x

עמוד 40 מתוך 47 ראשוןראשון ... 303839404142 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 400 מתוך 468

נושא: שוקת רחבה ינואר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה ינואר - דיונים ופרשנויות

דמי כיס היקר (ושאר החברים יקרים)... כתבתי את האסט' ההיא:

אבל כתבתי היום משהו כזה...: (ביום חמישי)

2* P1140
    2* C1170
    -1 C1150
    -1 P1150
    -1 C1160
    -1 P1160

קראתי לאסטרטגיה שלי "סופר גלו 1150 דמי-כיס".

כמובן שאני עדיין בשלב הלמידה, ולכן אני שואל, איך ראוי לתקן את האסט' במידה והנחות היסוד החדשות שלי שהשוק ישאר מתחת ל 1140.

תודה רבה.
    ושבוע מוצלח לכולם!

עניתי לך על זה. תבדוק בעמ' 38.

נכון לכתיבת שורות אלו, עושה רושם שיש התייצבות כלשהי באזור ה 1128. הרבה יושבי גדר, שראו בעיניים כלות את המדד נוגע ב 1180 כאשר הם בחוץ, מזדרזים להכנס.

סתם ברמת הקוריוז (כי אי אפשר להסיק מדוגמא אחת), חבר טוב שלי, שמרן מאד בהשקעותיו - משקיע אך ורק בתעודת סל 25 וזהו, נכנס היום. כמהו יש עוד רבים.

אני סבור שיושבי השוקת הרחבה 1080-1210 יכולים להמשיך לשבת. P1080, שנגע היום כבר ב 200 ש"ח, נמצא כרגע ב 145 ש"ח, והטתא צפוייה לטחון אותו במרץ.

אני לא הייתי מזיז את הרגל העליונה, משתי סיבות:
    -אני חושב שהייתה תגובה קצת היסטרית מדי בארה"ב.
    -אין בשר למעלה. קרוב ל C1180 לא נותן הרבה

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    נכון לכתיבת שורות אלו, עושה רושם שיש התייצבות כלשהי באזור ה 1128. הרבה יושבי גדר, שראו בעיניים כלות את המדד נוגע ב 1180 כאשר הם בחוץ, מזדרזים להכנס.

סתם ברמת הקוריוז (כי אי אפשר להסיק מדוגמא אחת), חבר טוב שלי, שמרן מאד בהשקעותיו - משקיע אך ורק בתעודת סל 25 וזהו, נכנס היום. כמהו יש עוד רבים.

אני סבור שיושבי השוקת הרחבה 1080-1210 יכולים להמשיך לשבת. P1080, שנגע היום כבר ב 200 ש"ח, נמצא כרגע ב 145 ש"ח, והטתא צפוייה לטחון אותו במרץ.

אני לא הייתי מזיז את הרגל העליונה, משתי סיבות:
    -אני חושב שהייתה תגובה קצת היסטרית מדי בארה"ב.
    -אין בשר למעלה. קרוב ל C1180 לא נותן הרבה
    אופיר, הדוגמא של היום מדגימה באופן בולט את החסרון בהסתמכות על הסטופ.
    1080:בסיס 50 , נגע במאתים , המדד דומה לפתיחה - 1130 בערך וכרגע התייצב על 140.

זו הסיבה שעל הפתיחה אני מכרתי את המרווח היורד שלי והצלחתי לקחת מרווח יחסית גדול, ומצד
    שני הקולים הכתובים שלי מאסטרטגיה אחרת ב- 1180 וב- 1190 הפכו לעפר ואפר(שם הרוחתי יותר מהמרווח היורד), דרך אגב המסקנה שלי שהדרך היותר טובה להרויח בירידות הינה בכתיבת הקולים ולא בקניית מרווח היורד.

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    אופיר, הדוגמא של היום מדגימה באופן בולט את החסרון בהסתמכות על הסטופ.
    1080:בסיס 50 , נגע במאתים , המדד דומה לפתיחה - 1130 בערך וכרגע התייצב על 140.

זו הסיבה שעל הפתיחה אני מכרתי את המרווח היורד שלי והצלחתי לקחת מרווח יחסית גדול, ומצד
    שני הקולים הכתובים שלי מאסטרטגיה אחרת ב- 1180 וב- 1190 הפכו לעפר ואפר(שם הרוחתי יותר מהמרווח היורד), דרך אגב המסקנה שלי שהדרך היותר טובה להרויח בירידות הינה בכתיבת הקולים ולא בקניית מרווח היורד.
    הי דרור.
    קודם כל, חשוב לדעת שאין סטופ כללי. כל פתיחת יום מסחר צריך לשים אותו מחדש, ולכן אין כאן בעיה. בסך הכל ברור שרגע פתיחת המסחר ביום כזה מתנהג מאד מוזר ולכן בכלל אין ספק שזה זמן להיות ליד המחשב ולראות מה קורה. הסתכלתי על מה שקרה ל P1080 בבוקר. זה היה מאד מעניין. רווחים של 100 ש"ח בין ביקוש להיצע. פעולות של אנשים בפאניקה כמו קניה לפי שער של 200, ומהצד השני אופורטוניסטים שידעו לנצל פאניקה (לגיטימי). לקח זמן עד שזה התייצב.

הקולים 1180 המכורים שלי (גם לא קשורים לשוקת-כמוני כמוך), עשו את ההתבוננות במצב בבוקר לנוחה מאד כאשר ירדו ב 75% ועם כל הפאניקה שהייתה, נשארתי מאוזן לגמרי. (ולפני ששואלים, כמובן שמוגנים [C1200] - כי אסור אסור אסור לעבוד חשוף באזורים האלו).

חברים שאלה לשם תרגול.
    מתי נכון לגלגל פוזיציה?
    נגיד במצב של היום, מתי היינו מחלטים שזה הזמן לזוז אחורה.
    כאשר היינו מתקרבים יותר מ 5% מסטרייק ?נגיד אם מדד היה 1110 או 1120?
    ואם כן כמה אחורה היינו הולכים?
    כמה הכפלות היינו עושים או מתי זה הרגע שבו היינו מפסקים מרדף וחותמים הפסד?

דעתכם ?

הי שוקי.

יש כאן בנושא הזה הרבה התייחסות לעניין. אין טעם לכתוב את הדברים שוב. קרא כאן וגם בנושא של שחקן.

כן קראתי את הכול ועדיין מתלבט.
    החלטה שלי שעם נרד מ1120 זה פחות מ5% מהסטרייק, אני מתחיל לסגת לאחר,למרות שאני לא מאמין שנגיע מתחת ל1180.

ציטוט פורסם במקור על ידי שוקי
    כן קראתי את הכול ועדיין מתלבט.
    החלטה שלי שעם נרד מ1120 זה פחות מ5% מהסטרייק, אני מתחיל לסגת לאחר,למרות שאני לא מאמין שנגיע מתחת ל1180.
    התכוונת בטח 1080.
    אין מה להחליט דברים בחיפזון. זה תלוי מאד באיזה יום זה קורה. אם למשל נהיה ב 1120 ביום רביעי, אז אין ממש בעיה.

בוקר יום שני, המדד מסתובב לו סביב 1135. אני מנחש שההדבקות לאזור הזה תימשך, שזה מאד טוב לנו. בנתיים P1080 חזר למימדים הטבעיים שלו, והוא נסחר סביב 65 ש"ח.

נקודה מעניינת: למדנו שהטתא באה לידי ביטוי בדקות המסחר האחרונות. אני עוקב אחרי זה, וזה לא נראה לי נכון. יותר נראה שהטתא "עובדת" בלילה. זאת אומרת ששער המסחר בבוקר שונה מהותית משער הסגירה גם כאשר המדד עומד.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס

נקודה מעניינת: למדנו שהטתא באה לידי ביטוי בדקות המסחר האחרונות. אני עוקב אחרי זה, וזה לא נראה לי נכון. יותר נראה שהטתא "עובדת" בלילה. זאת אומרת ששער המסחר בבוקר שונה מהותית משער הסגירה גם כאשר המדד עומד.
    דמי כיס,
    אני חושב שזה לא הטתא, שינוי במחיר ביום למחרת מגלם כבר את החוזים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות