:P
:P
דורון אני בטוח שיש פה אנשים עם ידע ויכולים להמליץ ו/או לכוון
אם אתה באמת רוצה תגובה תרשום מי נגד מי כמה למה.....
ואני בטוח שאנשים ישמחו לענות.
אני בדרך כלל הולך על פאונד בכיון עליה אך כרגע אני רואה שגם הפאונד והירו יורדים האם זה מגמתי או תיקון זמני לצורך עליה :?:
שלום אני סוחר מעט במטח בעיקר הפאונד מול הדולר אני לא מבין הרבה והפסדתי הרבה כסף אין אני בטוח שהמידע אשר נותנים כל חברות הפורקס מבלי לציין שמות אמין במיוחד מאחר והם עושיי שוק כמו כן רציתי להזהיר על אדם בשם XXX שהבטיח רווחים ולא לקחת סיכון גבוה ושרף לי יותר מ30 אלף דולר אשמח לקבל פרטים על אתרים בתשלום אפילו שייתנו מידע אמין על שוק המטח לפניות רציניות 052 715 3939 דורון :ugeek:
דורון כל חברות המט"ח (גם עושי שוק וגם לא) נותנים מידע אמין, כאשר כל ברוקר מפרש את ההודעות אתה יכול להשוות לראות שפחות או יותר הפרשנויות זהות ונדיר לראות משהו סותר, וגם את הפרשנויות אתה גם יכול למצוא לא אצל ברוקרים אלא אתרים כלכליים אחרים.
לגבי הניתוחים הטכניים, בד"כ מי שעושה את הניתוחים רושם את שמו אליהם ותראה לי אדם אחד שיכתוב משהו לא נכון כדי שהעסק בו הוא עובד ירוויח הרי השם שלא יתלכלך והוא מסמן על עצמו X. אז ככה שגם זה לא כל כך נכון. הצעה שלי במקום להאשים תגדיש זמן ללמודים וכך לא תצתרך לקרוא את המלצות הברוקרים.
אני מצטרף להמלצה של סטס, אבל בכל מקרה אם אתה מחפש אתר עם סקירות טובות אני יכול להמליץ לך על www.dailyfx.com*אם כי יש הרבה אחרים. בשורה התחתונה, בין שאתה קורא סקירות ובין שלא, הכי חשוב שתפתח חשיבה עצמאית