קודם כל ברשותכם אציין שזו בסך הכל האסטרטגיה השנייה שאני מבצע לאחר הקורס של יוסי, כך שאני עדיי בשלב הלימוד.

ביצעתי את סגירת האסטרטגיה כ- 12 דקות לאחר הודעת הסגירה של שחקן, הרווח מהאסטרטגיה היה 2.5% (שזה רווח יפה לכשעצמו...תודות לשחקן) ולא 10-20% כפי שצויין בהודעה של שחקן.

בעקבות כך החלטתי להפיק לקחים:

1. נושא התזמון אמור להיפתר עם כניסתו של מנגנון ה-SMS (לדעתי צריך בנוסף הודעה במייל על הקמה/תיקון/סגירה של אסטרטגיית שחקן).

2. כנראה שהייתי צריך לבדוק את הרווח הצפוי לפני סגירת הפוזיציה, למרות שבמחשבה שנייה לא יודע מה אני הייתי אמור לעשות אם הייתי מגלה שאני ב- 2.5% ולא ב-10%. האם להמתין עד שהייתי מגיע ל-10% או שמא עדיף לסגור כי ישנם שיקולים לשחקן שאני לא שותף להם?

3.האם ישנה דרך לראות מה הרווח של האסטרטגיה דרך מע' המסחר (אני משתמש באורדרנט) בלי לעשות חישובים כאשר כל 30 שניות המחירים משתנים?
אנא קחו בחשבון שיש לי בנוסף לאסטרטגיה השבועית גם שוקת חודשית.

4. האם יש המלצה/מסקנות/תובנות איזה פעולות כדאי לבצע קודם ואילו ניתן לדחות לסוף? אני יודע כלל אחד לפחות שצריך לקנות הגנות לפני שכותבים כדי לא להישאר חשוף.

5. כרגע לפחות אני לא מתעקש כל מחירים, וקונה/מוכר במחיר שמאפשר את ביצועה של העסקה במיידי. האם פה אני חוטא וגוזל מעצמי כמה אחוזים טובים? אם כן האם מישהוא יכול להדריך איך קובעים את הלימיט?

6. גילוי נאות – בצהריים באשר בדקתי את שווי האסטרטגיה (תודות לדורון שהעיר את תשומת ליבי) הייתי ברווח של 8% אבל העדפתי לחכות עד להודעה של שחקן בדבר הגעה ליעד של 10%. אני תוהה ביני ובין עצמי, אולי אני צריך להיות פחות גרידי?

תודה מראש לכל המשיבים.

עמית.