ראיתי שמישהו כתב אם נכון מה שכתבתי ואם בצעתי בכלל.
אני חושב שהתיק שלי הכי מוכר באתר אני כותב כל מה שאני עושה ובאיזה שערים (לדוגמה שורט
נדלן 280).אני בצעתי את האסטרטגיות מהיום הראשון בהתחלה בבודדת ואחרי זה כבר כחלק מהתיק האישי שלי כי אסור לי לסחור במניות יומי.
הטעות היחידה שלי באסטרטגיה ויעידו יוסף ונירי כי אני כתבתי את זה בחדר אופציות בזמן שזה קרה היא שבמקום 1080 כתבתי 1090.חוץ מזה נדה.
אבל עזבו יש לי הצעה יותר טובה ואני יעשה משהו שעד עכשיו נשמר בסוד.
גלובס לא סתם כתבו על האתר !!! הם רצו הוכחה על התשואות ולא הסתפקו בזה שהכל מתועד.
כל המנהלים מכירים את זה וכל ההתיעצות שהיתה מאחרי הקלעים אם לחשוף תיק אישי של שחקן ואת התיק של האתר --->>>
התיק שלי עם תאריכים והכל כי אני הייתי כאן מהאסטרטגיה הראשונה.לאחר ההתלבטות ובגלל שחששנו שאם לא נשתף פעולה יציגו את הדברים בצורה שונה העברנו את החומר אחרי בדיקה של 2!!! רואי חשבון חתומים על מסמך התשואות.
עזבו את הכל ועזבו מלה שלי לעומת מלה של מישהו אחר.תיכנסו לכתבה ותלחצו על השם של צאלה קוטלר ותכתבו לה שתעלה את התיק שהועבר אליה או שתציג אותו בגלובס או כל דבר אחר.אני מזכיר רו"ח חתום על זה ואם תרצו נוסיף גם נוטריון ואז תגידו לי מה התשואה מה ההגנות וכמה עשינו.אם אני אומר שאני מוגן עד נקודה מסוימת זה בגלל שאני פשוט מוגן עד נקודה מסוימת.סתם נקודה למחשבה ביום שני האסטרטגיה היתה ברווח ופתאום היו כאלה שהרויחו 1000 לאסטרטיגה אחרים 800 אחרים 200 ואפילו כמה שטענו שהםפ במינוס קל.איך יכול להיות? מחירים שונים רבותיי זה כל ההבדל