x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: PLX

PLX

שלום לכולם!
    אני שחקן חדש יש למשהוא מושג או יכול להעריך מה הכיוון של המניה הזו.
    האם להמשיך להחזיק?

Re: PLX

המניה במגמה יורדת בגל המשני (אינני רואה סימנים לשינוי המגמה בטווח המיידי).

החוכמה במסחר היא למזער את ההפסד ולהעצים את הרווח. רוב הציבור פועל הפוך - ומפסיד לאורך זמן. ההבדל בין המוצלחים והמרוויחים לבין אלו המפסידים, נעוץ במשמעת ובשמירה על כללים מאד ברורים.

לא יודע באיזה שער קנית, אבל השאלה האם להמשיך להחזיק צריכה להיות מופנית לסטופ לוס.
    סטופ לוס צריך היה לשקף בתחילת הטרייד, כמה אתה מוכן להפסיד במקרה שהטרייד ינוע הפוך לכיוון אותו בחרת.
    עכשיו השאלה היא אליך. האם אתה מוכן להפסיד עוד? וכמה ?

אם לא - צא !

בהצלחה,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

ציטוט פורסם במקור על ידי mronen62
    המניה במגמה יורדת בגל המשני (אינני רואה סימנים לשינוי המגמה בטווח המיידי).

החוכמה במסחר היא למזער את ההפסד ולהעצים את הרווח. רוב הציבור פועל הפוך - ומפסיד לאורך זמן. ההבדל בין המוצלחים והמרוויחים לבין אלו המפסידים, נעוץ במשמעת ובשמירה על כללים מאד ברורים.

לא יודע באיזה שער קנית, אבל השאלה האם להמשיך להחזיק צריכה להיות מופנית לסטופ לוס.
    סטופ לוס צריך היה לשקף בתחילת הטרייד, כמה אתה מוכן להפסיד במקרה שהטרייד ינוע הפוך לכיוון אותו בחרת.
    עכשיו השאלה היא אליך. האם אתה מוכן להפסיד עוד? וכמה ?

אם לא - צא !

בהצלחה,

רונן
    שלום רונן
    אני קניתי plx
    במחיר 3.95
    אני לא מוכן להפסיד אפילו עוד סנט אחד
    אבל אני צריך את הכסף עוד 5 שנים
    באופן כללי האם plx זה מניה שכדאי "לשבת" עליה?

תודה רבה

לא מכיר חיה כזו.
    אם אתה לא מוכן להפסיד עוד סנט אחד, חלץ את מה שנשאר ובחר "סוסים עובדים".

אל תשכח שלחזור מהפסד הרבה יותר מסובך מאשר לאבד רווח ...
    נניח לרגע שהשקעת 100 ש"ח והפסדת 50% ... נשארת רק עם 50 ש"ח ...
    על מנת לחזור לנקודת ההתחלה שלך, אתה צריך עכשיו להרוויח 100% ... וזה מאד לא פשוט.

בקיצור, "לשבת" על מניה שלא עובדת זה כמו להעסיק עובד שאתה משלם לו משכורת והוא לא מספק תפוקה כלל (ואפילו גורם נזק). האם היית מעסיק מישהו כזה ?

ובכל מקרה על תשכח להציב תמיד SL.

בהצלחה,

רונן
    ---
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. הכותב עשוי להחזיק בני"ע נשוא ההודעה.

רונן,
    תודה על התשובה אני קניתי ב 8.95 למניה היום היא נסחרת ב 7.81, מה השאלה מה המגמה, יש אנליסטים שמסקרים את המחיר של המניה ב 13
    מת דעתך האם היא הולכת עוד להתממש?

ציטוט פורסם במקור על ידי maor8424
    רונן,
    תודה על התשובה אני קניתי ב 8.95 למניה היום היא נסחרת ב 7.81, מה השאלה מה המגמה, יש אנליסטים שמסקרים את המחיר של המניה ב 13
    מת דעתך האם היא הולכת עוד להתממש?
    ואם תמשיך להפסיד, תיקח את הכסף מהאנליסטים ?
    מבדיקה אמפירית לאורך 20 שנה (שערך בנק הפועלים) מתברר שב- 80% מהמקרים המלצות האנליסטים אינן "פוגעות". רוב הזמן הם עסוקים בלהסביר מדוע לא פגעו ...

קח אחריות להשקעות שלך !
    מטרתך היא להרוויח ולא "לעשות סיבובים" הלוך וחזור.

המניה לא בכיוון שלך - צא !
    תמיד תוכל לחזור ולהשקיע בה, אם היא תעבור לפעול בכיוון שלך.

דעתי ממש לא חשובה כאן.
    מה שחשוב הוא מה שקורה בה כרגע ומה אתה מתכוון להפיק מכך.
    (ואני ממש לא מתחמק מתשובה ... פשוט לא יודע לענות לך לטווחים שאתה מכוון אליהם).

המפתח לעשיית רווחים לאורך זמן במסחר בבורסה (להבדיל מ"משקיעי ערך" כמו וורן באפט למשל), הוא למזער ככל האפשר את ההפסדים מחד ולהעצים ככל האפשר את הרווח (כאשר המניה בכיוון שלך) מאידך גיסא.

בכל פעם שאתה מפסיד - צא מוקדם ככל האפשר ובכל פעם שאתה מרוויח - משוך את הטרייד ככל שניתן.

תשתדל לשפר את התוחלת שלך באופן בו כמות הטריידים בהם אתה מרוויח תגבר על כמות הטריידים שבהם אתה מפסיד (וזה בלתי נמנע) ... כך תשפר את ביצועיך ותהפוך את התיק שלך לרווחי לאורך זמן.

בהצלחה,

רונן
    ---

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות