מה שכתבת לא ממש נכון. אם שתי אופציות קופצות באותו אחוז, הרי שהמרווח בניהם עולה בדיוק באותו האחוז גם הוא. אם היינו מתעלמים בהבעיה שהמרווחים קופצים ברווחים של 5 ש"ח - דבר שמעוות לפעמים את המציאות כשמדובר באופציות זולות, הרי שאופציה זולה קופצת פחות מאשר האופציה היותר יקרה, והמרווח דווקא גדל יותר.פורסם במקור על ידי sun99
אם היו כמה ימים רצופים של מינוס 2 אחוז ביום, הרי מבחינתי אני ממילא רוצה להיות בחוץ.
ההלחצה היא בדיוק אותה הלחצה. כי אם יש לך 20 אופציות ללא הגנה, או 50 עם הגנה, אז יש את אותה מידה של לחץ. חוץ מהעובדה שצריך לטפל במספרים יותר גדולים שזה יותר מסובך.פורסם במקור על ידי sun99
אכן לא נעים, אבל כמו שכתבתי הייתי רגוע (בכלל לא הייתי ליד המחשב כל היום). כי ידעתי שה StopLoss שלי מגדר לי את ההפסד למשהו ידוע מראש. ולמעשה שמתי אותו על סכום כזה שמוחק את הרווחים אבל לא נכנס להפסדים.פורסם במקור על ידי sun99
זה ששיערתי את זה, לא אומר ששיניתי את ההתנהגות שלי בגלל זה. ה StopLoss שלי הוא בדיוק אותו אחד כמו אתמול. זאת אומרת שאם העדר ישנה את כיוונו כרגע אני סוגר במצב של מחיקת הרווח.פורסם במקור על ידי sun99
יש עוד רעיון בנוגע ל StopLoss שאני מגלגל בראש. נניח שמתי לאופציה StopLoss במחיר 180 ש"ח. הטריגר קפץ, והרגל נסגרה. נשאלת השאלה מה הלאה? ובכן, StopLoss יכול לשמש גם לצורך פתיחה של רגל. אותה אופציה עלתה ועלתה, והגיע ל 230 ש"ח נניח. אני יכול לשים StopLoss שמטרתו לתפוס את האופציה הזו, כאשר המחיר שלה בדרך למטה, והיא חוזרת ל 180 ש"ח. זאת אומרת הפקודה תשודר לבורסה כאשר המחיר דווקא בדרכו למטה. אז נניח אני אלך על בטוח ואשים 160 ש"ח. הרי שהפסדתי בתהליך 20 ש"ח לאופציה.
הבעיה היא לא עניין של ניווט. בעבודה ללא הגנות לא הכל וורוד. יש בעיה שהביטחונות עולים, ואת זה צריך לקחת בחשבון. בעבודה עם הגנות, הביטחונות לא זזים.פורסם במקור על ידי sun99
תודה!פורסם במקור על ידי sun99