המצרכים:1/2 2 כוסות קמח 2 כוסות סוכר 6כפות קקאו משובח 1 שקית אבקת אפיה 1/2 1 כפיות סודה לשתיה כפית שטוחה מלח 4 ביצים תמצית רום או וניל 1/4 1 כוס מים ו1/4 1 כוס שמן מערבבים את כל החומרים היבשים בעזרת נפה ומוסיפים את כל המוצרים הרטובים מערבבים לעיסה חלקה ללא גושים ואת הכל שופכים לתבנית אפיה מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים על חום בינוני מוצאים את התבנית מהתנור רק לאחר שנעצנו קיסם במרכז העוגה כשהקיסם יבש לגמרי לאחר שהוצאנו את התבנית מהתנור עם העוגה אנו מרתיחים מים חמים יוצקים לתוך עם כפית נס קפה עם 3 כפיות סוכר מערבבים ושופכים על העוגה בעודה חמה לא לפחד מהאדים והרעש לאחר מכן לוקחים מיכל שמנת מתוקה מרתיחים על האש בתוך סיר לפני הרתיחה יוצקים פנימה שני חבילות שקולד מריר מנמיכים את הלהבה ומערבבים את השקולד עם השמנת לקרם אחיד וחלק שופכים על כל העוגה מכניסים למקרר מוצאים לאחר הקירור אפשר לאכול כך ואפשרלחתוך קוביה מהעוגה לשים במיקרו עד להמסת השקולד אפשר להוסיף כדור גלידה ויש לכם אחלה אירוח שלכם מנחם ממאפית מידן