x

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 34

נושא: סיטיגרופ

Re: סיטיגרופ

יש לזכור שהשיטה הטכנית איננה שיטה למסחר אלא מדע העוסק בחיזוי מגמות עתידיות במחירים על ידי ניתוח גרפים.( כתב את רונן )
    הניתוח הטכני הינו מדע זו כבר מחמאה גדולה זה כאילו עושה אותך רונן כבר מדען !

אני ממש לא חושב שמדובר במדע . במיוחד לא כזה העוסק בחיזוי מחיר עתידי של נייר ערך .
    אני יותר חושב שמדובר במסחר כלומר בסוחרים שמנסים למכור לציבור חחסר נסיון את התורה ככלי שבזכותו יבינו את השוק בדרך מהירה מאוד בצורה שטחית ביותר כאשר על הדרך מוכרי הקורסים יעשו הרבה כסף בקיצור סוחרים .בוודאי שלא מדענים .
    אין העבר מעיד על העתיד ! בוודאי שלא בני"ע אולי בניתוח תנועת הקרחונים בעולם אבל לא במניות.
    אחוזי ההצלחה שלך הם אחוזי ההצלחה שלך אבל לא קשורים כלל לסיפור.
    בקיצור על השיטה לא שווה יותר מ-20% בשיקול הכולל שלכם .
    כל אחוז מעבר זו דחיפה שיווקית שמבצעים עליכם כצרכנים פוטנציאלים של השיטה.
    שבוע טוב.
    NEO
    אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.

ברצוני להתערב בדיון זה.
    אם הייתי יכול להיות כמו שחקן בעל היכולות:
    לנתח את השוק
    לקרוא תשקיפים ודוחות
    לבצע אנליזה
    נתוני מאקרו
    לא הייתי צריך את הניתוח טכני כלל!
    אבל אני לא שחקן ואפילו לא קרוב להיות עשירית ממנו. לכן אני נעזר בניתוח טכני ואני יסביר:
    כל אותם אנשים בעלי יכולות של שחקן כאשר מזהים קשיים בחברה מסויימת יתחילו למכור את אותה מנייה, המכירות יגרמו לירידה מה שמתפרש בניתוח הטכני כחולשה של אותה חברה.
    ז"א הניתוח טכני נותן לי יכולת (אמנם ב delay) להבין את כיוון השוק האם הוא מאמין במנייה או לא.
    האמור לעיל אינו בגדר המלצה אלא דעה אישית בלבד.

הדיון הזה מיותר בעיניי.
    אינני "מקדם מכירות" של שיטה זו או אחרת.
    אני עושה כמיטב יכולתי והבנתי כדי לסייע למי שמוכן לקבל סיוע.
    יעשה כל אחד כרצונו ויעסוק בכיסו שלו.

בריאות והצלחה,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

לא אקשה עוד הרבה אך בכל זאת כמה דברים:

א. רונן - דווקא בגלל ש"הרשת מלאה במחקרים" לגבי הניתוח הטכני, אשמח לקישור לשניים-שלושה מאמרים טובים ותמציתיים (עדיף אמפיריים לאורך שנים) המראים שמסחר על-פי כללי הניתוח הטכני אכן מביא לתוחלת רווח גדולה מהמדד.

ב. ישנו הבדל משמעותי בין "סט כלים" להשקעה\מסחר (בדומה לכלים נוספים כמו מכפיל רווח, תנועות בעלי עניין וכו') אשר דורשים ניסיון ושיקול דעת רחב יותר על מנת להשתמש בהם ביעילות, ובין "שיטה וכללים" אשר מי שעוקב אחריהם באדיקות צפוי לרווח. במקרים רבים משווק הניתוח הטכני כסט כללים מאוד ברור, שמי שעוקב אחריו צפוי לרווח. ברור לי שאם אכן זה היה המצב מספיק היה לפתח תוכנה אשר עוקבת אחר כללים אלה ודה-פקטו "מייצרת כסף". בהינתן שבינתיים זהו אינו המצב, אני באמת ( 1.76- , 9.29 ) מתקשה להבין כיצד מנתחים טכניים מפרסמים תחזיות אך ורק על פי אותם "כללים", ללא נימוקים אחרים! (ועוד יותר מתקשה להבין אנשים שמשקיעים על פי כללים אוטומטיים כאלה)

ג. שחקן מעוף - כמשקיע צעיר העומד נפעם למול יכולותיך וכושר ניתוח השוק שלך, אשמח לשמוע את דעתך בנושא!

בתודה,
    יוני.

האמת היא , שעל כול ספר או מאמר באינטרנט שמצדד בעד השיטה הטכנית אפשר למצוא אחד שהוא נגדה.

למדתי אצל מרצים (אנשים שמנהלים קרנות גידור וכו..) , והם היו די חצויים. חלקם אמרו שהם עובדים עם הטכני הרבה , וחלקם לא קונים אותו בגרוש.

לי נראה שזה קצת נבואה שמגשימה את עצמה.

בגלל שהרבה אנשים עובדים לפי השיטה , אז הנכסים "מסתדרים" לפי הניתוח.

אפילו שמעתי שיש קרנות גידור (מכונות) שמנצלים את העובדה שהרבה אנשים עובדים עם ניתוח טכני. (הם פשוט יכולים לחזות מתי "הטכנאיים" יכנסו ויצאו כי הם מסתכלים על אותם גרפים ומכירים את אותם כללים. ולכן ככול שהניתוח הטכני הופך ליהיות יותר ממוסד ,הוא מרסן את התנודתיות הטבעית שמקורה בפסיכולוגיה של נפש האדם , ומקל על המכונות - קצת כמו בסרט טרמינטור כשהמכונות השתלטו על העולם :? )

בקיצור קצת תנודתיות וחוסר ודאות זה מה שמבדיל ביננו למכונות ...

א. שאלתי פעם משווק של תוכנת ניתוח טכני מהגדולים בשוק האם אני יכול לסמוך רק על הניתוח הטכני ולא על שום דבר אחר האם אני אצליח? תשובתו היתה שההצלחה תהיה 50:50 ווכדי להצליח צריך גם ידע מקיף מסביב. נו! גם אם משקיעים על עוור מצליחים ב50 % מהפעמים.
    ב. אם מצליחים כל כך הרבה בניתוח טכני חבל לכל המרצים לעשות כסף מההרצאות כאשר הם יכולים להרויח הרבה יותר מהשקעה על כל המדדים בעולם סביב השעון. מספיק שהם מרוויחים 2% לחודש באופן קבוע והם עוברים מהר מאוד את ביל גייטס.
    ג. אם רונן מרויח 84% מהפעמים הוא לא היה עוסק בקטנות כמו הפורום הזה. אם כי לא בדקתי את זה יסודי כנראה ה16% שהוא מפסיד זה כמעט כנגד כל הרווחים.
    ד. אם הניתוח טכני היה כל כך אמיתי הוא הופך את השוק לודאי ויציב וחסר סיכון וזה לא יתכן ולא מציאותי.

ציטוט פורסם במקור על ידי yonib
    שלום שחקן.
    תוכל להתייחס למניית סיטיגרופ בסקירה הקרובה?
    קניתי לפני כמה חודשים, ירדה בחדות בימים האחרונים וכרגע אני ב~20% הפסד.
    תודה!
    אם יש לך סבלנות לטווח ארוך ואתה מחכה שהמניה תחזור לרמה גבוהה בהרבה ממה שהיא היום אפשר לקנות אופציות קול על סיטי גרופ מחוץ לכסף בכמה גרושים והבטחת את עצמך במקרה של עליות. ולא תפסיד כמעט כלום בירידות.

הדיון הזה מיותר בעיניי.
    אינני "מקדם מכירות" של שיטה זו או אחרת.
    אני עושה כמיטב יכולתי והבנתי כדי לסייע למי שמוכן לקבל סיוע.
    יעשה כל אחד כרצונו ויעסוק בכיסו שלו.

בריאות והצלחה,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

תחפש את רשימת 10 המשקיעים הגדולים של השנה (יש באתר שרשור כזה) - אנשים כמו באפט.

כמה מהם עובדים כמוך , כלומר רק עם ניתוח טכני ?

כמה משקיעים אגדיים אתה מכיר שמצהירים שהם עובדים רק עם טכני ?

להגיד "אני לא קורא שום עיתון ושום סקירה - וכול מה שמענין אותי זה הגרף" , נשמע לי קצת נאיבי. ולא מעניין אותי כמה אחוזי הצלחה יש לך.

ואם הדיון הזה מיותר בעיניך , תפסיק לקרוא אותו ולהגיב עם אותה שבלונה.

ארז יקירי (אם אכן זהו שמך שכן אתה "מתחבא" מאחורי ראשי תיבות),

בכל האתר הזה ולמעשה בכל האתרים ברשת ואולי בכלל, לא תמצא ולו גם אחד שהוא "משקיע ערך" דוגמת באפט או המשקיעים האחרים שהזכרת.

לאף אחד כאן אין את הכוח הפיננסי, אורך הרוח, הכישרון והנחישות להשקיע בחברות לאורך עשרות שנים. אם תלמד קצת את האוטוביוגפיה של באפט, תגלה שעד סוף שנות ה- 60 הוא עסק במסחר במניות ולא בהשקעות ערך, וצבר את הונו בניהול קרן גידור ספקולטיבית שהקים.

האתר הזה עוסק במסחר בבורסה ולא בהשקעות ערך בחברות, והתמה העיקרי באתר זה עוסק בתחום הכי מסוכן וספקולטיבי - המסחר בנגזרים.

לצערי הרב, מרבית האנשים הפועלים ( 1.68- , 62.66 ) בבורסה, אינם מבינים מה הם עושים ולמה ולמעשה ניתן להגדיר אותם "מהמרים" הניזונים משמועות, הערכות או סקירות דוגמת אלה הניתנים על ידי, על ידי "שחקן" או אחרים - מבלי להבין באמת ( 1.76- , 9.29 ) מה? למה? איך? ומתי? ...

כמי שעוסק במסחר בבורסה מאז 1998, הקים וניהל חדרי מסחר, הקים את אחד האתרים הראשונים בארץ ("קהילת חובבי שוק ההון" שמנה למעלה מ- 18 אלף חברים) עוד בשנת 2002 (ונמכר בינתיים לפני כשנתיים) , מנהל קרן גידור בחו"ל וראה כבר עליות ומורדות למכביר, לא ראיתי ולו גם אחד שהצליח לשרוד לאורך זמן מבלי שנצמד לשיטה (כלשהי), צבר ידע, התמקצע, השקיע זמן וכישרון רב בשכלול יכולותיו. יחד עם זאת ראיתי לצערי רבים וטובים שמכרו בתים והפסידו את כל הונם, אך האשימו את כל העולם ואשתו מלבד את עצמם.

אני מאד מקווה שאתבדה, אך כמאמר שלמה המלך (קהלת): "אין חדש תחת השמש, מה שהיה הוא שיהיה, מה שנעשה הוא שיעשה ..." דבר איתי שוב בעוד שנתיים.

ולבסוף, עם כל הכבוד לך ולתגובתך החצופה, אינני צריך להוכיח דבר לאיש.
    אני אבחר האם להגיב (או לקרוא), ואיך, כראות עיניי ואינני זקוק לאישור ממך או מאדם אחר כלשהו.

שיהיה לך רק טוב,

רונן
    ---

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות