שלום שחקן וחג שמח,
הערב, נר שמיני של חנוכה - ואני מקווה שתאות להשלים לנו נס מיוחד וחשוב מאוד (לא שלזכותך לא נזקפים אי אילו אבל תיכף אסביר למה זה כל כך חשוב)
היינו מאוד רוצים (כמובן אני מדברת בשמי בלבד אבל חברי יצטרפו אני מקווה) שתנהל איתנו שוקת חודשית.
השיקולים:
1. בקורס של יוסי (התותח) למדנו, החכמנו - אבל, חסר הקטע האמפירי.
2. קשה להתעלם מהפוסט שיזם דמי כיס על ניהול שוקת דצמבר (7,256 צפיות ו-224 תגובות!!!!, חסר תקדים באתר) - הקטע הזה יצר "מבול" תגובות, הערות, הארות, שאלות, תהיות, התלבטויות - שהינן נפלאות ומלמדות - אך היינו רוצים ומבקשים ללמוד פעם אחת ב"לייב" את הניהול תוך הבנת השיקולים לצד הבנת השוק והתנהגות הפרמטרים השונים. זה יתכן, כשאתה תנחה אותנו ותסביר לנו אפילו קצה של שיקול.
3. הבקשה הזו, נובעת לא מתוך רצון ל"בייביסיטר" אלה מתוך רצון להחכים, ולפרוש כנפיים לבד בהמשך.
4. ברור שאתה עמוס, במיוחד עם הדרישות הרבות לפיתוח לאחרונה, לכן חשבתי שאולי לנהל שוקת כזו לא בכל חודש, אולי בסיום כל קורס של יוסי, אולי כל חודשיים או חודש כן חודש למה לא....
5. לדעתי, בניהול משותף של החברים בהנחייתך ובניהולך - יצטמצמו השאלות אליך במהלך החודש משמעותית שכן רבות מהן נוגעות לטווחי השוקת, למהלכים, לטעויות וכו...כך, כם תהיה הזדמנות ל"חדשים" להתנהל בנחת תוך הבנה של המתרחש.
5. לי באופן אישי נשברה השוקת ...חחחח , זה כי התחכמתי, כתבתי קרוב בתחילת החודש קול 1130 ונאלצתי להרחיקו פעמיים. היו לי מיליון שאלות תוך כדי המהלכים, לא תמיד היו לי תשובות. אבל חשוב לי להבהיר - זה לא שאני מעוניינת בשוקת סטרילית - כזו רחוקה ונינוחה....ניתן אפילו פחות מזה , מה שחשוב בעיני זה הלימוד, הבנת השוק והמהלכים (למשל מתי לקרב, מתי להרחיק, למה, בכמה סטרייקים לבצע הגנה, אולי כמה הגנות על כתיבה אחת, מתי להכפיל כמויות אם בכלל, יחס סיכון מול רווח בתנועות, ועוד כהנה וכהנה תהיות).
בתקווה שתרים את הכפפה,
ותעניק לנו בחנוכה עוד מתנה :roll:
חג שמח ושיתגשמו כל משאלות ליבך.