x

עמוד 27 מתוך 47 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 261 עד 270 מתוך 468

נושא: שוקת רחבה ינואר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה ינואר - דיונים ופרשנויות

ציטוט פורסם במקור על ידי שוקי
    תיכנס לשרשור של ניהול שקת חודשית ששחקן פתח בתחילת החודש ,הכול מפורט שם לפרטי פרטים .
    אני מיישם את השוקת החודשית ומכיר את כל הפרטים.
    הפניה שלי, כמו גם של קודמי, היתה להבט נוסף על העברת רגל אחרי שחיקה של 50% - נוסחה כללת עד להיכן לקדם את הרגל בהתחשב בפרמטרים השונים.
    כשם שנושא זה לא נדון לנושאים אחרים שאיני מודע להם. יתכן שידונו בהמשך האשכול של שחקן מעוף. ובכל מקרה, הצטרפתי לפניה לרכוז כל הידע בצורה מסודרת.

אני מאמין ששחקן בהמשך הדרך יבצע הזזות רגלים וגם יסביר כדרכו את כל השיקולים שעומדים מאחורי כל המהלך.

וואו, איך השוק התהפך...
    אם לפני יומיים הייתי מודאג מהקולים, היום כבר הפוטים מתחילים להדאיג...
    אחרי 3 הזזות במהלך החודש, אני כתוב ב p1080...

ציטוט פורסם במקור על ידי danfrog1
    וואו, איך השוק התהפך...
    אם לפני יומיים הייתי מודאג מהקולים, היום כבר הפוטים מתחילים להדאיג...
    אחרי 3 הזזות במהלך החודש, אני כתוב ב p1080...
    הנה דוגמא מעולה למה אני לא ממהר לקרב רגליים. כדי לא להיות פתאום מודאג...
    ממליץ לחזור אחורה בשרשור ולקרוא את השיטה שלי כפי שהצגתי ונימקתי אותה.

איציק

דמי כיס:

נא עדכן דוח מצב אחרי היום. אני מניח כי הקולים "נמחקו" ומצד שני הפוטים קפצו לשמיים.

אם היום אתה קונה הגנה סטרייק אחד אחורה, לדעתי זה כמו העלות בתחילת החודש.

שים לב כי ההפרשים עדין צמודים.

הי

לא הייתי כל היום ליד המחשב. אבל מצד שני הייתי רגוע כי בבוקר שמתי את ה StopLoss שלי. למעשה הייתי בטוח ב 100% שה StopLoss יופעלו, כי אתמול על ירידה הרבה יותר קטנה הפוטים קפצו כמו משוגעים.

להפתעתי, חזרתי וראיתי שאמנם הפוטים עלו והקולים ירדו, אבל במידה סבירה יחסית לצניחה של 2% במדד. ולכן הם לא הופעלו וטוב שכך.

בסך הכל, השוקת הפסידה היום 1200 ש"ח. בתמונה הכללית היא עדיין ברווח. יכול להיות שהגיע הזמן לקדם את הקולים, שעברו כבר את הסף שדורש קידום. נטיית הלב שלי כרגע היא לא לגעת, אבל נראה מחר.

לדעתי הירידות היום זו תגובת פאניקה מוגזמת של מה שקראנו לו "ידיים חלשות". אבל אני חושב שכבר מחר יצוצו הקונים.

גם לי נראה ככה, הירידות בארה'ב הם רק של אחוז בערך, מה שמשאיר מרווח לעליות אם באסיה לא תהיה קריסה מוחלטת. דשדוש ב-1150 דווקא טוב לנו :mrgreen:
    תמיד נזכור את ספטמבר השחור

דמי כיס...
    גם אני חושב שאולי כדאי לחכות עם הקידום של הקולים לפחות עד ליום חמישי כאשר התטא של הסופ"ש כבר מתחילה להיות משמעותית.

די כצפוי, הבוקר נפתח רגוע (בנתיים). לפי הערכתי הלא מלומדת, צצים להם קונים אשר רואים ברמת המחירים הנוכחית רמה אטרקטיבית, במיוחד לאור התקדים של מדד שביקר כבר קרוב ל 1180. ויתכן מאד שהם אלו שכעסו על עצמם שנשארו מחוץ לשוק בגל העליות האחרון, ולכן מזדרזים להכנס עכשיו כדי לא פספס את הגל הבא. כמובן שבמשך היום הכל יכול להתהפך, אבל אני מעריך שזה לא יקרה.

בשולי הדברים הייתה תופעה מעניינת שאני לא יודע את פישרה. בשלב הטרום, המדד ירד לאזור ה 1135. באותו זמן, הגלום צף לו באזור ה 1145. ושאלתי את עצמי, מי יכניע את מי. בסופו של דבר, הגלום "הכניע" את המדד, והמדד עלה למעלה. ואני שואל את עצמי, איך סוחרי האופציות יודעים מה השער ה"אמיתי"? למה לא הלך הגלום אחרי המדד?

מבחינת השוקת, היא מתחילה לחזור לעצמה. ואני מלחים היום את הידיים לכיסים, ורק מסתכל...

דמי כיס:

לדעתי יום האתמול מדגים את הסיכון של פעילות ללא בטחונות.

כאשר השוק יתהפך אז עשויים להיות מספר ימים רצופים של מינוס 2 אחוז ביום .

אתמול מה שקרה זה שכול שורת הפוטים מתחת ל- 1100 קפצה אבל המרווחים בינהם היו זניחים.

לכן ברצף של ירידות מצד אחד ומצד שני אתה רק צריך לטפל במרווחים לשם ניהול המשבר, אז הדרך לפיתרון הרבה יותר קלה והרבה פחות מלחיצה.

אני משוכנע כי בשעה שהפוטים קפצו זה לא היה מצב נעים.

דווקא ההשערה שלך כי השוק היום לא ימשיך להדרדר (כנראה צפוי לאור עדר הרוכשים) , היא היא המסוכנת, כיוון שהיא נוטעת בלבך תקוות שווא כי השוקת הרחבה ללא בטחונות ניתנת לשליטה.

כשהעדר יהפוך את כיוונו המצב לא יהיה נעים.

לדעתי דווקא במרווחים ניתן לשלוט ביתר קלות ולנווט את השוקת ברמה גדולה יותר של בטחון.

גם אם על חשבון הרווח הכולל מתחילה.

אופיר, בהצלחה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות