x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 15

נושא: כלכלית ירושלים- תכנית רכישה עצמית.

כלכלית ירושלים- תכנית רכישה עצמית.

שלום חברים,
    בהודעת החברה מהיום אישר הדירקטוריון תכנית רכישה עצמית של אג"חי החברה בהיקף של 15 מיליון ש"ח עד סוף 2010.
    ביחס להיקפי האג"ח של החברה זהו סכום קטן, אך לדעתי (בזהירות...)יש בעובדה זו כדי להעיד "מעט" על הבעת אמון.

לידיעתכם.

Re: כלכלית ירושלים- תכנית רכישה עצמית.

עד היום האגחים של כלכלית נפגעו רק על סמך הנפילה של אפריקה עד היום לא שמענו על שום קושי בכלכלית . רם האם לדעתך אפשר כבר להתחיל להוסיף נניח את אגח ו שנראה די מבטיח

אליש שלום,
    א. נכון שכלכלית נפגעו גם מאפריקה (ולא רק הם), אך זה לא אומר שאין מה לחשוש מכלכלית, יש סיכון בכלכלית כי החובות עצומים ורמת המינוף גבוהה, אך בהכרח יש תשואה גבוהה על אגחיה (וזה כמובן הולך ביחד). אין שום ודאות, לדעתי, שלא יהיה אי פעם "הסדר" בכלכלית וגם "תספורת". נקווה שלא...

ב. אשמח לדעת מדוע ציינת דווקא את ו' ככדאי, פרט בבקשה ומבטיח לומר את דעתי (השונה).

יום טוב.

רם איזה אגח אתה ממליץ יש שם כמה

רם אני בחרתי בדוגמא של אגח ו מהסיבה שהשוק תמחר אותה בתשואה יותר נמוכה מיתר האגחים אבל אשמח לשמוע את דעתך

ציטוט פורסם במקור על ידי אליש
    עד היום האגחים של כלכלית נפגעו רק על סמך הנפילה של אפריקה עד היום לא שמענו על שום קושי בכלכלית . רם האם לדעתך אפשר כבר להתחיל להוסיף נניח את אגח ו שנראה די מבטיח
    לא מדויק , פישמן לפני מספר חודשים התחיל לדבר על פריסת חוב , אבל אף אחד לא רצה לשמוע.

אליש,
    נדמה לי שאתה טועה,
    התשואה הנמוכה יותר בסדרה ו' נובעת מכך שסדרה זו היא בעלת המח"מ הארוך ביותר, היא נפדית רק ב 2015- 2017.

במקרה של כלכלית אני הייתי מעדיף את הסדרות הקצרות ביותר, ולכן לדעתי העדיפות היא לסדרה ח בה הקרן נפדית : 25% ב 12/10, 25% ב 12/11, 50% ב 12/12.
    אחריה סדרה ד' בה הקרן נפדית ב 5 תשלומים מ 2/10 עד 2/14.

לשיקולך.

רם מה דעתך לגבי ה'?

דפנה,
    ה' ארוכה יותר מ-ד' / ח' ולכן לדעתי פחות מועדפת.

תודה רבה
    אני שוקלת להכנס לח' לפני יום האקס אבל אחרי מימוש בתקווה שיבוא

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות