x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 19 מתוך 19

נושא: רציו יהש

Re: רציו יהש

בביזפורטל נאמר כי חלק מהמכירות הין בתיאום מחוץ לבורסה, אם כך מי קנה?ולמה היה צריך לקנות אם המצב הוא בכי רע? אני פשוט לא מבין ומופסד 31% בסכום גדול.

נראה כמו קומבינה על חשבננו ...
    ובאמת ממש מוזר ופסול מה שקרה עם בעלי המניות והעניין במניה

אולי נתבדה וביום חמישי היא תטוס למעלה

תקראו בגלובס תגובת המנכ"ל:

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 17&fid=585

מי נותן ניחוש למחר?

כתבה בכלכליסט:
    http://www.calcalist.co.il/markets/arti ... 86,00.html

"ממידע שהגיע לידי "כלכליסט" עולה כי גורם בכיר בשוק חיפושי הגז והנפט הפיץ בשבועות האחרונים מידע לפיו עבודות פנימיות שבוצעו לכאורה על ידי רציו העלו כי באתרי הקידוח בהן שותפה רציו, קיימים מאגרי גז בהיקף של פי חמש מהיקפי הגז שבקידוח תמר. למידע זה לא התקבלו כל אסמכתאות אולם היה בו די על מנת להזניק את יחידות ההשתתפות של השותפות."

ח'ברה לא להכנס לפאניקה סך הכל אנשים שגרפו מעל 1300% רווח מ0 אג' מתחילת השנה מימשו והביאו רווחים הביתה, המנכ''ל בעצמו לא מימש ועוד הרבה בעלי עניין ולא אף חברה שיש לה מניות שם אני חושב שצריך לקחת הכל בהגיון ולהבין שסך הכל 16% מומש יש עוד הרבה בקופה, זה סוף שנה אנשים רוצים להראות רווחים ובצדק, אם אין שם כלום אז זו עבירה פלילית כי אסור להשתמש במידע פנים ותאמינו לי האנשים האלה לא רוצים לבקר בכלא.
    עוד סיבה שכנראה שיש שם משהו עובדה שהשותפות בפרויקט להזכיר רציו יש לה סך הכל 15% אף אחד מהשותפים לא נפל היום לא נובל לא תשובה ולא השאר.
    אם אתם שואלים על העיתוי זה עקב שיקולי מס.
    תהיו חזקים בסוף זה ישתלם.
    [center:29a7btgt]בברכה,
    Yechiel Akish[/center:29a7btgt]

כנראה שמחר היא תמשיך לעלות בעקבות התגובה של מר אייזנברג..
    [center:29a7btgt]בברכה,
    Yechiel Akish[/center:29a7btgt]

ומי שיקנה מחר סתם לוקח סיכון מיותר,
    אין שום סיבה לכך שהחברה תגיע לשווי של מליארד שקל בלי שקיבלנו עדיין סימן ממשי שיש משהו (על אף שאני חושב שיש משהו) כי גם אם יש משהו, לא מחייב שהחברה תהיה שווה 2 מליארד ומעלה, כך שהמקסימום שאפשר שהחברה תגיע אליו הוא 100-200 אחוז למעלה מהשווי כרגע , אבל לא לשכוח שלשווי הזה היא תגיע רק אחרי קידוח אימות (בעוד שנה) ולכן כרגע נראה שהסיכון הוא גדול מהרווח אותו ניתן לקצור.
    בנוסף אל לנו לשכוח את המכירות של בעליי עניין, שלא משנה מה הם אמרו בתגובה- זה עדיין מאוד חשוד ומסריח כמו הגיאולוג שמכר את כל המניות שלו בגלל מס, אם הוא מאמין שהמניות שוות פי כמה משווין אז שלא ימכור לנו תירוצים כאלו טיפשיים כאילו עשו אותנו באצבע.
    אני לא שולל אפשרות שהם עשו זאת כדי ללחוץ את המניה למטה כדי שיוכלו לעשות עוד רווח ע"י זה שירכשו את המניה בזול,
    אבל גם במקרה זה לא ראינו שום שותף שהגדיל משמעותית אחזקות בחברה (ואל תמכרו לי את ה-41 אלף העלובים שקנה האח של המנכל, זה ממש מעליב!!!)
    בקיצור גם אם יהיו עליות הן יהיו מוגבלות במיוחד לאור הסיכון הקיים, לדעתי המניה עוד תבקר במחוזות נמוכים מהיום עד שתגיע הודעה משמעותית.
    מה שלא יהיה, העיקר שיהיה לכולנו ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות