ז"א אתה ממליץ להציב SL בשער של הסגירה של יום לפני ז"א נכון להיום 7488?פורסם במקור על ידי mronen62
ז"א אתה ממליץ להציב SL בשער של הסגירה של יום לפני ז"א נכון להיום 7488?פורסם במקור על ידי mronen62
האמור לעיל אינו בגדר המלצה אלא דעה אישית בלבד.
איך הבנת ממני כזה דבר?פורסם במקור על ידי Ronle
אמרתי שסטופ לוס הוא עניין אינדיבידואלי. הסטופ שלי הוא 10,000 $ ושלך הוא 500$, וגם אז שלך יהיה יותר נמוך משלי, כי אני מושקע ב- 100,000 $ ואתה ב- 3000 $... כל אחד וכיסו.
אלא שהסטופ לוס צריך לזוז כל פעם בהתאם לנקודת השיא האחרונה, ולא להיות מקובע בנקודת הכניסה.
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
פורסם במקור על ידי mronen62
![]()
![]()
אוהב את ההומור שלך
עדכון 29/12/09:
תופעה נדירה !
שישה ימים רצופים מחוץ לרצועת הבולינג'ר העליונה.
ראיתי דבר כזה רק פעם אחת בכל הקריירה שלי, וזו הפעם השניה.
מחזורים ומתנדים שווריים.
(העליות שלה קשורות בבזק).
מצפה לתיקון כבר מחר.
ממשיך להחזיק.
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
רונן היא במצב חיובי בוול ואם מחר השוק יהיה ירוק לא מאמין שהיא תרד אולי אם כאשר יהיה כך כדי לממש ולחזור אליה בפחות מה אומר ?
כתבתי עשרות פעמים שאני לא אוהב את הגישה הזו.פורסם במקור על ידי dani28
תיקונים הם חלק מחיי המניה.
אני לא מחזיק מניה על מנת לעשות סיבובים קצרים, מסיבות רבות ובין השאר למשל מסיבות מיסוי (משקיע משלם 20% רווחי הון. סוחר ישלם כמו עסק (עד 60%) ובין שאר המפתחות לקביעה האם מדובר בהשקעה או במסחר, בודקים את כמות הפעולות שבוצעו ואת אופיין).
אני יוצא מפוזיציה (באופן מלא או חלקי) באחד משני התנאים הבאים:
1) סטופ לוס נחתך.
2) המניה הרוויחה באופן שהגדיל את משקלה בתיק והפר את האיזון בו בהיבט של ניהול הסיכונים, אז אני מבצע דילול יחסי של המניה.
לילה טוב,
רונן
---
IGLD - סיכום היום בנאסד"ק:
כצפוי המשיכה המניה צפונה גם היום וסיימה בעליה של 1.14% (לעומת 2.23% בת"א).
המחזורים היום נמוכים מאלו של אתמול (אך עדיין גבוהים באופן יחסי).
ראוי לציין:
המניה לא פרצה היום את רמת השיא שנקבעה אתמול (19.95) וניתן להתייחס למסחר היום כאל "תיקון" רוחבי, במהלכו קבעה המניה שער סגירה גבוה מאתמול.
זהו היום החמישי בו שרויים המחירים במניה זו מחוץ לרצועות הבולינג'ר, ואני מצפה להמשך התיקון גם מחר, למרות שבת"א הפגינה המניה התנהגות חריגה לאחר שנותרה מחוץ לרצועות הבולינג'ר שישה ימים ברציפות.
לילה טוב,
רונן
---
בסד
גם קניתי ,וכבר עלה 2 אחוז ,תזכה לצוות רבות
שחקן היי
האם לקנות או שיהיה איתות קנייה ?
שי
שחקן יצא... יחזור יותר מאוחר ... זוהי הודעה מוקלטת.פורסם במקור על ידי shay178
איתות הקניה הבא בפריצת 7754 במחזור גבוה.
בהצלחה
רונן
---