ציטוט פורסם במקור על ידי rono968
שחקן אני חייב להגיד שרוב הדברים שאני לפחות מעלה ועוד חדשים כמו אביעד לדעתי (מקווה שאני לא טועה והוא גם חדש ) ובמיוחד אנשים שעובדים עם הקובץ של RH2000 מעלים את הדברים פה והכל מרצון ללמוד
החדשים שכאן ישמחו לדעת באמת ובתמים למה הם טועים אם הם באמת טועים
לגבי הדיון לגבי זה שבפקיעה ב1130 על פי הקובץ המדהים אני חייב להודות שהועלה פה אנחנו עדיין מפסידים זה מה אנחנו רואים בקובץ האם אנחנו טועים ? אשמח אם מישהו מהותיקים פה יעזור לנו ברישום האסטרטגיה והבנה איך ב 1136 או תחום גבוה יותר עדיין מרוויחים

ושוב הכל מרצון ללמוד מהאתר המדהים הזה וממך שחקן הדיונים הם רק להפריה הדדית ולימוד
אז אם אחד המנהלים או אחד הותיקים יסביר לנו החדשים איך הגיעו להגנות מעבר 1130 בפקיעה על ידי פירוט האסטרטגיה באמת שנשמח
אם לא נמשיך ללמוד בדרך הקשה
כי מספיק דוגמא אחת למעקב של אסטרטגיה כולל תיקונים נלווים של אחד המנהלים נוכל להבין את הטעויות שלנו באם יש
בהצלחה שחקן אתה איש אמיתי קח את כל מה שנאמר ברצון לייעל פה דברים
אני מצטרף למה שרונו ביקש לגבי פרסום הבטחונות.

רוב רובם של חברי האתר וביניהם אנוכי, מעריכים מאוד מאוד את שחקן והמנהלים באתר ולא אוסיף עוד מילות הערכה כי קצרה היריעה מלהכיל את כל המחמאות ודברי השבח ...

ובזה שלא יהיה לאף אחד ספק ואפילו לא לרגע.

ועכשיו לעניין...

אני חושב שמאוד מאוד יעזור, ואני חושב שכבר הצעתי/ביקשתי בעבר, אם שחקן יפרסם בכל פתיחת אסטרטגיה ובכל עדכון של אסטרטגיה קיימת את מחירי הביצוע והבטחונות הנדרשים/השינוי בבטחונות.
אין שום דבר יותר ברור מזה !

וזהו !! יותר לא יהיו תהיות, לא יהיו שאלות ולא יהיו אי הבנות.

כמובן שמחירי הביצוע של שחקן יהיו נכונים לרגע כתיבת האסטרטגיה/עדכונה ולא בהכרח יהיו מחירי הביצוע שלנו. אך עדיין הדבר יעזור לנו להבין את ההבדל בין מצב הפוזיציה שלנו לבין מה שפרסם שחקן.

אני בטוח שזה יוריד בערך 70% אם לא יותר ממה שנראה כמו "זריעת פניקה" או "חוסר הבנה/מקצועיות" או "אנשים שנשלחו לגרום נזק לאתר".

מאוד מקווה שתשקלו בחיוב את הצעתי.

תודה מראש ובהערכה רבה