x

עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 39

נושא: מלה על הפקיעה ותופעה מעניינת

מלה על הפקיעה ותופעה מעניינת

בקצרה, כפי שכבר הבנתם אנו נכנסים לפקיעה עם אסטרטגיית 29/11 - האסטרטגיה היחידה מתחילת החודש שלא הניבה 10%. מחר אעלה סיכום של האסטרטגיה, כמידי חודש סיכום חודשי, וגם את הסיכום השנתי.
    היום יכלתם לראות הפגנת כח ברוטאלית מצד השחקנים, שמצידנו נלחמנו במשולש אירופה ירוקה, חוזים חיוביים וארביטראז' קיצוני (טבע מעל 2%, מערכות 1.5% ועוד לא מעט מניות).
    בולט מכל הוא כמובן הפער בין המעוף, לת"א 75 עם הפרש של כ 1.5%. מבחינת מפת הפוזיציות
    האסטרטגיה מוכנה. מבחינת וול-סטריט, הנבואה ניתנה לשוטים אך לא צריך ירידות חדות אלא נסתפק בכך שלא תהיינה עליות חדות. משם הדרך כבר קלה.

התופעה אליה כיוונתי בכותרת:
    אני מוכן להשקיע בחברי האתר גם שעה לפקיעה בלחץ אדיר של פקיעה + סוף שנה, אך יש כאן מספר "חברים" שפשוט נראה לי הגיעו (או אולי נשלחו?) פשוט לזרוע הרס ופאניקה. לא יתכן שמספר אנשים כאן ביצעו את התיקונים ועדיין מסמנים גבולות לא הגיוניים, ויותר מכך אף הגבול העליון לא זז מבחינתם... תיקון שווה כסף ובכל זאת, כמה אלפי שקלים לאורך הדרך באופן מוזר לא תורגמו למתיחת הגבול העליון או תורגמו לנקודה וחצי.
    על אותו משקל, אותם אנשים זועקים עד כמה מצבם הידרדר מאתמול כשגם קולים וגם פוטים נחתכו היום באכזריות - כך שבהחלט תמוה הדבר שלא לומר בלתי אפשרי (!) מצב האסטרטגיה היום בפירוש השתפר, ורק לשם ההבנה גם בלי התערבות השחקנים ועם סגירה של 0.4 פלוס, עדיין
    המצב היה משתפר כך שהזעקה פשוט לא היתה במקום.
    המנהלים התבקשו לתת לכך דגש, משום שזה חורג מגבולות חוסר המקצועיות או ההבנה.

המשך יום טוב.

Re: מלה על הפקיעה ותופעה מעניינת

שחקן תודה על כל פועלך המצוין.
    אני חושב שהתעלמות מנומסת היא הגישה הנכונה. תגובה אגרסיבית למחוללי הפאניקה רק מעצימה אותם.
    99.999999999% מאנשי האתר מעריכים ומוקירים את כל מה שאתה והצוות הנפלא עושים. יישר כח.
    ומילה לפאניקיסטים: יש עוד אתרים ... :evil:

שחקן יקר

אני ממש לא מצליח להבין אותך , למה אתה מתרגז?

האתר הנהדר הזה הוקם על ידך בשבילנו. אנחנו נהנים, מעריכים ומוקירים עד למאד. מוקירים תודה מהלב וניצבים מאחוריך בטוב וברע.

אבל אף פעם זה לא היה, לא הווה ולא יהיה כולם.

ברגע שבנדיבותך הרבה פתחת את האתר הזה בחינם לכל דיכפין, היית אמור לדעת שיבואו גם כאלה שכוונתם אינה טהורה,כל מיני מלעיזים, בעלי כוונות זדון או כוונות נסתרות.

אתרים אחרים ישתלו נציגים, עיתונאים שמתקשים בהבנת הרעיון שמאחורי האתר, התופעה של "שחקן מעוף" שאומרת נדיבות לזולת, עזרה, וחברות טובה בין כולם. זה לא שכיח ולא נפוץ במחוזותינו, ולכן חריג ושונה.

אבל בטח ובטח, שאין בכך שום סיבה שצריכה להרגיז אותך, או לפגום בהנאתך ובהנאתנו.

אם לא בצ'ט אז בהודעה. אם לא בהודעה אז תימצא דרך אחרת. אנחנו נהנים מהאתר ורוצים בכניסותיך החטופות. זה כבר חלק מההווי של האתר, משרה בטחון, ומהווה נידבך חשוב.

התרגלנו לשמור על האנונימיות שלך, ואנו מכבדים זאת. ככזה עשה כל מאמץ, בבקשה, ומצא את הדרך להמשיך ולהכנס.אנו מעריכים זאת מאד, ויש בכך משום שמירת הקשר האישי איתך, האלמוני שבראש המחנה.

קנאים ורעי לב תמיד היו ותמיד יהיו, ואל לנו לתת להם להשבית לכולנו את ההנאה הצרופה שבנוכחות שלנו ושלך באתר.

מחזק את ידיך, באמונה בדרכך, בהנאה ובהוקרת תודה ללא כל קשר לשאלה אם וכמה נרויח מאסטרטגיה זו או אחרת.

דרך אגב, אני מניח שברור לך, שבלעדיך חלק נכבד מהחברים פה לא היה יודע, מבין או עוסק בכלל בנושא הנגזרים. זה לזכותך הבלעדית.

ושוב תודה, והצלחה במעשי ידיך.

שחקן אני חייב להגיד שרוב הדברים שאני לפחות מעלה ועוד חדשים כמו אביעד לדעתי (מקווה שאני לא טועה והוא גם חדש ) ובמיוחד אנשים שעובדים עם הקובץ של RH2000 מעלים את הדברים פה והכל מרצון ללמוד
    החדשים שכאן ישמחו לדעת באמת ובתמים למה הם טועים אם הם באמת טועים
    לגבי הדיון לגבי זה שבפקיעה ב1130 על פי הקובץ המדהים אני חייב להודות שהועלה פה אנחנו עדיין מפסידים זה מה אנחנו רואים בקובץ האם אנחנו טועים ? אשמח אם מישהו מהותיקים פה יעזור לנו ברישום האסטרטגיה והבנה איך ב 1136 או תחום גבוה יותר עדיין מרוויחים

ושוב הכל מרצון ללמוד מהאתר המדהים הזה וממך שחקן הדיונים הם רק להפריה הדדית ולימוד
    אז אם אחד המנהלים או אחד הותיקים יסביר לנו החדשים איך הגיעו להגנות מעבר 1130 בפקיעה על ידי פירוט האסטרטגיה באמת שנשמח
    אם לא נמשיך ללמוד בדרך הקשה
    כי מספיק דוגמא אחת למעקב של אסטרטגיה כולל תיקונים נלווים של אחד המנהלים נוכל להבין את הטעויות שלנו באם יש
    בהצלחה שחקן אתה איש אמיתי קח את כל מה שנאמר ברצון לייעל פה דברים

לשחקן

תודה על האתר. מכיוון שהוא שלך זו לא דמוקרטיה וזכותך לפעול בו כראות עינך נגד מי שמזיק לו לדעתך.

חזק ואמץ אתה והמנהלים.

אין לך טעות,
    חישוב הרווח או ההפסד הינו פשוט,
    כל נקודה מעל האופציה (קול) היא 100 שקל,
    כל נקודה מתחת לאופציה (פוט) היא 100 שקל.
    החישוב הוא מתמטיקה פשוטה,
    אתה יכול לרשום מחירים בטבלה על דף,
    ולרשום תרחישים אפשריים,
    אצלי הגבול העליון הוא 129.

אם אתה מעוניין אתה מוכן לרשום פה את מחירי האופציות שלך ,
    תרשום גם את התקבול מכל התיקונים,
    ואני אראה לך חישוב מתמטי פשוט לגבי כמה תרחישים (נניח מדד 130 ,135 , 127).

בכך אופן , לא מאמין שמישהו עבר את ה 135 בגבול העליון,
    אלא אם הוא עשה דברים מחוץ לאסטרטגיה.

* אני לא חושב שמישהו מהמנהלים עשה את האסטרטגיה , הייתי שמח לראות למשל את מחירי הביצוע של אדמין שטען שהאסטרטגיה שלו מוגנת עד 140.

הנקודה שחשובה לי להבהיר היא שאתה לא טועה!!!
    החישוב הינו פשוט, ואני מוכן להסביר לך אותו עד ידי דוגמא (שתנתן ממחירי הביצוע שלך)

שחקן יקר,

מי שהגיע או נשלח עם כוונות זדון יצטרך לאכול הרבה כובעים כשתפרסם את הסיכום השנתי, לא מכיר בשום מקום כזו תוחלת מדהימה.

אילו הייתי יודע ומסוגל לבנות לאורך שנה שלמה כזו רווחיות (או אפילו רבע מזה) ומישהו היה מתערב לי באמצע, לא יודע מה הייתי עושה לו, לעומתי, אתה "סופר" עדין ומנומס.

בקשה לי אליך ולמנהלי האתר:
    אליך - אל תיקח ללב, הם לא שווים את זה.
    למנהלי האתר - תעשו מה שאתם יודעים לעשות בנדון.

לדורון - אותם "פאניקיסטים" אחרי שהרסו אתרים אחרים, כנראה לא נשארו להם אתרים להרוס אז באים לכאן, ולדעתי אי אפשר להשאיר אותם ללא תגובה, לא בגלל שחקן אלא דווקא בגלל חברים אחרים שעלולים בשעת לחץ לפעול לפי "המלצותיהם" ולהינזק .
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

ציטוט פורסם במקור על ידי rono968
    שחקן אני חייב להגיד שרוב הדברים שאני לפחות מעלה ועוד חדשים כמו אביעד לדעתי (מקווה שאני לא טועה והוא גם חדש ) ובמיוחד אנשים שעובדים עם הקובץ של RH2000 מעלים את הדברים פה והכל מרצון ללמוד
    החדשים שכאן ישמחו לדעת באמת ובתמים למה הם טועים אם הם באמת טועים
    לגבי הדיון לגבי זה שבפקיעה ב1130 על פי הקובץ המדהים אני חייב להודות שהועלה פה אנחנו עדיין מפסידים זה מה אנחנו רואים בקובץ האם אנחנו טועים ? אשמח אם מישהו מהותיקים פה יעזור לנו ברישום האסטרטגיה והבנה איך ב 1136 או תחום גבוה יותר עדיין מרוויחים

ושוב הכל מרצון ללמוד מהאתר המדהים הזה וממך שחקן הדיונים הם רק להפריה הדדית ולימוד
    אז אם אחד המנהלים או אחד הותיקים יסביר לנו החדשים איך הגיעו להגנות מעבר 1130 בפקיעה על ידי פירוט האסטרטגיה באמת שנשמח
    אם לא נמשיך ללמוד בדרך הקשה
    כי מספיק דוגמא אחת למעקב של אסטרטגיה כולל תיקונים נלווים של אחד המנהלים נוכל להבין את הטעויות שלנו באם יש
    בהצלחה שחקן אתה איש אמיתי קח את כל מה שנאמר ברצון לייעל פה דברים
    אני מצטרף למה שרונו ביקש לגבי פרסום הבטחונות.

רוב רובם של חברי האתר וביניהם אנוכי, מעריכים מאוד מאוד את שחקן והמנהלים באתר ולא אוסיף עוד מילות הערכה כי קצרה היריעה מלהכיל את כל המחמאות ודברי השבח ...

ובזה שלא יהיה לאף אחד ספק ואפילו לא לרגע.

ועכשיו לעניין...

אני חושב שמאוד מאוד יעזור, ואני חושב שכבר הצעתי/ביקשתי בעבר, אם שחקן יפרסם בכל פתיחת אסטרטגיה ובכל עדכון של אסטרטגיה קיימת את מחירי הביצוע והבטחונות הנדרשים/השינוי בבטחונות.
    אין שום דבר יותר ברור מזה !

וזהו !! יותר לא יהיו תהיות, לא יהיו שאלות ולא יהיו אי הבנות.

כמובן שמחירי הביצוע של שחקן יהיו נכונים לרגע כתיבת האסטרטגיה/עדכונה ולא בהכרח יהיו מחירי הביצוע שלנו. אך עדיין הדבר יעזור לנו להבין את ההבדל בין מצב הפוזיציה שלנו לבין מה שפרסם שחקן.

אני בטוח שזה יוריד בערך 70% אם לא יותר ממה שנראה כמו "זריעת פניקה" או "חוסר הבנה/מקצועיות" או "אנשים שנשלחו לגרום נזק לאתר".

מאוד מקווה שתשקלו בחיוב את הצעתי.

תודה מראש ובהערכה רבה

רונו מבינה את דבריך, נשתדל לחשוב
    על דרך כדי לשפר ולהשתדרג כדי שתבינו
    טוב יותר, יחד עם זאת אני מציעה בחום
    לעבור את הקורסים המוצעים כדי לשפר
    את יכולותיכם בצורה ניכרת, גם החבר'ה
    שנמצאים בחדר אופציות עוזרים ועושים
    עבודה נהדרת מתוך השתדלות ורצון ללמד
    ולהסביר,חוזרת
    שוב אין שום בעיה עם השאלות ועם הרצון
    להבין וללמוד נהפוך הוא, יש לנו בעיה
    עם http://אנשים שזורעים פאניקה, ומחליטי...ה וזהו!!!

שחקן שלום,

ליוויתי את האסטרטגיה מיומה הראשון , בחרתי להיות בה מבחירה חופשית תוך מוכנות להגיע איתה לפקיעה ולעשות כל שידרש במהלך הזמן, ולבצע בה את כל השינויים. במהלך איסטרטגיה זו למרות שביצעתי את כל השינויים - אלה לא בוצעו בזמן ובמדדים שהנחית אותנו אלא בזמן שנחשפתי ושיכולתי לבצע שינויים - מה שמלמד על סבירות מסויימת לפערים - חלקם מהותיים ומשמעותיים.

כמו - כן יש לקחת בחשבון שלחלקנו אין כלים מדוייקים ( תוכנות וכדו') להזין נתונים ולקבל תוצאות קרובות למציאות. - מצאתי שבכלים החינמיים באינטרט כגון OPTIONLINE יש פער בסימולציות רווח והפסד - דבר שמעוות את ההבנה והתפיסה של מצב האסטרטגיה.

יהיה נכון לנסות ולמצוא פתרון לכך אפילו ע"י כך שיהיה מסמך המרכז בטבלה את האסטרטגיה , את ערכיה והשינויים בה - מסמך פשוט לכל מי שאיבד את דרכו במהלך החודש. סבורני שזה יסייע ויתרום - וזאת עד לפיתוח של כלים כפי שיש בכוונתכם לפתח.

לסיום חלקנו - עדיין "גוזלים" בענייני מעוף ומנסים לעשות את הפעולות בפעם הראשונה- מאחר שכך אני מניח שחלק מן החברים באתר יביאו לידי ביטוי חששות , התרגשות ואפילו בהלה, לנוכח הפסד אפשרי - הדבר הוא חלק טבעי מכך שהאתר דינאמי ומתפתח וחברים חדשים נרשמים אליו מעת לעת.

כולנו לאחר זמן קצר לומדים להבין שאנו פועלים מתוך בחירה ולוקחים את הסיכונים על עצמינו אף שאנו מעריכים וסומכים עליך ועל האתר שהקמת - שלעניות דעתי , אין לו אח ורע בשום מקום אחר.

תרשה לי לאחל לך ולמנהלי האתר וחבריו

בריאות ואהבה.
    המשך יוזמה ועשייה מוצלחים
    שנה אזרחית טובה
    ופקיעה מדוייקת חודש בחודשו.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות