סללום
דברת פעם על שבירה ופעם על פריצה
שים לב יש הבדל בין השניים
כדאי לדייק
סללום
דברת פעם על שבירה ופעם על פריצה
שים לב יש הבדל בין השניים
כדאי לדייק
לאור הדיווחים הפושרים בטלוויזיה, על סימני נפט, סלעים מלוכלכים בנפט ועוד, אני צופה מחר ירידה של 50%.
קימת סבירות שמחר תתרסק , אבל גם אם לא יזוז מחר , אל תשכח את כול אלו שנכנסו היום בפיק ב +450 , תעשה חשבון כמה הם הפסידו היום
כל הכבוד על הזיהוי
מה יקרה לדעתך בהמשך האם יהיה שווה לקנות ביום א'?
הבעיה שלך שאתה לא מבין בניתוח טכני וזורק סתם שטויות לאויר כדוגמת מהמר.פורסם במקור על ידי Danik
אני מוכן להוכיח לך שמכל 10 מניות שאני ממליץ אני פוגע ב7 כלומר 70 אחוז הצלחה בטווח של ימים.
גם ראית פרסמתי את זה לפני יום וחצי היו הרבה סימנים שקצר הדף מלהכיל שזה הלך לקרות בברור. לא ציפיתי ל300 אחוז אבל ל10 אחוז ויותר לאחר כמה ימים.
את התוצאות של הקידוח ידעו כבר אתמול ובברור ראו ביומים האחרונים שהיה אסוף בשער 2.5 עד 2.7
צודק אבל שיטת המסחר שלי קצת שונה ממנתחים טכנים רגילים אני מחפש שינוי כיוון ולא פריצות של קו התנגדות והמשך מגמה עולה לאחריו (אם הפריצה של קו התנגדות התבצעה רוב הסיכויים שאני לא יהיה בפנים .כי פריצת קו התנגדות מעלה לאחר עליה של עשרות אחוזים לא בשבילי ).אני מחפש שינוי כיוון לאחר ירידות ממושכות או עליות ממושכות צריך יותר להתמקצע בזה אבל התגמול הוא שווה.פורסם במקור על ידי erezk
ואם השינו כיוון הולך בכיוון המגמה הראשית אז אני נשאר בפנים ליותר זמן.
יפה לךמר טכנאי.
הבוקר נכנסתי לאחר ההודעה (בניגוד למנהג צא בידיעה...) ב5.9 ויצאתי ב13
אומנם לא סכום שהיה מסדר חופשה בקריביים,אבל השקעה של שתי מנות סידרה מנה שלישית עם תוספת. בהצלחה למי שנשאר.![]()
מלך,
סלאלום אני רק רוצה להגיד לך תודה רבה
תמשיך להעלות חיוך ואת הכיס של כולנו
ושוב מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לי נראה שמישהוא הריץ את המניה חזק. ימים יגידו.פורסם במקור על ידי slalom
אבל זה בכלל לא משנה. העובדה היא שזיהיתה את זה.
למרות שאני לא מתעסק עם מניות , אני מכניס אותך לרשימת המעקב.