x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: שאלה לשחקן ולאחרים

שאלה לשחקן ולאחרים

כולם מדברים על גל חמישי, לפי חישוב שלי גל חמישי היה כבר ולהלן הניתוח שלי

גל ראשון :אוגוסט 07 – נפילות ראשונות מדד 25 נחתך 20 אחוז בפחות מחודש - 1240 עד 1020
    גל שני : ספטמבר 07 – עליות חדות כמעט לשיא של לפני הנפילות של אוגוסט - חזרה ל 1200 כמעט
    גל שלישי : ינואר 08 – נפילות חדות עד ל 950
    גל רביעי : פברואר – יולי 08 המדד עלה עד ל 1130
    גל חמישי: יולי – נובמבר 08 – נפילות חדות.
    מאז דשדוש עם נטיות להישאר כלפי מעלה אט אט

מישהו יכול להסביר לי למה גל חמישי לא היה ?

Re: שאלה לשחקן ולאחרים

הנה הוא מגיע !!!
    דוחות החברות יתחילו ואיתם יגיעו הגלים , סבלנות , מה גם שהבלתי צפוי התקיים והגז במחוזותינו מנע או יותר נכון דחה את הגל , אבל כמו שזה נראה עכשיו , במיוחד אחרי שפישר הוריד את הריבית מתחת לצפי וכן הודעתו משבוע שעבר בגין הפסקת רכישת הדולר , יובילו אותנו לגל נוסף , אם כי אני לא בטוח בעוצמתו ולא בטוח שאכן נראה תחתית חדשה במעוף , איזור ה 620 מהווה התנגדות חזקה וצריך לראות אם הוא יפרץ יכול להיתממש תרחיש של יצירת תחתית חדשה , ימים יגידו בטווח הקרוב הייתי מתרחק מנדל"ן ןמניות 75 , לגבי המעוף אני חושב שבנקים באיזור 700 יהוו מחיר כניסה ללונגיסטים .
    אשמח לקבל ולשמוע חוו"ד של חברים נוספים .

יש לציין שהמידע שלי מתבסס על הערכות אישיות שלי בלבד , ואני לא ממליץ לאף אדם לבצע רכישה / מכירה על סמך סקירה וחוו"ד זו .
    יואל

אני גם בדעה שהגל החמישי כבר היה ועכשיו אנחנו הולכים לתקופה ארוכה של דשדוש בין 600 ל 700.
    הספק היחיד שיש לי הוא בגלל שהדאו שבר את התחתית של נובמבר.
    אשמח לשמוע את דעתם של המומחים

לא נכון לומר שגל חמישי לא היה.
    אנו התחלנו את הגל החמישי ואתה יכול לראות זאת בכל השווקים בעולם למעט השוק הישראלי.
    רמות השפל נשברו, המחזורים בירידות גדלו ונקודות התמיכה נשברו בצורה חדה ומשמעותית.
    בארץ זה פחות מורגש בגלל סיבות שכבר מניתי אבל לא לעד חוסן.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות