x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 13

נושא: אפריקה האג"ח - אפריקה המניה

אפריקה האג"ח - אפריקה המניה

בסקירה ציינתי שהסכם יכול לעשות טוב לאג"ח אבל רע למניה.
    אחרי הזינוק של אתמול ואין ספור נסיונות להבין מה עמד מאחרי זה,
    התשובה הפשוטה היא פסיכולוגיה שגויה של ציבר המשקיעים.

כל אחד מפרטי ההסכם, מרע את מצב מחזיקי המניות בין אם ע"י דילול
    או ע"י קביעת מחיר הנמוך עשרות אחוזים מהמחיר הנוכחי.

גם בבדיקה מול עמיתיי המוסדיים, הבודדים שעוד החזיקו מניות מצאו
    אתמול הזדמנות פז ומכרו אותן במיידי.
    מה יסגר עם האג"ח איני יודע אך באופן אישי אני נמנע מהשקעות
    ספקולטביות מעין אלו, והן עדין עונות לקריטריון זה (ההסדר הוא
    משיכת זמן עבור חלק מהסדרות, ובהחלט יתכן שעוד שנתיים נראה את
    אותו מחזה בשנית).

בנוגע למניה - חד משמעית להתרחק ! את ההגיון אני לא מבין, וכנראה שגם אינו קים - אך את הנזק שיגרם למי שנכנס בשער הזה, אני בטוח שנבין תוך מספר ימים בודדים.

Re: אפריקה האג"ח - אפריקה המניה

יש דרל לבצע שורט על אפריקה במנותק מהנדל"ן?

לא אבל תעשי על הנדלן תאמיני לי לא תתאכזבי (גילוי נאות אני בפנים).

עשיתי בשעתו יחד אתך כשהיה 300ושחקן המליץ לא הייתי מרוצה וכשנדלן ירד זה לא ירד באותו יחס (דיברנו על זה בשעתו) מכרתי בהזדמנות ברווח של כ6% בסוף שבוע שעבר. ולא כל כך בא לי להכנס לזה שוב.

שחקן שלום,
    מעבר להבהרה האחראית לאפריקה שכבר הבהרת בעבר, השאלה אם רוב המשקיעים ההדיוטים ואפקט הודעת שליט לא ידחפו את המדד מעל ל1120-נק' האיזון באסט' 29/11 שהמרחק לא יותר מ+1% בסה"כ 3 ימים.
    האם עדיף היום (שחיקה) לדלג את האסט' כל עוד שמחירי הכתיבה לC רחוקים יכולים לממן יותר קניית C 1110 ע"מ להתכסות, מאשר להתכסות לקראת הפקיעה אם יעלה מעל 1120?
    יגדיל הרווח ובעיקר יצמצם סיכון לפקיעה
    תודה
    בכדי להרויח מליון דולר, פשוט יש להתכופף ולהרים דולר אחד מליון פעם

ציטוט פורסם במקור על ידי oferzr
    שחקן שלום,
    מעבר להבהרה האחראית לאפריקה שכבר הבהרת בעבר, השאלה אם רוב המשקיעים ההדיוטים ואפקט הודעת שליט לא ידחפו את המדד מעל ל1120-נק' האיזון באסט' 29/11 שהמרחק לא יותר מ+1% בסה"כ 3 ימים.
    האם עדיף היום (שחיקה) לדלג את האסט' כל עוד שמחירי הכתיבה לC רחוקים יכולים לממן יותר קניית C 1110 ע"מ להתכסות, מאשר להתכסות לקראת הפקיעה אם יעלה מעל 1120?
    יגדיל הרווח ובעיקר יצמצם סיכון לפקיעה
    תודה
    למה אתה מקשר בין עניין שליט לבורסה? ואם כבר - למה שהיא תעלה בעקבות ההודעה (שאשמח אם תצא באופן אישי). באותה מידה היא גם יכולה לרדת בגלל שחרור מאות מחבלים...
    כבר דובר פה באתר שלנושא שליט לא אמורה להיות השפעה על הכלכלה...

גומר שלום,
    אותי מעניין ביצוע הפרשנות באופו מיידי שבא לידי ביטוי במעו"ף, שכתוצאה מכך יגרום לעליית המדד ולא ההגיון האמיתי או המוסרי שמאחורי השיקולים, מיותר לציין כי מי שבצע אסט' 29/11 עומד כרגע בין רווח מקס(1110) לבין הפסד לא קטן (מעבר ל1120) שהמפריד ביניהם 1%. לכן כלקח שלי מנובמבר, עדיף בהליכה על חבל דק להערך מראש, כמובן למי שמכפיל האסט' מקדם הרווח והסיכון גדולים יותר.
    לגבי שליט, יוצר אוירה של קרבה אסטרטגית למהלכי שלום, מושך משקיעים זרים וכו'...
    בכדי להרויח מליון דולר, פשוט יש להתכופף ולהרים דולר אחד מליון פעם

ציטוט פורסם במקור על ידי admin
    לא אבל תעשי על הנדלן תאמיני לי לא תתאכזבי (גילוי נאות אני בפנים).
    אתה יכול לתת לי את מספר הניר על הנדלן שהתכוונתה

תודה

להערכתי תגובתך אולי הגיונית אך אינה נכונה משום שמנייה מתנהגת לא בהתאם למה שקורה בהווה או קרה בעבר אלא למה שיקרה בעתיד ולדעתי עוד מעט ייצאו הרבה הודעות חיוביות בנושא אפריקה מה שיקפיץ את המניה בעוד עשרות אחוזים כך שמי שעכשיו מקשיב לך מוכר ומפסיד את הזדמנות חייו לרווחים גדולים וזאת משום שהמניה מתומחרת ממש נמוך ( ביחס לעתיד) ומי שקונה בשער זה קונה מציאה.

ציטוט פורסם במקור על ידי oferzr
    לגבי שליט, יוצר אוירה של קרבה אסטרטגית למהלכי שלום, מושך משקיעים זרים וכו'...
    אפילו משקיעים זרים, לא עד כדי כך תמימים שיחשבו ששיחרור שליט ולצידו מאות רוצחים הוא תחילתו של "מזרח תיכון חדש". כל קשר בין שיחרור שליט לשלום, אינו קיים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות