיעור של כ-8 אחוזים... אחר ירדה בשיעור של כ-7 אחוזים וסופו של סיפור הוא שמכרתי אותה ב-28/12 - ברווח של כאחוז (על מנת שאוכל לממן את עמלת הקניה והמכירה.

לסיכום: יוצא שהגעתי לנחלה, אבל נשארתי בחוץ...
    מבחינת ההפסד, אני חושב שמעבר למימד הזמן - מה שיותר מטריד אותי הוא העליות האחרונות במניה, ממש כאילו מרפי צוחק לי בפנים. מאז שמכרתי המניה עלתה כ-5 אחוז.

וזו לא פעם ראשונה, זה קרה לי גם עם אלביט מערכות שהיטיבה לדשדש עד שפשוט נמאס לי, ולבסוף מכרתי אותה ב-2400 (מחיר הקרן) כשהסוף ידוע -היום מחירה גבוה בכ-5 אחוזים. ופה זה עוד יותר נורא, משום שהמניה החלה לעלות בדיוק באותו היום שמכרתי אותה.

רציתי לשאול האם הניתוח הטכני שערכת לגבי המניה צופה סיפור דומה,
    אקדים ואומר שאיני יודע מה אומר כל אחד מהמונחים שהזכרת ולכן מתקשה להבין. כמו כן, קראתי את הניתוח בדיעבד.

אשמח לביאור של המושגים הנ"ל:
    * תמיכה קרובה
    * התנגדות קרובה
    * וסנטימנט דובי

האם יש לך עצות להמשך הדרך

בברכה,
    סנופקין.

למרות שאני לא "רונן" שאותו שאלת, הרשה לי לענות לך.
    רמת תמיכה הינה רמת מכירים שבה מגיעים בדכ' הרבה קונים ואוספים את כל הכמות המוצעת ברמת המחירים הזו, והיא משמשת מעין ריצפה למחיר הנייר (ריצפת זכוכית שיכולה להישבר כמובן) ובמידה ומחיר הנייר יורד מתחתיה, הדבר מסמן איתות מכירה וחולשה בנייר, אני בדכ' מוכר כאשר רמת תמיכה הקרובה בנייר נשברת מטה והנייר נשאר שם לקראת סוף יום המסחר.
    רמת התנגדות הפוך מרמת תמיכה - שבירתה כלפי מעלה מראה על חוזקת הניר ואיתות חיובי לכניסה לפוזיציה - הקונים מכונים לקנות את הנייר במחירים שהולכים ועולים, מאלף ואחד סיבות.
    סנטימנט דובי - יותר מכורים מקונים, נייר במגמת ירידה (תלוי באיזה גל מדובר - ראשי, משני, שולי).
    דבר אחרון לגבי הקניה שלך . לא ברור לי מדוע אתה מתפלא שאתה לא מורווח על הנייר..קנית אותו רק ב-17/12/09 ואתה כבר מוכר? בורסה היא הרבה סבלנות, אורך רוח, משמעת עצמית, והצבת מטרות . אם אין לך אותם, לא כדאי לך להיות בבורסה. אתה לא תצליח להרויח במקרה הטוב ובמקרה הרע פשוט תפסיד. מכיר אנשים שגם בשנה כמו זו הפסידו, בגלל שהתיחסו לבורסה כאילו מדובר בטוטו. והיו חסרי סבלנות או לחילופין לא ידעו מתי לצאת כי לא הציבו מטרות מראש.

שיהיה לך בהצלחה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות