x

עמוד 44 מתוך 62 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 431 עד 440 מתוך 618

נושא: אסטרטגיה מכירת אוכף+קניית שוקת+שיפוצים 01-2010.

Re: אסטרטגיה מכירת אוכף+קניית שוקת+שיפוצים 01-2010.

משה אתה כתבת כך:

"דמקה שלום התקבול מהאוכף הוא 2040 ש"ח אם השוק ימשיך לרדת עד בערך 1120 נשלם 1800 ש"ח.אולם באותו זמן הפוט של השוקת ישמור עלינו{או לחילופין יסגור את הפוט 1120}.
    אנחנו לא יודעים מה השוק יעשה לכן אנחנו עובדים סגור עם אפשרות להרויח.
    כל המטרה שלנו כעת עם השוקת לבצע שיפוצים עד שנקבל קופסה.{מה שאתם אומרים x}.
    אם הבונוס היה בפנים אז אתה צודק לחלוטין היינו סוגרים את האוכף עוד אתמול.{הכוונה בונוס מכירה של פוט 1080+קול 1200 כבר בתחילת הדרך}.
    כעת הכסף של האוכף עוזר לנו בנתיים לביצוע הקופסה."

סליחה שאני קצת נודניק (אני פשוט רוצה לרדת לסוף דעתך, כי הדרך כאן הרבה יותר חשובה עבורי מהתוצאה אם יהיה רווח או לא בסוף) ומכאן יש לי מס' שאלות בהתייחס לדברייך הנ"ל:

1. קודם כל כרגע התקבול איננו 2040 כי הוא כבר עלה לאזור ה- 2400. כלומר בכל מקרה אנחנו כרגע בהפסד על האוכף, ולכן זה שיש לנו גם שוקת שמגנה זה בסדר ויפה, אבל המטרה היא לא שהשוקת תהווה הגנה על האוכף (אולי הגנה מהתפרצויות לא נשלטות במדד או בס.ת), אלא כפי שתמיד אמרת שהאוכף לא יגיע למצב שהוא מפסיד, וכרגע הוא מפסיד. אז למה לא לסגור אותו כשההפסד עוד "אכיל". לא הצלחתי להבין את הנימוק לכך, שהרי אם השוק ימשיך לרדת אנחנו נצטרך לסגור אותו ולשלם הרבה יותר. למה להסתכן מה זה יתן לנו, שעה שהקול של האוכף כבר נשחק עד עפר כמעט.

2. הפוט של השוקת לא יכול לכסות גם את ההפסד של האוכף וגם את העלות של השוקת, ולכן לא נראה לי שאם נסתמך רק עליו בהקשר של התייקרות האוכף - זה יעזור לנו בסוף למנוע הפסד. ודוק: אם השוק יורד מחר ל- 1120 ברור שהאוכף יתייקר בעוד 700 ש"ח בערך (אם לא יותר), ונכון שגם הפוט של השוקת יתייקר, אבל מאידך הצלע השניה של השוקת (קול 1180) לא תהיה שווה הרבה ולכן הפיצוי של הפוט של השוקת יעזור רק כדי לצמצם את העלות הכללית של השוקת (כלומר השוקת צריכה קודם כל להגן על עצמה, על ההפסד בצלע השניה, ולא נראה לי שהיא יכולה להגן גם על עצמה וגם בנוסף על התייקרות האוכף). אין לה פשוט מספיק כח להרים על גבה משקל כל כך כבד לבדה, מה גם שכרגע היווניות פועלות לרעתנו אם השוק יירד ל- 1120, בגלל שלא סגרנו אוכף. מצד שני, אם היינו סוגרים היום אוכף, הרי לא משנה מה היה קורה מחר היינו יכולים לפתוח אותו מחדש בדיוק איפה שיהיה הכי נוח, תרצה מחוץ לשוקת תרצה בתוך השוקת, איפה שרק רוצים. למשל, אם השוק היה יורד מחר ל- 1120 היינו יכולים לפתוח אותו ב- 1120 ובעזרת התקבול החדש להזיז את הצד של הקול בשוקת כלפי מטה. בלי קשר היינו גם מזיזים את הפוט של השוקת כלפי מטה בעזרת השיפוץ של השוקת שהיה מכניס כסף ממכירת פוט 1150 וקונים פוט 1130. לא?

האם מדברייך אפשר להבין שאתה די משוכנע שהשוק יתקן למעלה דווקא, ולכן אתה מעדיף להישאר עם הרגל של האוכף ב- 1150 כדי למקסם את האפשרות לקנות בחזרה את האוכף במחיר נמוך יותר? האין זה מן ההימור?

משה, אני ממש מעריך אותך על העזרה והתמיכה והמענה שלך לכל השאלות, ואני מצטער אם אני מכביד עם כל השאלות הללו, אבל כל כך חשוב לי להיות יסודי ולהבין את המהלכים מלפני ומלפנים, כי אם לא נגדל כנפיים איך נלמד לעוף בעצמנו? משה, בבקשה ממך קבל את השאלות בהבנה וסלחנות אני לרגע לא מפקפק בידע ובנסיון שלך.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמקה
    משה אתה כתבת כך:

"דמקה שלום התקבול מהאוכף הוא 2040 ש"ח אם השוק ימשיך לרדת עד בערך 1120 נשלם 1800 ש"ח.אולם באותו זמן הפוט של השוקת ישמור עלינו{או לחילופין יסגור את הפוט 1120}.
    אנחנו לא יודעים מה השוק יעשה לכן אנחנו עובדים סגור עם אפשרות להרויח.
    כל המטרה שלנו כעת עם השוקת לבצע שיפוצים עד שנקבל קופסה.{מה שאתם אומרים x}.
    אם הבונוס היה בפנים אז אתה צודק לחלוטין היינו סוגרים את האוכף עוד אתמול.{הכוונה בונוס מכירה של פוט 1080+קול 1200 כבר בתחילת הדרך}.
    כעת הכסף של האוכף עוזר לנו בנתיים לביצוע הקופסה."

סליחה שאני קצת נודניק (אני פשוט רוצה לרדת לסוף דעתך, כי הדרך כאן הרבה יותר חשובה עבורי מהתוצאה אם יהיה רווח או לא בסוף) ומכאן יש לי מס' שאלות בהתייחס לדברייך הנ"ל:

1. קודם כל כרגע התקבול איננו 2040 כי הוא כבר עלה לאזור ה- 2400. כלומר בכל מקרה אנחנו כרגע בהפסד על האוכף, ולכן זה שיש לנו גם שוקת שמגנה זה בסדר ויפה, אבל המטרה היא לא שהשוקת תהווה הגנה על האוכף (אולי הגנה מהתפרצויות לא נשלטות במדד או בס.ת), אלא כפי שתמיד אמרת שהאוכף לא יגיע למצב שהוא מפסיד, וכרגע הוא מפסיד. אז למה לא לסגור אותו כשההפסד עוד "אכיל". לא הצלחתי להבין את הנימוק לכך, שהרי אם השוק ימשיך לרדת אנחנו נצטרך לסגור אותו ולשלם הרבה יותר. למה להסתכן מה זה יתן לנו, שעה שהקול של האוכף כבר נשחק עד עפר כמעט.

2. הפוט של השוקת לא יכול לכסות גם את ההפסד של האוכף וגם את העלות של השוקת, ולכן לא נראה לי שאם נסתמך רק עליו בהקשר של התייקרות האוכף - זה יעזור לנו בסוף למנוע הפסד. ודוק: אם השוק יורד מחר ל- 1120 ברור שהאוכף יתייקר בעוד 700 ש"ח בערך (אם לא יותר), ונכון שגם הפוט של השוקת יתייקר, אבל מאידך הצלע השניה של השוקת (קול 1180) לא תהיה שווה הרבה ולכן הפיצוי של הפוט של השוקת יעזור רק כדי לצמצם את העלות הכללית של השוקת (כלומר השוקת צריכה קודם כל להגן על עצמה, על ההפסד בצלע השניה, ולא נראה לי שהיא יכולה להגן גם על עצמה וגם בנוסף על התייקרות האוכף). אין לה פשוט מספיק כח להרים על גבה משקל כל כך כבד לבדה, מה גם שכרגע היווניות פועלות לרעתנו אם השוק יירד ל- 1120, בגלל שלא סגרנו אוכף. מצד שני, אם היינו סוגרים היום אוכף, הרי לא משנה מה היה קורה מחר היינו יכולים לפתוח אותו מחדש בדיוק איפה שיהיה הכי נוח, תרצה מחוץ לשוקת תרצה בתוך השוקת, איפה שרק רוצים. למשל, אם השוק היה יורד מחר ל- 1120 היינו יכולים לפתוח אותו ב- 1120 ובעזרת התקבול החדש להזיז את הצד של הקול בשוקת כלפי מטה. בלי קשר היינו גם מזיזים את הפוט של השוקת כלפי מטה בעזרת השיפוץ של השוקת שהיה מכניס כסף ממכירת פוט 1150 וקונים פוט 1130. לא?

האם מדברייך אפשר להבין שאתה די משוכנע שהשוק יתקן למעלה דווקא, ולכן אתה מעדיף להישאר עם הרגל של האוכף ב- 1150 כדי למקסם את האפשרות לקנות בחזרה את האוכף במחיר נמוך יותר? האין זה מן ההימור?

משה, אני ממש מעריך אותך על העזרה והתמיכה והמענה שלך לכל השאלות, ואני מצטער אם אני מכביד עם כל השאלות הללו, אבל כל כך חשוב לי להיות יסודי ולהבין את המהלכים מלפני ומלפנים, כי אם לא נגדל כנפיים איך נלמד לעוף בעצמנו? משה, בבקשה ממך קבל את השאלות בהבנה וסלחנות אני לרגע לא מפקפק בידע ובנסיון שלך.

דמקה תמיד אמרתי שתישאלו כל מה שמפריע לכם.
    אני לא מנחש מה יעשה השוק אני הולך עם עם השוק גם אם השוק יגיע ל-1120 עדיין סה"כ מחזירים את התקבול של האוכף ,מצד שני אנחנו יורדים עם קול 1180 עד 1130 בשוק 1120 בייחוד אם זה ביומיים האחרונים לפקיעה,יוצא מכך שאנחנו עם קול 1130 במקום 1180 .
    כמו כן אנחנו ניהיה מקסימום בפוט 1140 בלי השקעה כמעט.פוט 1120 יהיה שווה 90ש"ח בערך. ההשקעה הכללית תעמוד על2700 ש"ח בערך.
    בדרך כלל במצב כזה ניתן להרחיק את הקול או הפוט ב-200 ש"ח ולקבל קופסה של 3,000 ש"ח החזר מינימלי.
    זה התרחיש הגרוע ביותר שלא מרויחים,עם הבונוס התמונה שונה לגמרי.
    אל תשכח ששיפצנו פעמיים את האוכף מהסיבה שהתחלנו עם אוכף 1130 במקום 1140.
    אם האסטרטגיה לא הייתה בדוקה במאה אחוז,במשך שנתיים לא הייתי מעיז לנסות לעזור איתה .
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

משה אז בעצם , המטרה שלך לעקוב אחר המדד עד הפקיעה ואז ללכוד אותו בבוקס?

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    המטרה האמיתית שלי שתילמדו שיש דרך לא להפסיד לגנבים אם עובדים נכון,ויודעים מראש מה עושים.
    אחרי שתילמדו טוב טוב לשפץ,רק תרויחו כסף.
    אני לא דואג אתם תגיעו לזה שתדעו לשפץ,רק תבטיחו לי להעביר את זה הלאה.
    מקסימום ניישם את זה בשווקים גדולים יותר כגון אירופה או ארה"ב.
    כי פה יחסמו אותנו בסופו של חשבון,אני מודע לזה שהנהלת הבורסה היא עם הגדולים,ואף על פי כן העברתי לכם צורת עבודה עם שיפוצים שאני מקווה שתרויחו איתה לאורך זמן.
    הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.

האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.

.

ציטוט פורסם במקור על ידי mosheb
    ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    המטרה האמיתית שלי שתילמדו שיש דרך לא להפסיד לגנבים אם עובדים נכון,ויודעים מראש מה עושים.
    רוב תודות משה.
    הרגשתי היא שחודש אחד לא מספיק על מנת להבין את כל האספקטים של השיטה. יכול להיות שכדאי יהיה לנהל את האסטרטגיה הזו שוב גם בחודש הבא.

מסכים בהחלט אם דמי כיס.
    חודש אחד זה לא יספיק לנו כדי שנוכל לעבוד לבד.
    משה אני מקווה שלא שיגענו אותך יתר על המידה עם כל השאלות שלנו
    (למרות שיש לי הרגשה שכן)

אני גם מצטרף כבר עכשיו לבקשה (יתכן שאתה צריך להכין את עצמך נפשית לזה...).
    ברור שיש עוד זמן רב לחודש ונלמד בהמשכו דברים חדשים אבל יש לי הרגשה שבחודש הבא נראה בורסה שונה מהבורסה החודש...

אגב, משה,
    האם המרווח של 3 סטרייקים הוא שרירותי?
    אני שואל זאת מכיוון שככל שהמדד עולה, המרחק באחוזים של שלושת הסטרייקים קטן.
    האם יש נקודה מסויימת אשר בה רצוי לעבור לעבודה עם שוקת במרחק 4 סטרייקים ושיפוץ אוכף כל 4 סטרייקים?

המשך יום נעים.

ציטוט פורסם במקור על ידי חביתוש
    אני גם מצטרף כבר עכשיו לבקשה (יתכן שאתה צריך להכין את עצמך נפשית לזה...).
    ברור שיש עוד זמן רב לחודש ונלמד בהמשכו דברים חדשים אבל יש לי הרגשה שבחודש הבא נראה בורסה שונה מהבורסה החודש...

אגב, משה,
    האם המרווח של 3 סטרייקים הוא שרירותי?
    אני שואל זאת מכיוון שככל שהמדד עולה, המרחק באחוזים של שלושת הסטרייקים קטן.
    האם יש נקודה מסויימת אשר בה רצוי לעבור לעבודה עם שוקת במרחק 4 סטרייקים ושיפוץ אוכף כל 4 סטרייקים?

המשך יום נעים.
    מצטרפת לשאלה ולבקשה
    Enter at your own Risk

סתם מחשבה
    נראה לי שחביתוש העלה נקודה נכונה בקשר לרוחבה של השוקת ושיפוץ האוכף.
    יכול להיות שעדיף לשפץ ע"פ הפרשי מחיר בין האופציות ולא ע"פ מרווח במדד מכיוון שמחירם של האופציות משקף ומשקלל הכי נכון את סטיות התקן וכל שאר הפרמטרים .
    אם מישהו מסוגל להרים את הכפפה ,ולבנות נוסחה שתגדיר בדיוק מה ההפרש בין האופציות בשיפוץ האוכף ובשיפוץ השוקת , זה יוכל לעזור .
    A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]

ציטוט פורסם במקור על ידי erezk
    תודה על הסיכום.

אפשר גם להוסיף מה יש תחלס בתיק :
    בתיק קול 1180 קנוי וקול 1190 כתוב.

יש לנו כרגע מרווח קולים עולה בלונג 1180 1190 שהושקע עבורו תכלס של 2635-1805 = 830 ש"ח.
    משה - בנקודת הזמן הנוכחית, איך לדעתך אפשר לסיים את החודש הנ"ל ללא הפסד (אלא אם השוק יזנק בחדות למעלה לכיוון ה-1190) ?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות