x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 11

נושא: למה הפוטים יותר יקרים מהקולים?

למה הפוטים יותר יקרים מהקולים?

השוק עומד על 1120 גלום אפילו טיפה גבוה יותר ובכל זאת פוט 1100 נסגר על 834 וקול 1140 נסגר על 723. הסטיות תקן ברצפה, מה ההסבר?

Re: למה הפוטים יותר יקרים מהקולים?

אף אחד מהמבינים שמגיבים בפוסטים אחרים על אסטרטגיות לא רוצים לעזור פה? :(

סבלנות ידידי ביממה האחרונה נפתחו כאן מאות שאלות

הסיבה העיקרית והפשוטה היא שפוטים קונים בשביל הגנה משוק נופל או יורד בחדות ומוכנים לשלם בשבילה יותר. וכאן נכנס הפן הפיסיכולוגי הפאניקה והפחד גורמים לאדם מן היישוב לשלם יותר העיקר להיות מוגן.
    בדרך כלל משקיע מבוהל קונה מאוחר מידי פוט יקר לצורך הגנה.
    סטיות התקן קצת מטעות השבוע למרות הלחץ הסטיות לא עולות.
    מה שלא קורה בקולים.
    מי מפחד משוק עולה?

לפי התאוריה CALL אמור להיות יותר יקר מהPUT כי עבור CALL כתוב ההפסד בלתי מוגבל ועבור PUT כתוב ההפסד כן מוגבל(אני מתייחס לאופציות בכסף על הסטרייק) ,אם תסתכל על מדד 1120 זה המצב.
    ישנם מקרים במציאות בהן PUT יהיה יותר יקר מה CALL בגלל שהפחד \ פניקה יותר חזקים מהאופוריה.
    רק כסף עושה כסף ! ! !

אדי, לא הבנתי את תגובתך, אם תואיל לפרט, בבקשה.

ציטוט פורסם במקור על ידי אינדיאנה
    השוק עומד על 1120 גלום אפילו טיפה גבוה יותר ובכל זאת פוט 1100 נסגר על 834 וקול 1140 נסגר על 723. הסטיות תקן ברצפה, מה ההסבר?
    בגלל שהגופים הגדולים קונים ביטוח לתיק ובגלל שהחשש מירידות תמיד גדול יותר

משתמש מכור
    שם פרטי
    גבעתיים, ישראל

זה יותר מתבטא ב CALL-ים PUT-ים מחוץ לכסף. שים לב לחודש ינואר!
    סביר להניח שאני צודק,
    אבל מאוד יכול להיות שלא...

לדעתי זה בגלל שאחרי תקופה ארוכה של עליות השוק מתמחר סיכוי גדול יותר לירידות מאשר להמשך עליות...

ציטוט פורסם במקור על ידי danfrog1
    לדעתי זה בגלל שאחרי תקופה ארוכה של עליות השוק מתמחר סיכוי גדול יותר לירידות מאשר להמשך עליות...
    זה ממש לא נכון. התופעה הזו קיימת כמעט תמיד ונדמה לי שקוראים לה בז'רגון המקצועי "ריסק"

תודה על כל התגובות, לדעתי ראיתי מקרים שבהם הקולים יותר יקרים מהפוטים וזה נטו עניין של ציפיות, אבל מה זה בדיוק ציפיות? חשבתי שבסוף הכל יווניות ומתמטיקה בנוסחת בלק אנד שולס, איך בדיוק הציפיות האלה שזה ענין סוביקטיבי לגמרי נכנס לתמחור המתמטי?
    ולגבי הפחד מהירידות, האווירה הכללית היא שאנחנו לפני ראלי סוף שנה ואם לא ראלי אז לפחות דשדוש, בהרבה מקומות קראתי שהבתי השקעות לא יתנו לשוק לרדת מתחת ל-1100 עד סוף השנה כדי לא לקלקל תשואות וכרגע זה בהחלט נראה שלא הולכים לשום מקום, ככה שאם כבר בתור מישהו שכתוב הייתי דואג על הקולים שלי שלא יכנסו לכסף במקרה של ראלי(בדיוק כמו שקרה חודש שעבר) ולא מהפוטים של 1100 ומתחת שנראים די בטוחים כרגע.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות