x

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

נושא: מלה על הפקיעה ותופעה מעניינת

Re: מלה על הפקיעה ותופעה מעניינת

האמת הספקת הרבה בשלושה ימים שאת באתר

Re: לשחקן,אנא כנס.

ציטוט פורסם במקור על ידי החתול שמיל
    שלום שחקן.
    יש "רוב דומם" כמו בכל מסגרת אנושית נורמלית כלשהי.
    רוב של אנשים שאינם שולחים הודעות או שולחים לעיתים נדירות.יש כאלה שרק קוראים את סקירתך,ויש כאלה שרק בצטים.קולם של אותם אנשים איננו נשמע.
    שחקן,אני לא חושב שאפילו אתה מבין את תרומתך האדירה להמון אנשים,
    את הבטחון שאתה משרה,את הניתוח המבריק שלך,ובכלל....
    אנא אל תתייחס לאותם אנשים.לי באופן אישי נתת השראה ולימדת אותי המון(עוד מימי ביזפורטל).
    שחקן,אני יוצא כרגע לדרך חדשה כסוחר נגזרים עצמאי (במטרה להתפרנס מזה),המון המון בזכותך ובזכות הכלים והידע שנתת לי.
    שחקן,אם אצליח,דע לך שהצלת את חיי(פשוטו כמשמעו) כי נפשי נרקבה עד מוות כ"עובד בנק".
    דע תמיד שיש אנשים כמוני,והמון.תודההההההה שחקן.תודה ענקית.
    שמיל,

מתנצל מראש באם יש לי טעות, אך משהו לגמרי לא מסתדר לי.
    למרות שמסכים אתך בדברים שכתבת על שחקן קשה לי להבין איך הספקת כל כך הרבה ביומיים וחצי , או שיש דרך לקרוא את כל התגובות באתר מבלי להיות רשום כחבר ?

בברכה
    אין באמור יעוץ בכל צורה שהיא. המסחר בנגזרים מסוכן באופן מיוחד.
    הכותב אינו בעל רשיון לייעוץ/שיווק השקעות או ניהול תיקים (בתהליך רישוי)
    ייתכן ולכותב יש ענין אישי בנושא, תוכן ההודעה אינה מהווה תחליף
    לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם

- דורון, זה לא 99.999999999%, אז בוא נתפשר על 99.98% מאנשי האתר המעריכים ומוקירים את כל מה "שהשחקן" והצוות הנפלא עושים, ולכן נשארו בחוץ אך ורק שני חברים, כי 10000x0.02%=2, אבל אותי מענינת יותר השאלה: "מדוע ולמה נחלש הדולר ביום רביעי? והנה התשובה:

By Ye Xie
    Dec. 24 (Bloomberg) -- The dollar may extend its decline from almost the strongest level since September versus the euro after a report showed sales of new homes unexpectedly fell last month, raising concern the U.S. recovery may be fragile

- ואכן כי כן, הכבידו ההיצעים על וול סטריט בתחילת המסחר, וזה גם מה שהפיל את מדדי אירופה, אבל מיד אח"כ התהפכה המגמה בהפוך על הפוך: "למה? מדוע? והנה התשובה:

- השוק התאכזב מנתוני הצריכה הפרטית, מנתוני ההכנסה הפנויה, ומנפילה לא צפויה של 11% במכירות הבתים החדשים בנובמבר, לשפל של 7 חודשים ==> האכזבה מחלישה את הדולר בשווקי המט"ח ==> יש ביקושים למניות האנרגיה, למניות חומרי הגלם, למניות הסחורות, כי הם נסחרים בדולרים ==> הביקושים החדשים מחזירים את המומנטום, ההיצעים נקלטים, וול סטריט מתהפכת ==> כלומר, וול סטריט והדולר חזרו לפאזות הפוכות, אז בהצלחה לפקיעה, תודה

לאחר שינויים שנעשים באסטרטגיה, תמיד עולות שאלות בצאט לגבי הרכב האסטרטגיה לאחר השינוי, לפי דעתי יותר חשוב ממחירי הביצוע - הוא הרכב האסטרטגיה לאחר השינוי ,
    לכן באם אפשר שבנוסף להוראות השינוי יכתב מה הרכב האסטרטגיה לאחר השינוי דבר שיקל וימנע טעויות.
    תודה והמשך פעילות מבורכת לשחקן ולמנהלים.

עמית,
    זה היה חזק!
    כתבתי לך שאתה לא תמים (ואני לא בנגזרים).

ציטוט פורסם במקור על ידי tamim
    שלום לכולם,
    אני חייב לציין כאחד שחבר באתר עוד מראשיתו שעם כל הכבוד לכל החברים אני חושב ש"קצת" מגזימים בדרישות ובבקשות מ"שחקן".
    מקבלים סקירה מאלפת פעם בשבוע {ועוד לא מעט אינפורמציה בצאט},מקבלים הנחיות לאסטרטגיה בנגזרים כל שבוע +מעקב צמוד של "שחקן" לעיכונים ותיקונים,המון אינפורמציה זורמת פה בפורומים השונים,מעקב צמוד של מנהלים 24 שעות על הנאמר ונכתב בצאט+פורומים,חו"ד על מניות אגחים ומה לא ובכלל כמעט בכל רגע נתון שנמצאים באתר יש המון חברה טובים עם נכונות לשתף ולעזור ובכלל..
    ומצד שני כל שבוע מבקשים ששחקן או אדמין יתנו פירוט לפעולות שלהם בני"ע כולל מחירי קניה/מכירה בטחונות, עוד מעט גם יבקשו העתק של הצהרת הון. נו באמת אני חושב שיש גבול לכל דבר גם אם זה בא מהמקום הכי נקי.
    אני סבור ש99.95 מגולשי האתר סומכים בעיניים עצומות על המלצותיו של "שחקן". מי שרוצה שיעשה,מי שלא בנוי לתחום שלא יכנס{הכוונה שהינו "לחיץ"} ומי שעושה ומחליט לקבל עצות מ"שחקנים" אחרים זו באמת בעיה שלו.
    מקווה מאד שלא פגעתי באף אחד ובמידה ומישהו מרגיש שכן,מתנצל מראש.
    המשך הצלחה לכולם
    מצטער חברים, אבל אני דווקא מחזק את דעתו של אמית.
    מראש אני מציין, אני לא מבצע את האסטרטגיות של שחקן, אבל בכל זאת:
    אני חושב שלא רק שמאכילים אתכם בכפית, אתם מבקשים גם שינגבו אחריכם את הפה.
    שחקן כותב באיזה שער התיקון מתבצע, וכמה כל הזזה שינוי אמור להכניס.
    לדעתי זה די והותר.
    מה שחשוב זה להבין את המוטיביציה של אותו תיקון ואת זה שחקן מציין הרבה מאוד פעמים.
    כמובן שאם שחקן מוכן וייתן עוד ועוד פרטים מה טוב.
    אבל בואו נהיה הגיוניים, א"א לבקש עוד ועוד ועוד כי לכולם בסוף יש איזשהוא קו.
    ואוי לנו אם נפסיד ידע כמו של שחקן בגלל בקשות שונות ומשונות.

אני כמובן לא בא לקנטר ולא לפגוע. אבל מי שלא מצליח לעקוב מה יש לו בפוזיציה או שלא מסוגל לחשב נקודות איזון, צריך לחשוב פעמיים האם הוא צריך לבצע את האסטרטגיות של שחקן.
    שיילך ללמוד קודם.

שוב, מקווה שלא פגעתי באף אחד.
    נעם.

חברים יקרים
    יש כאן הרבה שחקנים שהם בתחילת דרכם.
    עבורי לדוגמא זה החודש השלישי שאני מבצע אסטרטגיות של שחקן.
    ביצעתי את האסטרטגיה המדוברת מוכפלת.
    במשך החודש ביצעתי גם את שאר האסטרטגיות + התיקונים שנדרשו.
    הניהול של כל האסטרטגיות במקביל + תיקונים היא די מורכבת
    ואני מודה שבשלב הזה אין לי חישוב מדוייק של גבולות הרווח וההפסד
    של האסטרטגיה שבשלב זה גם אינה ב 100% דומה לשל שחקן.
    לדעתי גבול הרווח העליון שלי עומד כעת על 1127.
    לפני יומיים האסטרטגיה היתה ברווח.
    לו הייתי יודע שהאסטרטגיה שלי נמצאת בפער משמעותי מבחינת גבולות הרווח וההפסד מזו של שחקן יתכן מאוד והייתי מחליט לסגור אותה.
    לכן כמה שיותר מידע על מצבה של אסטרטגית שחקן יהיה נוח עבורנו
    כדי לקבל החלטות מושכלות.

לרם

לצערי, גם אני לא כרגע בנגזרים, רק צופה מהצד הרבה זמן ונהנה מאד לגלוש באתר.
    נ.ב חשבתי שאתה שומר לי על האגחים באפריקה :( :(

לגיל

הייתי מהראשונים שנרשמו לאתר.
    הייתי מאלה שזיהו שמאחורי "שחקן מעוף" בביזפורטל מסתתר תותח אמיתי,
    פשוט משום מה לפני שבוע המערכת חסמה את שם המשתמש שלי,ובשום אופן לא נתנה לי להכנס.
    אז מנהל המערכת אמר לי להכנס בשם משתמש אחר (קידוד או משהו כזה)
    לילה טוב

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות