בשביל לקבל 50 ש"ח, את צריכה להתעקש מאד על מחירים. ריאלית אפשר היה קודם לקבל 35 ש"ח. עכשיו זה כבר 40 ש"ח.פורסם במקור על ידי red-r
קחי 4 עמלות על זה (שתי קניות שתי מכירות), את מגיעה כבר ל 30 ש"ח.
בשביל לקבל 50 ש"ח, את צריכה להתעקש מאד על מחירים. ריאלית אפשר היה קודם לקבל 35 ש"ח. עכשיו זה כבר 40 ש"ח.פורסם במקור על ידי red-r
קחי 4 עמלות על זה (שתי קניות שתי מכירות), את מגיעה כבר ל 30 ש"ח.
אוףףףףףףףףףףףף
לא חשוב 40 או 50 מה שחשוב זה למה הוחלט על הגנה רחוקה יותר.
תקרא שוב מה ששאלתי (תתרכז רגע) ותנסה להסביר לי בפן העקרוני.
האם ההגנה רחוקה כי אין בשר?
האם ההגנה רחוקה כי יש גוש חוסם?
הבחירה של הסטרייק נעשתה מתוך שיקול שכאן ורק כאן יש למעשה תקבול "סביר"?
אולי הכל ביחד?
R
לדעתי, כל התשובות נכונותפורסם במקור על ידי red-r
כנראה כל התשובות.פורסם במקור על ידי red-r
הערכה של סיכוי מול סיכון, כאשר שחקן זוכר שזה אמור להיות אסטרטגיה סולידית.
מניח שהשחקנים ילחמו בעליות ב- 1180 , 1200 , ואנחנו מיד אחריהם=הקטנת הסיכון.
לכן הרשה לעצמו להציב הגנה רחוקה=הגדלת הסיכון.
אחרת לא יוכל לייצר תקבול ראוי נוסף, דרך אגב מי שמסתפק באחוז נמוך יותר , לא חייב להתקדם.
התקדמות + הגדלת מרחק הבטחון = עלייה בסיכון.
להזכרכם , בשום בנק לא נותנים על פק"מ 2 אחוז בחודש.
ויש גם תימוכין נוספים, אני משוכנע. אני מעריך שבמסגרת אילוצי הזמן והמקום, שחקן מציג רק את עיקרי הדברים.פורסם במקור על ידי gsk
בנוסף, חשוב מאוד להבין שזה לא "ראה וקדש". שחקן מציג כאן עיקרים של שיטה. כל אחד רשאי וצריך להתאים את השיטה לצרכיו והעדפותיו - כמויות, אהבת הסיכון וכו'.
איך לא משנה? את בעצמך אמרת "לא 35 אלא 50".פורסם במקור על ידי red-r
מתרכז: הממממממממממממממ (יוגה)פורסם במקור על ידי red-r
נכון. אם היה בשר בהגנה צמודה, לא היה צריך ללכת להגנה רחוקה.פורסם במקור על ידי red-r
הגוש החוסם משפיע בעיקר על כך שאפשר להתקרב עד 1210.פורסם במקור על ידי red-r
בסופו של דבר זה הכל ביחד.פורסם במקור על ידי red-r
הבעיה שלי עם ההגנה הרחוקה ל1210 זה שהחודש שחקן ביצע ובוודאי הסתמך על נסיונו ויכולותיו בנגזרים. בחודש הבא נהיה לבד.... על הקרח.
אז נצטרך להצמד לכללים נוקשים. השאלה האם התחבאות מאחורי המיגדלים כשיש עוד יותר משבועיים הינה אסטרטגיה נאותה ובטוחה תמיד?.
אגב יש לשים לב שאת רגל הפוט שחקן לא מקדם למרות המגדלים בצד הפוט. האם זה נובע מעמדת השורט שלו?? בעוד שוקת אמורה לא להתחשב בעמדותינו.
שחקן, אשמח לתשובתך
ממש לא. זה רק אחד מסט של שיקולים.פורסם במקור על ידי leayael
מעבר לזה, לא תמיד השוק מתנהג בהתאם לרצון השחקנים.
ואני אוסיף על כך שאין מנוס מלהפעיל את הראש. כנראה שגם שוקת רחבה לא יכולה להיות אסטרטגיה אוטומטית לגמרי. אבל אני מסכים שלבד לא הייתי מתקרב עד ל 1210. הייתי נשאר יותר באזור ה 1230.פורסם במקור על ידי אורחאן
דמי כיס כותב רחוק וחסר הגנה כך שאני לא מבין איזה רווח יש לו "מצד שני".פורסם במקור על ידי navhmjep
הרווח שלו נובע מהתקבולים בכתיבה. הרגל המתרחקת לא רלוונטית, לעומת זאת את הרגל המתקרבת הוא יאלץ לקנות בחזרה בהרבה כסף או להפסיד עליה (הפסד שאינו מגודר!)
אבנר