x

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 39

נושא: מלה על הפקיעה ותופעה מעניינת

Re: מלה על הפקיעה ותופעה מעניינת

ציטוט פורסם במקור על ידי aliza668
    רונו מבינה את דבריך, נשתדל לחשוב
    על דרך כדי לשפר ולהשתדרג כדי שתבינו
    טוב יותר, יחד עם זאת אני מציעה בחום
    לעבור את הקורסים המוצעים כדי לשפר
    את יכולותיכם בצורה ניכרת, גם החבר'ה
    שנמצאים בחדר אופציות עוזרים ועושים
    עבודה נהדרת מתוך השתדלות ורצון ללמד
    ולהסביר,חוזרת
    שוב אין שום בעיה עם השאלות ועם הרצון
    להבין וללמוד נהפוך הוא, יש לנו בעיה
    עם http://אנשים שזורעים פאניקה, ומחליטי...ה וזהו!!!
    היי ליז,

לגבי אנשים שזורעים פאניקה באופן שיטתי ושלא מתייחסים להערות המנהלים - את הכעס לגביהם אני יכול להבין.

אבל בדבריו של שחקן, משפט אחד אחרי "זורעי הפאניקה", הוא התייחס לאנשים שמסמנים גבולות לא הגיוניים.

אני מאוד מקווה ששחקן לא התכוון בין היתר למה שאני כתבתי, כי למען האמת זה די פוגע.
    כל מה שכתבתי זה מתוך מה שאני מבין ורואה אצלי. אני משתדל לא לכתוב את דברי בנימה ביקורתית כיוון שכמובן לא זאת כוונתי.

אך אני חייב לציין את התעלמותם של מנהלי האתר כאשר נשאלים שאלות קונקרטיות בעיקר שמדובר בדברים שלא עולים בקנה אחד עם הכרזות כמו "סגירה ברווח של X%" או דיווח על רווח כזה או אחר.
    כמובן שלא חייבים כלום לאף אחד, אך לפעמים נשאלות שאלות חשובות שלא מקבלות שום תגובה. (אם יש צורך אני יכול להצביע על המקרים בהודעה פרטית).

אני בטוח שאף אחד לא מטיל שום ספק בתשואות המדהימות וביכולותיו של שחקן, אך אני באופן אישי ואני חושב שגם אחרים, נעריך יותר אם ההכרזות יהיו מדוייקות יותר תוך התייחסות לביצועים של חברי האתר והתגובות שכותבים.

בכל מקרה, וכמו שכתבתי קודם, אני מלא הערכה לשחקן, לאתר, למנהליו ולחברים בו.
    ואני מקווה שדברי לא ישמעו כאילו רצוני להרע.

רונו ואביעד וכל שאר החבר'ס היקרים ביחד ננסה למצוא פיתרון
    לבעיה כפי שהסברתי בתגובתי הקודמת
    לא טענתי לרגע את מה שאמרת, ודבריו
    של שחקן נועדו למי שמחשבתו היא מזימתית
    להרע לקהל המשתמשים שלנו, ולא לאנשים
    כמוך ואחרים שמנסים ללמוד, תאמין לי שאנחנו
    מאד מבדילים בין הדברים. תנו לנו קצת קרדיט.
    תמשיך לשאול וללמוד ומקווה שהחבר'ה המקסימים
    כאן יעזרו לך, לגביי אינני יכולה לעזור במשהו
    שאינני יודעת אותו היטב, ולכן אני לא הכתובת.
    בדרך כלל כשאני מודיעה על סגירת רווח, זה משהו
    שמעדכנים אותי להודיע, שום דבר לא נעשה על דעת
    עצמי ובלי אישור.
    אביעד (הנה תקנתי) לאט לאט ובטוח תלמד הכל אל תדאג, לא בנו
    את רומא ביום אחד, הסבלנות תשתלם,
    בהצלחה מחר בפקיעה

לדעתי אם נסכם את הדברים
    אין כמו ההצעה המשותפת שלנו אביעד
    והיא :
    כשהשחקן מעלה אסטרטגיה הבאה אז לעלות את הסטרייקים עם המחירי קניה/כתיבה וכמות בטחונות
    ואחרי כל תיקון שנעשה מה השתנה מבחינת בטחונות לאסטרטגיה ושוב מה המחירים של התיקונים של כל כתיבה /קניה של אופציה .
    אם שחקן יוכל לעשות זאת זה הכי יעזור לנו ויביא לבדיקה מדויקת לכל אסטרטגיה ואסטרטגיה
    אם יקבלו את דעתי ושל אביעד והכל למען מטרה טובה זה יעזור
    פשוט מכניסים את הנתונים ששחקן אמר לקובץ ורצים איתו וככה לומדים וכמו שאתה שם לב שחקן יש פה אנשים שמאוד רוצים להתקדם בתחום הזה פה ומודים לך בכל רגע מראש
    אז בהצלחה ונשמח אם יקבלו את הרעיון המסכם שנכתב למעלה

תודה ובהצלחה לכולם.

(התגובה הארוכה שלי לא הצליחה לעבור. הפסדתם!)
    Enter at your own Risk

רונו הרעיון לא רע
    השאלה היא האם יש מישהו
    שיהיה מוכן לעשות את זה ברגע
    האמת? מישהו עם תוכנה טובה?
    אם יש מישהו אחד כזה אולי
    זה ישפוך אור וימנע בעיות
    עתידיות
    רונו אל לכם לשכוח שלא כולם
    נכנסים באותו רגע נתון, לכן
    עליכם להחליט על מישהו שתסמכו
    עליו.
    בהצלחה

ליז
    ברגע ששחקן נותן את האסטרטגיה הוא יתן את המחירים שהוא קנה /כתב ומה הבטחונות שהוא עשה
    כמובן שמי שנכנס מאוחר יעשה התאמות וזה באחריותו
    אבל כל הרעיון הוא מעקב של מחירים ברורים של האסטרטגיה שנתן שחקן ועל פי להבין בדיוק בסופו של דבר חד משמעי כשסוגרים את האסטרטגיה מה הרווח כמה אחוזי רווח היו וזה בקובץ קל לבדוק כמובן אם יש את המחירים שהוא נתן
    בהצלחה

נתתי תשובה לאביעד בפרטי
    לא יכולה להתחייב לכם לזה
    שאביעד יסביר לך בפרטי

תודה למגיבים. חלילה לא התעצבנתי ולהיפך דוקא אלו שאני והמנהלים כיוונו אליהם לצערי
    לא הגיבו. אין בעיה לטעות, כולנו טועים ובפרט שאלו הצעדים הראשונים. פשוט לרשום
    כשהמדד אדום כי הנזק עלה מאתמול להיום בעוד 3000 ש"ח זה כבר מוגזם.
    אני לא מסכים שזו לא דמוקרטיה - האתר הוא בהחלט דמוקרטי וציינתי כבר בעבר,
    לאן שאתם תחליטו לקחת אותו לשם הוא יתפתח. אני מצידי אשתדל
    לעמוד בכל הבקשות וכך גם יתר המנהלים.
    המנהלים יכולים להעיד את שקרה היום: ההודעה באה בעקבות לא פחות מ 30 מיילים
    של אנשים שנלחצו לאחר ששוב הסבירו להם שההפסד בלתי מוגבל (האסטרטגיה בכלל
    מגודרת במלואה) ושבסוף היום הנזק יוכפל (בעוד שהשחיקה היתה מטיבה עם האסטרטגיה
    גם במקרה עליות של עד כחצי אחוז).
    לי אישית קשה לענות על כל המיילים הללו, אך יחד עם זאת אני מרגיש אחריות ואף חובה
    לכתוב לאותם אנשים פן יעשו טעות ויסגרו בשל חוסר הבנה.

מבחינת ההצעה לרשום מחירי קניה/מכירה - מעט בעייתי, משום שלא מדובר במניות. ההפרש
    של מספר דקות באופציות בטח בשבוע פקיעה יכול להיות גם של עשרות אחוזים. יחד עם זאת,
    אני מעריך שהתוכנת SMS תפתור את הבעיה משום שהיא תציג מחירי קניה/מכירה ברגע
    העלאת המודעה, וכמובן בהתאם את אחוזי הרווח.

ראיתי שמישהו כתב אם נכון מה שכתבתי ואם בצעתי בכלל.
    אני חושב שהתיק שלי הכי מוכר באתר אני כותב כל מה שאני עושה ובאיזה שערים (לדוגמה שורט
    נדלן 280).אני בצעתי את האסטרטגיות מהיום הראשון בהתחלה בבודדת ואחרי זה כבר כחלק מהתיק האישי שלי כי אסור לי לסחור במניות יומי.
    הטעות היחידה שלי באסטרטגיה ויעידו יוסף ונירי כי אני כתבתי את זה בחדר אופציות בזמן שזה קרה היא שבמקום 1080 כתבתי 1090.חוץ מזה נדה.
    אבל עזבו יש לי הצעה יותר טובה ואני יעשה משהו שעד עכשיו נשמר בסוד.
    גלובס לא סתם כתבו על האתר !!! הם רצו הוכחה על התשואות ולא הסתפקו בזה שהכל מתועד.
    כל המנהלים מכירים את זה וכל ההתיעצות שהיתה מאחרי הקלעים אם לחשוף תיק אישי של שחקן ואת התיק של האתר --->>> התיק שלי עם תאריכים והכל כי אני הייתי כאן מהאסטרטגיה הראשונה.לאחר ההתלבטות ובגלל שחששנו שאם לא נשתף פעולה יציגו את הדברים בצורה שונה העברנו את החומר אחרי בדיקה של 2!!! רואי חשבון חתומים על מסמך התשואות.
    עזבו את הכל ועזבו מלה שלי לעומת מלה של מישהו אחר.תיכנסו לכתבה ותלחצו על השם של צאלה קוטלר ותכתבו לה שתעלה את התיק שהועבר אליה או שתציג אותו בגלובס או כל דבר אחר.אני מזכיר רו"ח חתום על זה ואם תרצו נוסיף גם נוטריון ואז תגידו לי מה התשואה מה ההגנות וכמה עשינו.אם אני אומר שאני מוגן עד נקודה מסוימת זה בגלל שאני פשוט מוגן עד נקודה מסוימת.סתם נקודה למחשבה ביום שני האסטרטגיה היתה ברווח ופתאום היו כאלה שהרויחו 1000 לאסטרטיגה אחרים 800 אחרים 200 ואפילו כמה שטענו שהםפ במינוס קל.איך יכול להיות? מחירים שונים רבותיי זה כל ההבדל

שלום לכולם,
    אני חייב לציין כאחד שחבר באתר עוד מראשיתו שעם כל הכבוד לכל החברים אני חושב ש"קצת" מגזימים בדרישות ובבקשות מ"שחקן".
    מקבלים סקירה מאלפת פעם בשבוע {ועוד לא מעט אינפורמציה בצאט},מקבלים הנחיות לאסטרטגיה בנגזרים כל שבוע +מעקב צמוד של "שחקן" לעיכונים ותיקונים,המון אינפורמציה זורמת פה בפורומים השונים,מעקב צמוד של מנהלים 24 שעות על הנאמר ונכתב בצאט+פורומים,חו"ד על מניות אגחים ומה לא ובכלל כמעט בכל רגע נתון שנמצאים באתר יש המון חברה טובים עם נכונות לשתף ולעזור ובכלל..
    ומצד שני כל שבוע מבקשים ששחקן או אדמין יתנו פירוט לפעולות שלהם בני"ע כולל מחירי קניה/מכירה בטחונות, עוד מעט גם יבקשו העתק של הצהרת הון. נו באמת אני חושב שיש גבול לכל דבר גם אם זה בא מהמקום הכי נקי.
    אני סבור ש99.95 מגולשי האתר סומכים בעיניים עצומות על המלצותיו של "שחקן". מי שרוצה שיעשה,מי שלא בנוי לתחום שלא יכנס{הכוונה שהינו "לחיץ"} ומי שעושה ומחליט לקבל עצות מ"שחקנים" אחרים זו באמת בעיה שלו.
    מקווה מאד שלא פגעתי באף אחד ובמידה ומישהו מרגיש שכן,מתנצל מראש.
    המשך הצלחה לכולם

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות