ציטוט פורסם במקור על ידי qjol
דמי כיס

לא מסכים כל כך עם הקביעה שלך שהיות והבורסה לא יכולה ליפול ביום יותר מ12 אחוז (כי יש הפסקת מסחר) ולכן אתה לא עושה הגנה (וגם בגלל שיוסי אמר שאין צורך בהגנה וכו') מהסיבה שאפרט כתרחיש

נניח ואנחנו כשבוע לפני פקיעה (וכבר קירבת רגלים ואתה עומד בא נאמר מרחק של 5-7%) ואז בא גוף מוסדי שחייב לממש בלה בלה כמו שקרה בעבר שהיה נפילה של המעוף בבומבה והיגיע לכמעט מינוס 12 אחוז באותו יום בפחות מרבע שעה אולי אפילו פחות (כן כן הדבר הזה התרחש במציאות לא זוכר תאריך מדויק) ואם אתה לא מוגן בסטרייק אחד ........... אני אפילו לא רוצה לכתוב מה יקרה אז
אתה צודק, רק שלא קראת עד הסוף את מה שכתבתי. אני מצטט רגע את עצמי:
ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
ברור שעם התקדמות החודש וקירובים, זמן ההגנות יגיע גם יגיע....
זה שאני לא עושה הגנה עכשיו, כאשר יש לי מרווחי ענק, זה לא אומר כלום לגבי ההמשך. בהמשך אני מתכוון לנטוש את האופציות של ה 60 ש"ח, ולעבור לאופציות של ה 150 ש"ח. ואז בטוח שזמן ההגנה יגיע. ולא רק זה, אלא שעם התקרבות הרגליים, גם ההגנה תהיה יותר צמודה. בשוקת דצמבר, בשבוע הפקיעה, עשיתי הגנות במרחק סטרייק אחד.

הכתיבה שלי ב 940, מרוחקת היום 18% (!) מהסטרייק. אם יהיה משהו שיגרום לכזו נפילה, נראה לי שהבורסה כבר לא יהיה מה שיעסיק אותי. זה יהיה יותר בכיוון איפה מסיכת האב"כ וכמה זמן אפשר להחזיק מעמד בקרינה גרעינית. (איזה כיף להיות אופטימי )