ציטוט פורסם במקור על ידי WGF_Flame
דמ"כ, הגבתי על ההודעה הבאה:
לא שמענו משחקן (שעל נסיונו והידע שלו אני חושב אין עוררין כאן) התנגדות מפורשת לביצוע של שוקת רחבה. זה לא אומר שהכל פשוט וכסף על הריצפה, אבל בהיצמדות לכללים (שמעקב אחרי ה"גדולים" הוא אחד מהם) והבנת הניהול של האסטרטגיה הזאת, נראה לי שיש תוחלת חיובית.

בקשר לשאר הדברים שכתבת, לא הבנת אותי, מה שכתבתי זה שלא ניתן לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, אתה לא יכול מצד אחד לכתוב שיש לך 200 נק' הגנה, מצד שני אחרי ששינוי של הרבה פחות מה לצאת.
אם יצאת אחרי שהמדד עלה ב50 נק' כי הגעת לאחת מנק' היציאה שלך, הרי שהיתה לך במקרה הזה הגנה רק של 50 נק' ולא של 200 נק'.
יש לי הרגשה שאתה מרגיש מותקף, זו ממש לא היתה כוונתי ולכן אחדל להגיב בעניין הזה. מאחל לך הצלחה.
אני בכלל לא מרגיש מותקף. אני מגדיר את עצמי כמתחיל, ומנסה ללמוד מכל אחד. אבל אני מנסה כבר די הרבה זמן להבין ממך את הסכנה בדרך שלי, ולא מצליח לרדת לסוף דעתך.

נקודת היציאה שלי היא לא 50 נק' (או כל מספר אחר). נקודת היציאה שלי היא קפיצה פראית במחיר. אין שום בעיה עם נדידה של 50 נקודות, אם היא נמשכת לאורך זמן. למשל, המדד עלה 30 נקודות מאז שיצרתי את השוקת, והאופציות שלי רק ירדו במחיר. אז אין לי שום בעיה עם זה. מצידי שימשיך לטפס, או לרדת או לעשות מה שהוא רוצה. העיקר שלא יהיה פראי.

עוד כתבתי שאם למשל מחיר האופציה ישלש את עצמו בתוך זמן קצר, אז בסדר לי לצאת עם הפסד (קל יחסית), כי מבחינתי זה מוגדר מייד כשוק פראי שאני לא רוצה להיות בו עם שוקת רחבה.

עוד כתבתי כמה פעמים, ששוקת רחבה זה לא להרים כסף מהרצפה, ולראיה אפשר לראות את כמות הדיונים והמחשבות שיש מאחורי זה. אני משגיח כל יום על השוקת שלי. כך שיש כאן עבודה לכל דבר.

אני בכלל לא טוען שהדרך שלי עדיפה על הדרך של שחקן (כתבתי כבר שמה ששחקן שכח, אני עוד לא למדתי). היא רק יותר מתאימה לי כי בעולם האמיתי שלי יש עמלות, וכל תזוזה כרוכה במאבקים על מחיר שיש להם הרבה משמעות.

לאור הדברים הללו, אודה לך אם תתן לי תסריט שבו אני נופל. זה מה ששאלתי אותך מספר פעמים.