x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: דמי חנוכה

דמי חנוכה

סליחה.
    לא עולה לי הקובץ.

שום סיומת לא מתאפשרת....

???? :?:
    R

Re: דמי חנוכה

- לא עלה? לא נורא, כי מה החג הארוך ביותר? כן, חנוכה, אז ישאר לו זמן לעלות, אבל יש לי חבר קומוניסט, אוהד הפועל, המאמין באחוות פועלי כל הארצות, ולא מאמין באחוות הקפיטליסטים, אז אמרתי לו: "תיכנס לאתר שלנו" ...הוא הציץ ונפגע ואמר: "זה לא יתכן - אָדָם לְאָדָם זְאֵב - ככה לימדו אותנו את האמת עליכם ועל כספכם" אבל לא על זה באתי לספר

- אני באתי לספר על ת"א25, וזה בגלל שלמרות שכולנו יודעים שמתחילת נובמבר היא התנתקה ממדדי וול סטריט ואירופה, ולמרות שכולנו יודעים שמתחילת נובמבר היא תפסה תאוצה עם פער של 10%+, ולמרות שכולנו יודעים שאם יבוא התיקון מהמערב אז ת"א25 תתקן ברצחנות ...אז למרות כל זאת אנחנו נרדמים בשמירה

- אז למה זה קורה לנו? כי "היד הנעלמה" היא גם "היד החכמה" והם יודעים את הפסיכולוגיה של המשקיע העממי, כמו שנאמר, יוֹדֵעַ צַדִּיק נֶפֶשׁ בְּהֶמְתּוֹ, ומה גם שדשדוש מתמשך בשערים גבוהים משכיח את פחד הגבהים, "והם" נותנים הרבה זמן להתרבות הכדוריות האדומות, כדי שננשום את האויר הדליל במרומים

- אז מחר בבוקר תפתח אירופה באדום, ות"א25 תצטרף בפתיחה לירידות, וכולנו נעוט על ההיצעים כמוצאי שלל רב, ואת זה בדיוק "הם" רוצים שנעשה, ולמה הדבר דומה? לסוחר הסמים הנותן מנה חינם לנופלים ברשתו ...ועל המתמכרים הוא מרוויח כפליים

- נכון, כולנו היינו בסרט הזה, וכולנו עשינו כמה מאות שקלים מהתנודתיות של ת"א25, אך אלה היו מנות החינם של סם ההרדמה, וכשנתעורר ת"א25 תהיה בתחתית התיקון, ולכן ההמלצה החמה היא לצאת מהלונגים בשערים הגבוהים של היום, אז בהצלחה לכולם, תודה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות