x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: בית השקעות-המלצות

בית השקעות-המלצות

שלום לכולם.
    שמי אורי,אני חבר יחסית חדש באתר, וממש התרשמתי מהאנשים פה לטובה.
    השאלה שלי היא כזו:
    אני סוחר בגאון בית השקעות, אני סוחר בעיקר למטרות למידה ועל כן התיק שלי לא גדול
    לאחרונה גיליתי שהם התחילו לגבות דמי שימוש חודשיים על סך 50 שח על המסחר באופציות מעו"ף.
    אני מחפש בית השקעות חלופי שדרכו אני אוכל לסחור. אשמח לשמוע על המלצות מהחברים באתר.
    אפשר גם לתיבה הפרטית או לאי מייל
    ORINO333@GMAIL.COM

תודה רבה.
    אורי.

Re: בית השקעות-המלצות

אורי שלום.
    אכן סכום גבוה עבור דמי שימוש. הכל עניין של מו"מ!!
    יש חשבון בכלל פיננסים בטוחה, אני סוחרת באופן עצמאי ומאוד מרוצה מאנשי התמיכה שלהם!
    בתחילת דרכי שם שילמתי 30 ש"ח דמי שימוש חודשיים ועמלות יחסית גבוהות. אחרי שנתיים שהייתי מנויה שלהם סגרו לי האפשרות לסחור באופציות ודרשו ממני לחתום על הסכם חדש. הדבר נראה לי מעט תמוהה וחשבתי לסיים את התקשרותי עימם ולאתר מקום חדש בתנאים טובים יותר. פניתי למגדל שוקי הון ושם קיבלתי עמלות טובות בהרבה!! ללא דמי שימוש באתר!! פתחתי שם חשבון אבל החלטתי שלא אוותר על החשבון שלי בבטוחה וחזרתי אליהם עם התנאים החדשים. לאחר התעקשות (וזה לא הלך חלק כפי שציפיתי) הם הסכימו לשנות את התנאים. זה למעלה משלוש שנים שאני לא משלמת דמי שימוש בכלל!! והעמלות שאני משלמת שופרו משמעותית. אני מאוד ממליצה ליצור איתם קשר לקבלת הצעת מחיר!! פלטפורמת המסחר שלהם זהה לזו של מגדל שוקי הון אך נטולת בעיות. גם המענה האנושי (הכלול בעיסקה) תמיד זמין ומקצועי בהשוואה למגדל. אגב, אני מבצעת פעולות רק בשוק הישראלי (ניתן לבצע פעולות בכל מוצר הנסחר בבורסה בארץ) יש אפשרות לסחור בחו"ל אבל זה מעט יקר.

בקיצור, היום לסחור באופן עצמאי אינו דבר נדיר וכך גם החברות המאפשרות לבצע מסחר דרכן.

מומלץ מאוד לעשות סקר שוק ולבדוק לפני פתיחת חשבון חדש ואולי אף לנסות ולשפר התנאים בגאון בית השקעות. אגב... לא נראה לי שהחברות הללו זקוקות לדמי שימוש הם מרוויחים מכל פעולה שמתבצעת בחשבון, לפחות כך זה אצלי :| אולי באמת הגיע הזמן שאבצע גם ריענון..

מקווה שעזרתי, יום נעים והמשך מסחר מוצלח

חדוה

גם אני נמצא בגאון בית השקעות אך בשלב זה לא מתעסק במסחר באופציות, לפי מיטב הבנתי אם תבצע מעל 25 פעולות בחודש לערך לפי מיטב זכרוני , דבר שלא כזה קשה לבצע
    ינוקה לך הדמי שימוש.
    [center:29a7btgt]בברכה,
    Yechiel Akish[/center:29a7btgt]

לאורי,
    יתכן שזה סכום מינימום חודשי שמתקזז עם עמלות קנייה /מכירה.
    בדוק איתם.

מבית השקעות גאון טרד אני ברחתי משם לאחר יומיים של התנסות
    מאחר ואני עוסק בכתיבת אופציות הם דרשו ממני ביטחונות נוספים
    מעבר לביטחונות שהבורסה דורשת .
    החלטה תמוהה נוספת שלהם היא שהכסף שנוצר מכתיבת האופציות
    לא יכל לשמש כביטחונות מאחר והוא לא שלי....
    בקיצור היסטריה בהתגלמותה.

ציטוט פורסם במקור על ידי DXBVSRC
    מבית השקעות גאון טרד אני ברחתי משם לאחר יומיים של התנסות
    מאחר ואני עוסק בכתיבת אופציות הם דרשו ממני ביטחונות נוספים
    מעבר לביטחונות שהבורסה דורשת .
    החלטה תמוהה נוספת שלהם היא שהכסף שנוצר מכתיבת האופציות
    לא יכל לשמש כביטחונות מאחר והוא לא שלי....
    בקיצור היסטריה בהתגלמותה.
    אני דווקא הייתי נזהר מוד מלעבוד עם גוף שנתן לך את מה שאתה מבקש.

יחיאל שלום.

גם אם מדובר בפעולה אחת בחודש, אתה לא אמור לשלם דמי שימוש! כפי שכתבתי, רצוי לעשות סקר שוק ואף להיפגש עם נציגים כדי להתרשם מהחברה, אחרי שתבקר בכלל פייננסים בטוחה תבין מה כוונתי.

החברות הללו עושות המון כסף מתונועות יומיות של לקוחותיה ואין סיבה והצדקה לגבות דמי מנוי אפילו לא 10 ש"ח בחודש.

אגב, הייתי מניה זמן רב גם לבורסה גרף, לבדיקת ניתוחים טכניים (לא קשור למסחר כמובן) והיום אני מסתפקת בגרפים של גלובס שהם ממש מצויינים!!

אז לפני שאתם "מפזרים" כספים, תבדקו, אני הייתי משקיעה בכוס קפה איכותי במקום

שבוע טוב.

חדוה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות