אני מעוניין לקנות אג"ח חברה ב-25000 ש"ח
לתקופה של חודשיים שלושה
שיניב לי תשואה יפה(כמה שאפשר באג"ח)ללא סיכון
של חדלות פירעון
אשמח אם תוכל להמליץ לי לקנייה למחר
תודה ירון
אני מעוניין לקנות אג"ח חברה ב-25000 ש"ח
לתקופה של חודשיים שלושה
שיניב לי תשואה יפה(כמה שאפשר באג"ח)ללא סיכון
של חדלות פירעון
אשמח אם תוכל להמליץ לי לקנייה למחר
תודה ירון
ירון ידידי,
אין דבר כזה.
מצטער.
תודה בכל זאת
ירון שלום ,
אומנם לא רם אבל מסכים איתו במה שאמר לך ואף ארחיב מעט על מנת שלא תתפתה לעשות שטויות...
לא היה , אין ולא תהיה לפי דעתי " חיה " כזאת כלומר אגח בטוח שיכול להניב לך את התשואות שאתה מבקש בלי רמת סיכון , ובמיוחד עוד שאתה מבקש את זה לזמן ( אני אפילו לא אקרא לזה קצר ) קצרצר!!!
איני מכיר אותך אבל בטח מאחת משיחות הסלון שישבת עם חברים שמעת שמישהו עשה אחוזים יפים בזמן קצר...אז אומר לך חד משמעית שהתמזל מזלו / הוא לקח סיכון !!
יכול להיות שזה יקרה עוד פעם אבל אין כאן תובנה או שיקול כלכלי ואף אחד שמבין עניין לא יתיימר לעשות שיקולים לזמן כה קצר .
בשורה התחתונה וזה המסר שאני רוצה לנסות להגיד לך , בבורסה קיימים סיכונים ואין תשואה מובטחת !!
עליך ללמוד את הנושא או כל נושא אחר לפני שאתה מחליט לשים את כספך שאני בטוח שעבדת קשה עבורו! אני דוגל בהשקעות במכשירים שונים ( אגח , מניות , תעודות וקרנות שונות )אפילו ללקוחות סולידיים ביותר אבל לאורך זמן !! הרי תחשוב לבד אם היה מה שאתה מבקש אז לא היו קיימים פקדונות בבנק או מקמים..
זהו מצטער אם נסחפתי ..אבל חשוב לי שתבין שלא משנה מאיזה חבר שמעת את זה או משהו כזה אבל תשואה גדולה אמורה לפצות על ה-ס-י-כ-ו-ן שאתה לוקח..
בהצלחה
דור לי,
מילים כדורבנות.
רם שלום ,
תודה על החיזוקים אני בסוף עוד יחשוב שאני מבין משהו..(:
אני חושב שאתה באמת מוצלח ומבין עניין ואני עוקב די בהדיקות וממתין למוצא פיך..ואני בעצמי מנסה לעזור ככל שהזמן מאפשר כפי שאתה רואה..![]()
דור לי,
תודה.
גם אני עוד עלול לחשוב בסוף שאני מבין משהו![]()
לעלות לך את האגו ?
אני מאמין שאתה יודע היטב את מקומך ואת רמתך המעולה ואני קטונתי מלתת לך קומפלימנטים..
אבל כדי לסגור את הסיפור הזה ----את המבריק ותותח !!