בסדר גמור.פורסם במקור על ידי devy
בסדר גמור.פורסם במקור על ידי devy
הכותב בפורום זה עשוי ליהיות באסטרטגיה,אין אחריות.
האמת כואבת אולם פירותיה טובים לנפש.
.
מה בקשר לאוכף האם לא עושים כלום?
בנתיים לאפורסם במקור על ידי שמש צהובה
.
נכון לעכשיו אנו מופסדים כסף, בעיקר בגלל שרגל הפוט של האוכף ורגל הפוט של השוקת דרים בכפיפה אחת.
מה שאומר שכבר מזמן הפסדנו את התקבול של האוכף. מי שהיה לו תקבול של 1800-1900 על האוכף יכול לראות כי כרגע רק מהפוט צריכים להחזיר לשוק כ- 2500 ש"ח.
משה - מה אתה מציע לעשות?
בתכלס מי ששם לב - בסופרפוזיציה אפשר גם לראות באוכף ובשוקת (רגלי הפוט) כמבטלים אחד את השני, מה שאומר שכאילו אין לנו לא שוקת ולא אוכף, אלא נותרנו עם מעין מירווח יורד בקולים (סטייל שוקת מכורה בקולים).
בכל מקרה אנו מופסדים, כי ההחזר של השוקת שעלתה לנו למעלה מ- 3000 ש"ח לא יוחזר אלא אם השוק יעלה (כולל בפקיעה) ויתקבע על 1170 - מה שלא נראה כל כך מעשי.
אשמח אם משיהו יתקן אותי...
ה
דמקה יש לך טעות.פורסם במקור על ידי דמקה
ההשקעה היא 3200-2040=1160.
יש בתיק קול 1140+פוט 1150{שוקת}.קול 1190+פוט 1150.{אוכף}.
.
משה ערב טוב
איפה אנחנו עומדים? יש לך משהו בשרוול או שמגלגלים הלאה?
A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]
יש משהו בשרוול.פורסם במקור על ידי devy
טוב ביותר יהיה אם השוק יעלה למדד 1156.אז ניסגור עם רווח.במדד 1150 נצא מאוזנים.
הנקודה היא לילמוד טוב את האסטרטגיה.
אני אסכם עכשיו הטעות היחידה היא בגללי ,כאשר העלנו את רגל הפוט 1130 ל-1150 וקיבלנו 350 ש"ח בלבד על 20 נקודות.אם לא היינו זזים עם רגל הפוט,היינו כעת ברווח של 1600-1160=440 ש"ח לכל יחידה בלי הבונוס.ועוד היד נטויה.
ניראה לי שגם החודש תבצעו רק יחידה אחת בכדי לילמוד טוב את השיפוצים,{לדעתי אחרי שתלמדו טוב את השיפוצים זה יעזור לכם לאורך כל הדרך}
יש חברים שהבינו טוב את העיקרון הם רק צריכים להשתפשף עוד חודש חדשיים.
.
תודה משה
אין לך מה להאשים את עצמך, אתה היית בסדר גמור.
עוד נסכם בסוף ונראה מה למדנו ומה לשפר.
ערב טוב
A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing[center:2vjxihnl][/center:2vjxihnl]
ערב טוב
אני אישית סגרתי את ההאסטרטגיה היום,כבר לא היה טעם להמשיך מפני שהלכתי לאיבוד מזה שבוע ימים.יחד עם זה למדתי כמה דברים חדשים שלא הייתי מודע להם מקודם.לכן מבחנתי יצאתי ברווח.
עכשיו משה היקר כתבת שטעית !אתה מודה לכמות האנשים שקוראים את השרשור הזה?
אני מאמין שכן.
אני מוריד בפנך את הכובה,על האומץ ואל זה שאתה לוקח אחראיות.
אני באמת מודה לך מכל הלב על ההשקעה הרבה שלך, זה ממש לא מובן מאליו.
חודש הבא אני אשמח לעשות האסטרטגיה בליווי שלך.
תודה
משה בוקר טוב,
אני חייב להביע את הערכתי הרבה למקצועיות והכנות שלך!!!!!
יש לי שאלה לגבי השיפוצים, כתבתה שהיתה טעות בהזזת רגל ה-PUT כארשר קבלנו פחות מ-500 ש"ח עבור הפעולה.
אני מבקש לחזור ל-18.1, באותו יום היתה אפשרות להזיז את רגל ה-PUT אל P1160 בעלות של 200 ש"ח, למה לא היה כדאי לעשות זאת?