x




מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: תחזית טאואר לרבעון 4.

  1. #1

    תחזית טאואר לרבעון 4.

    שלום חברים,
    אני עדיין תומך באג"חי ההמרה ג' / ה' על פני המניה.
    להלן הכתבה מהבוקר, קריאה מהנה.

    טאואר עושה זאת שוב ובגדול: מעדכנת תחזיות וצופה 100 מיליון דולר הכנסות
    החברה צופה כעת כי מכירות הרבעון הרביעי יהיו בין 98 מיליון דולר ל-102 מיליון דולר, גבוהות מתחזית המכירות הקודמת שעמדה על 90 מיליון דולר ל-94 מיליון דולר
    אריאל אטיאס 10:22 | 21.12.09
    הוסף תגובה שלח לחבר הדפס RSS התראה Twitter Delicious Newsletter
    עדכונים חמים Online
    של Bizportal Bizportal בסלולר
    תמיד תהיה מעודכן עקבו אחרי החדשות שלנו!
    מעניין? ספרו בטוויטר
    טאואר סמיקונדקטור (סימול: TSEM) הודיעה היום היא צופה שמכירות הרבעון הרביעי לשנת 2009 יהיו גבוהות מהתחזית אותה סיפקה ביום 9 בנובמבר, 2009, נוכח השלמת השלב הראשון בחוזה עם החברה האסיאתית עליו הודיעה החברה ביום 23 בנובמבר, 2009. תחת חוזה זה, מספקת טאואר לחברה ידע ופתרונות ייצור על-מנת להרחיב את כושר הייצור במפעלי הסמיקונדקטור שלה ותקבל כ-130 מיליון דולר ברוטו במזומן, בעיקר במהלך שנת 2010, שנת ההסכם הראשונה.

    החברה צופה כעת כי מכירות הרבעון הרביעי יהיו בין 98 מיליון דולר ל-102 מיליון דולר, גבוהות מתחזית המכירות הקודמת שעמדה על 90 מיליון דולר ל-94 מיליון דולר, כאשר אמצע הטווח מייצג עלייה של 26% בהשוואה לרבעון הקודם ו-29% בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד, ומהווה שיא מכירות בהיסטוריה של החברה.

    ראסל אלוואנגר, מנכ"ל טאואר סמיקונדקטור, אמר: "להיות בטווח מכירות של 100 מיליון דולר זהו הישג משמעותי עבור החברה. אנו צופים המשך צמיחה במכירות גם ברבעונים הבאים במהלך שנת 2010 מעבר לרמה זו. אני לא יכול לדמיין מקום עבודה מרגש יותר מאשר בטאואר-ג'אז."

  2. #2

    Re: תחזית טאואר לרבעון 4.

    הודעת החברה,
    נבחרה ע"י חיל האויר האמריקאי לפרוייקט ייצור שבבים.
    המלצתי- המשך החזקה באג"חים ג'/ ה'.
    לשיקולכם ובהצלחה.

  3. #3

    Re: תחזית טאואר לרבעון 4.

    והנה החדשות הנוספות, קריאה מהנה:

    טאואר חוברת לג'נרל דיינמיקס: תתמוך בתוכנית לייצור שבבים לחיל-האוויר האמריקני
    מדובר בפעם הראשונה שטאואר תשתף פעולה עם חברת ג'נרל דיינמיקס
    אריאל אטיאס 13:45 | 23.12.09
    יומיים אחרי שהעלתה את התחזיות לרבעון הרביעי מדווחת היום טאואר- (393.50 | 3.83% ) ג'אז כי נבחרה ע"י חיל-האוויר האמריקני וענקית ג'נרל דיינמיקס (General Dynamic) לתמוך בתוכנית לייצור שבבי ROIC גדולים בטכנולוגיית ה-0.18 מיקרון של החברה.

    טאואר-ג'אז ידועה ביכולת הייצור שלה לשבבים מסוג זה (read-out-integrated-circuit) המהווים מרכיב מרכזי במגוון רחב של חיישנים וגלאים תעשייתיים וצבאיים ומערכות הדמיה בהם משתמשים בתחומי האוויר, היבשה, הים והחלל.

    מדובר בפעם הראשונה שטאואר תשתף פעולה עם חברת ג'נרל דיינמיקס. החברה האמריקנית העוסקת בתכנון, פיתוח, ייצור ותמיכה במוצרים טכנולגיים ושירותים למערכות מידע, מערכות נשק ותחמושת, רכבי סיור וקרב, כלים ימיים וכלי תעופה, נסחרת בוול סטריט לפי שווי שוק של 26.3 מיליארד דולר. נציין, כי ג'נרל דיינמיקס זכתה בחוזה של צבא ארה"ב, תחת תוכנית MATE, בשנת 2004.

    פרסום"טאואר-ג'אז שמחה על ההזדמנות שניתנה לה לשתף-פעולה עם ג'נרל דיינמיקס ולתמוך בתוכנית של חיל-האוויר האמריקני בייצור שבבי ROIC גדולים. תוכנית זו תמנף את הישגי טאואר-ג'אז בתחום זה ותאפשר פיתוחם וייצורם של יישומים הכרחיים בתחום החלל וההגנה," אמר מייק סקוט, מנהל מכירות ושיווק של יחידת החלל וההגנה לצבא ארה"ב בטאואר-ג'אז.

    אנליסטים: הכנסות של בין 450-550 מיליון דולר ב-2010

    התוכנית, שתמשך שנתיים, תאפשר לטאואר-ג'אז לתמוך בדרישות הייצור הגוברות של תכנוני ה-ROIC המורכבים העתידיים. החברה צפויה לפתח את המוצרים במפעל של ג'אז בניופורט ביץ' בקליפורניה.

    בתוך כך, בדו"ח עדכני של ב-Next Inning שהתפרסם אמש רואים האנליסטים בבית המחקר אפסייד במניית טאואר. "אם הציפיות שלי יתממשו, אני מאמין שטאואר תעקוף בקלות את יעד הצמיחה המוצהר של 30% גידול בהכנסות ותרשום הכנסות של בין 450-550 מיליון דולר ב-2010".

    לפני יומיים העלתה טאואר את תחזיותיה לרבעון הרביעי וצפתה, כי הן יגיעו לכ-100 מיליון דולר ואף יותר - כאשר אמצע הטווח שפרסמו מייצג עלייה של 26% בהשוואה לרבעון הקודם ו-29% בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד, ומהווה שיא מכירות בהיסטוריה של החברה. לסיפור המלא: טאואר מעלה תחזיות

  4. #4

    Re: תחזית טאואר לרבעון 4.

    שלום רם,

    אני חדש בפורום - ניסיתי כמה מההמלצות שנכתבו ומקווה לטוב.

    אגח ג של טאואר מאד קרובה לפארי, אז ממה נובעת התשואה לפדיון ? מעליית המדד בלבד?

    האם ההמלצה היא בגלל התשואה ה"אגחית" או בגלל הסיכוי להמרה? :?

  5. #5

    Re: תחזית טאואר לרבעון 4.

    yoovals שלום,
    אתה טועה ולא באשמתך,
    הפארי הנכון של טאואר ג' הוא 134, אני מניח שראית 109.
    תסתכל דרך גלובס ותראה את המספר שכתבתי.
    הטעות נובעת מכך שזה אג"ח שונה. הוא זירו קופון והנתון שציינת נובע מ 100 והצמדה בעוד שצריך לחשב לפי מה יהיה בפירעון שזה 137 צמוד. (קצת מסובך אבל זה ההסבר, עיון בתשקיף יבהיר לך שאני צודק.
    ולכן, באפיק הקונצרני לאג"ח זה יש כעת 17.55% תשואה לפדיון.

    מקווה שהובן.

  6. #6

    Re: תחזית טאואר לרבעון 4.

    תודה רם,

    באמת ראיתי את הפארי כ- 109.


הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות