שלום שחקן,
קמהדע בצניחה חופשית כבר מספר שבועות. רציתי לשאול מה הסיבה לירידות התלולות במנייה, ומה אתה מציע לעשות.
בתודה מראש,
אלינור
שלום שחקן,
קמהדע בצניחה חופשית כבר מספר שבועות. רציתי לשאול מה הסיבה לירידות התלולות במנייה, ומה אתה מציע לעשות.
בתודה מראש,
אלינור
לא מתיימר לענות במקום שחקן ,
אבל כנראה שהירידה בגלל דחיה של ביקורת של ה FDA לתחילת שנה הבאה
מה שאומר שמי שמחזיק את המניה יצטרך להתאזר בסבלנות עוד כמה חודשים.
מכיוון שעם ישראל בלי סבלנות ורוצה להביא מכה מהר כנראה שהרבה מכרו בינתיים.
לדעתי האישית בלבד באיזור הביקורת (ללא קשר לתוצאה ) המניה בטוח תעלה כיוון ששוב אנשים
יקנו בתקווה להביא "מכה"
לשיקולך![]()
יום טוב אורן
אני מופסדת כבר 30%... מה יהיה....
שלום רב,
נתחיל בצניחה- אני לא חושב שזה רק חוסר סבלנות, תראו איזה מחזורים ערים יש בירידות!
לגבי FDA ,דחיית ביקורות זה דבר שבשגרה ככה שלא צריך להבהל מהעניין.
לפי המצגת של החברה זה נראה מאוד רציני- הכוונה לחדור לשוק האמריקאי, יש המון פוטנציאל.
גילוי נאות- מחזיק במניה, מופסד ב-30% , עצבני, מתוסכל- אבל העיקר אופטימי!!!
תודה על התגובות והעידוד.
אני ממתינה להתבססות על רמה מסוימת, כדי למצע.
שיהיה בהצלחה! :
קמהדע מועמדת ליציאה מהמדדים ת"א 100 ותל-טק 15
כנראה שהירידות האחרונות נובעות מהצורך של תעודות הסל להתאים עצמן להרכב המדדים החדש.
מצ"ב לינק לכלכליסט
http://www.calcalist.co.il/markets/a...370959,00.html
אני מושקע בקמהדע כשנתיים עם כניסות ויציאות (תמיד נשאר לי משהו בפנים) כרגע אני מופסד כ 29 אחוז. על פי ידיעתי תאריך הביקור כבר נקבע לתחילת הרבעון הראשון של 2010 קמהדע רצו להקדים אבל ל FDA יש את הקדימויות שלהם. הסיבה לירדות החדות היא מורכבת ממספר גורמים 1. יציאה ממדד תא 100 ותל טק 15 2. מימושי רווחים של משקיעים לקראת סוף 2009 3. משקיעים פרטיים שקנו מניות בהנפקה ב מאי השנה יכלו לממש החל מנובמבר השנה הם קנו מניות בשער 11 (תזכרו תקופה קשה של אשראי וקמהדע הייתה צריכה כסף להמשך ניסויים קליניים) ואין ספק שחלקם מממש חלק ניכר מהסכום החל מנובמבר 4. דוחות אחרונים הפסד של 60 מיליון הלחיץ חלק מהמשקיעים.
עכשיו אני אסביר מדוע לדעתי המניה תחזור לעלות בזמן הקרוב ותחזור לשערים גבוהים בהרבה מהיום- 1. לאחר יציאה מהמדדים הללו לחץ המכירות של הקרנות ותעודות הסל יפסק ואולי אף יגיע לחץ קניות ממשקיעי יתר 50 2. מימוש הרווחים של המשקיעים יסתיים בסוף 2009 (המימוש לצורך קיזוזי מס 3. גם המשקיעים הפרטיים שמממשים החל מנובמבר בקרוב יפסיקו לממש כי הגיעו לאחזקה הרצויה ובנוסף שער המניה מבחינתם יהפוך לאטרקטיבי שוב. 4. דוחות האחרונים הם לדעתי נקודתיי וההפסד הגדול נובע מהשקעות מסיביות ברגולציה לקראת אישור ה FDA וכתוצאה מהשבתה של המפעל לצורך שידרוג ועמידה בתקני FDA ו EMEA.
5. בקרוב יכנסו משקיעים שיודעים שהאישור הוא כמעט ודאי ושהביקורת של ה FDA מגיע ברבעון הקרוב. 6. העתיד של החברה הוא ורוד והיא כרגע בשלב 3 בטיפול באינלציה טיפול שאם יצליח יאפשר להשתלט על רובו של השוק ובעלות ייצור נמוכה ב75 אחוז
מושקע בקמהדע וזו אינה המלצה