שוב פעם תודה!
האם יש ספר טוב שדרכו ניתן ללמוד את רזי המיתוח הטכני?
שוב פעם תודה!
האם יש ספר טוב שדרכו ניתן ללמוד את רזי המיתוח הטכני?
מתוך דבריי אלו, גם לי לא ברור.פורסם במקור על ידי pr2010
מה הקשר בין מה שכתבתי לבין קמטק או נובה או מניה אחרת כלשהי ?
אני בדיוק צופה עכשיו בתוכנית בישול בערוץ 10. מקלפים שם תפו"א. האם אובמה יצא לדעתך מאפגניסטן ?
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
בעברית - לא.פורסם במקור על ידי galdeutsch
באנגלית יש כמה וכמה ... (לא ניתן להסתפק בספר אחד מפני שיש מגוון רחב של גישות וכלים).
רונן
---
אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.
תודה
רונן שלום,
אתה מציין שלא ניתן היה לצפות מכירה של בעלי עניין, אבל לדעתי ניתן היה לצפות את התיקון או במקרה שלנו את הקריסה. אני ממשיתי בראשון, אחרי שראיתי שבולניגר עליונה נחצתה באופן חד ונראה היה לי שתיקון מידי צריך להגיע. כל חברי אמרו לי למה אני קוטע רווח (גדול ככל שיהיה) כאשר אנחנו במהלך עליות מובהק (הם בסוף יצאו היום אחרי התקפי לב גדולים).
השאלה שלי אליך האם השימוש בבולניגר לצורך סגירת פוזיציה - יציאה של הנרות מהרצועה בהכרח מצביעה על סיום קרוב של מהלך ועל תיקון חד ומהיר? האם זה כלי טוב ומהימן לצורך חיסול פוזיציה?
רונן
נתתי הסברים רבים על השימוש ברצועות בולינג'ר במהלך השבועיים האחרונים.פורסם במקור על ידי RYADB
בצע חיפוש בפורום ואני משוכנע שיהיה לך חומר קריאה לכמה שעות.
לילה טוב,
רונן
---
עדכון 25/2/10:
המניה מצויה כעת בחוסר מגמה תוך גילוי נטייה שוורית.
פריצת רמת ההתנגדות 14.10 מעלה, תקבע מגמה עולה בגל המשני,
אך תחייב את המניה להתמודד עם רמת ההתנגדות הבאה - 14.80
המחזורים חסרי נחישות כרגע.
המתנדים בטריטוריה שוורית אולם כצפוי ממהלך חבר מגמה - בנטייה ניטרלית.
אני הייתי ממתין עד לאחר פריצת רמת 14.80 במחזור גבוה, לפני שהייתי
מקבל החלטה לכניסה.
בהצלחה
רונן
---